Celtics Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Yaklaşık 5 senedir evdeki spot ışıkları mütemadiyen patlıyor. 3 ya da 4 kez değiştirdim komple ki çoğunda da atıyorum odada 10 spot varsa, 5'i patlakken idare ettim falan uğraşmamak için. Yani spotlar takıldıktan 1-2 ay sonra patlamaya başlayıp 5-6 ayda falan komple takır takır gidiyor. 2 farklı elektrikçi geldi, evin sistemini kontrol etti falan. Yok, hiçbir sorun yok. 2 farklı marka denedim. Fark etmiyor. Bir üst dairede kardeşim oturuyor, onda da aynı spotlar var 5 yıldır yine, 1 tane spotu patlamadı. Baya ilginç olay, içinden çıkamadım. Var mı fikri olan :P
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Supernaturalda vardı böyle bi bölüm dean le sam e sormak lazım nasıl çözmüşler.
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Aynen benimde aklıma ilk gelen doğa üstü oldu belki hayalet.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Altyapıda ufak bir sıkıntı vardır, senin de elektrik kullanım şeklinle birleşip elektrik dalgalanmalarinda problem oluyordur
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 xaty said: Altyapıda ufak bir sıkıntı vardır, senin de elektrik kullanım şeklinle birleşip elektrik dalgalanmalarinda problem oluyordur Aradan çık lütfen konunun gidişatını değiştirme ahengini bozma. Bak uzmanını getirip baktırmış.
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Bizim bi arkadaşın da böyle ışıkları patlıyordu. Cesedini kuyuda buldular. Altın varmis kuyuda.
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 arkadaşlar napıyosunuz duş alamıyorum korkudan yapmayın
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 xaty said: Altyapıda ufak bir sıkıntı vardır, senin de elektrik kullanım şeklinle birleşip elektrik dalgalanmalarinda problem oluyordur led'lere hiçbişi olmuyor, sadece spotlar.
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Peki patlamadan önce havada bir soğuma oluyor mu? Veya bir koku?
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Enerji gereksinimleri ve toleranslari çok farklı led ve spotlarin
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Celtics said: xaty said: Altyapıda ufak bir sıkıntı vardır, senin de elektrik kullanım şeklinle birleşip elektrik dalgalanmalarinda problem oluyordur led'lere hiçbişi olmuyor, sadece spotlar. Led taktir ...
bajazet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 ortasında dikdörtgen kitsch bir görsel olup çevresinde spot dolanan muhafazakâr salonlu evinin spotlarıysa onlar yapısal olarak beni kurtarın diye patlıyorlar
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Selam, Halojen olanlarsa eğer ısınmadan dolayı olabilir. Kendisini yeteri kadar soğutamayınca yanabilir. LED'lere bir şey olmamasının sebebi de yüksek ısı üretmemeleridir. Burada kullanılan ürünün menşei de önemli. Çin mallarından ise yapacak bir şey yok. Ayrıca 220V ise kullandıkların içindeki filamanlar ince oluyor ve ısınmaya gelmiyor. Bu ürünleri 12V falan kullanırsan eğer trafo ile, daha kalın filamanlı olacakları için dayanımları daha fazla olacaktır. Saygılar.
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 ee aydınlatma dünyasının yavaş yavaş led'e geçmesinin bir sebebi var keltik kardeş. sen de inat etme çağdışı halojenleri terket.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 akirafes said: Peki patlamadan önce havada bir soğuma oluyor mu? Veya bir koku? duvardaki haçlar da ters dönüyorsa işimiz zor.
photographer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Kaçak akım koruması var mıymış sigortanın yanında?
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Spot şeklinde LED ampüller oluyor 3-5W'lık, uygunlardan al tak direk.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 goldbären said: ee aydınlatma dünyasının yavaş yavaş led'e geçmesinin bir sebebi var keltik kardeş. sen de inat etme çağdışı halojenleri terket. halojenlerin r7s'lerin halojen alternatifi yok. aydinlik oda led ile bir anda los ankara pavyonuna donuveriyor. 5 farkli model ve firma denedim diyebilirim.
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Al bir tane dimmerli Philips Led, arkana bakma dasaa
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Güneş gibi Phillips'in 14W'lık LED'leri ya, alakası yok.
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 spot saçma verimsiz değil mi? led candır. her şey led olsun. tercihen rgb :D
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Selami Spot ışığın dar bir açıyla yönlendirilmiş şekilde verilmesiyken, LED ışığın üretilmesinde kullanılan teknolojinin adı :P Saygılar.
Öne çıkan mesajlar