Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Bir süredir çalıştığım yerde soğuk savaşvari bir gerginlik vardı. Patronlar eskisi gibi neşeli değildi, herkes diken üstündeydi. Ben de başka bir yer bulayım da artık istifa edeyim diyordum. Perşembe günü işten çıkardılar. Kıdem tazminatı, ihbar süresi ödemesi ve maaş eksiksiz yattı. Sanırım en iyi senaryo oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 En iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Hemen internetten işsizlik maaşına başvur 11 ay 700tl para alırsın sanırım şimdi daha da arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 şundan işten kovulduğum zamanlar niye haberim olmadı :/ işten çıkarılmak her ne kadar çıkmayı istiyor olsan çalışmak istemesende travmatik bi durum yaratabilir. biriniz beni işe alıp çıkarsanıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 geçmiş olsun brocan ne güzel kıdemini almışsın , akifin dediği gibi işsizliğe de başvur iş arama mevzularında iyi şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Böyle patronlar var mıymış ya. Hayırlısı olsun, tebdili mekanda ferahlık vardır. Yeni yerde daha keyifli çalışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 umarım iş bulursun ortalık karışık daha da artıcak bu işsizlik ve yukarda dendiği gibi hemen işsizlik maaşına başvur eldeki parayı harcamamaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 En sevmediğim kalıp ama hayırlısı olsun abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 İşten çıkarılmanın iyi tarafı yok tabi ama en azından düzgün çıkarmışlar. Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 issizlik maasi artti baya 1600 kusurdu 2000lira olmus :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mal said: şundan işten kovulduğum zamanlar niye haberim olmadı :/ işten çıkarılmak her ne kadar çıkmayı istiyor olsan çalışmak istemesende travmatik bi durum yaratabilir. biriniz beni işe alıp çıkarsanıza? Herkese çok teşekkürler. Evet her ne kadar kafanda planlasan ve çalıştığın yerden eskisi kadar memnun olmasan da yine de işten çıkarılınca hafif bir travma oluyor. Ne yalan söyleyeyim buruk bir havadayım. Bir iki haftadır arayan yerler vardı, dün biriyle internet üzerinden görüştük. Bir sınav gönderdiler bu sabah da onu yapıp gönderdim. Telefonda bir sınav daha olacakmış, o geriyor biraz beni. İşsizlik maaşına insan ömründe bir kere başvurabiliyor diye duymuştum. Öyle bir durum hala var mı? Bir de nereden başvuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 işsizlik maaşı istediğin kadar alabilirsin sınırı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Aket-Atum said: Mal said: şundan işten kovulduğum zamanlar niye haberim olmadı :/ işten çıkarılmak her ne kadar çıkmayı istiyor olsan çalışmak istemesende travmatik bi durum yaratabilir. biriniz beni işe alıp çıkarsanıza? Herkese çok teşekkürler. Evet her ne kadar kafanda planlasan ve çalıştığın yerden eskisi kadar memnun olmasan da yine de işten çıkarılınca hafif bir travma oluyor. Ne yalan söyleyeyim buruk bir havadayım. Bir iki haftadır arayan yerler vardı, dün biriyle internet üzerinden görüştük. Bir sınav gönderdiler bu sabah da onu yapıp gönderdim. Telefonda bir sınav daha olacakmış, o geriyor biraz beni. İşsizlik maaşına insan ömründe bir kere başvurabiliyor diye duymuştum. Öyle bir durum hala var mı? Bir de nereden başvuruyoruz? hayır öyle bi durum yok hatta işsizlik maaşı alırken yeni iş bulursan, hakettiğin kısmı dondurup daha sonraki bir işten çıkartılmanda tekrardan kullanmaya devam edebiliyorsun. işkur üzerinden yapılıyor işlemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Hiç burukluk hissetme abi ocak ayının sonunda olduğuna göre bu iş büyük ihtimalle mali konular, gergin bir ortam varmış zaten direk önündeki maçlara bak. Umarım bir sonraki yerde daha mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Evet mali açıdan sıkıntıdaydı şirket, 6 aydır satış yapamıyorlarmış. Bizim haberimiz olmuyor tabi bunlardan çok gerekmedikçe. İyi zamanlarında da düşük maaş veriyorlardı, bu durumu öğrendikten sonra maaşın artma ihtimali olmadığını anladım. Biraz çıkmaz sokaktı yani iş, en iyi şekilde ayrıldım sanırım. Beni düşündüren acaba bir daha ne zaman iş bulabileceim kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 işsizlik maaşı için şöyle bi durum var, son 3 yıl içinde 600 gün çalışma şartı koşuyo, bide işsizlik maaşı aldıktan sonra yeni bi maaş için sonraki 3 yılda yine 600 gün şeklinde bi döngüye giriyo. her maaş sonrası 3 yıla bakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 akirafes said: Hemen internetten işsizlik maaşına başvur 11 ay 700tl para alırsın sanırım şimdi daha da arttı. abi ya ashashjfjkashfhakjsf nerede avanta orada akifares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 hak abi o hak kazanılmış hak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 işten kendim çıktım işsizlik maaşına başvurdum vermediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 İşsizlik maaşı işkur profili istiyor, cv falan oluşturdum ama hala profil oluşturmanız gerek diyordu. Anlamadım valla daha ne yapmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 geçmiş olsun senin mali durum nası, var mı aylık sabit maliyet? kendinden başka var mı bakmakla yükümlü olduğun kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar