progamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 http://www.joblo.com/assets/images/joblo/news/2019/02/hobbs-shaw-trailer-poster.jpg http://www.youtube.com/watch?v=9SA7FaKxZVI
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 rock bunun hakkinda hayatimin projesi diyodu. sushi trenlerini yedi yedi, adam aylarca buna hazirlandi lan resmen. sirf trainingleri hatrina hdfilmcehenne... ohom, snoopy imax ile izlicem. ya da bu o film degil miydi lan sdf bisileri postluyodu buna benzer ama.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 idrissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss, ben bu fast and furyısın en son japonyada geçenini izledim galiba sonra noluyor
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 bütün filmi izledik yine gitmeye gerek kalmadı.
fresia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 GONDARCENGIZ said: bütün filmi izledik yine gitmeye gerek kalmadı.
mascio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 üç dakika film fragmanı nedir abi insanlar üç dakikada filmleri anlaşılacak düzeyde özetleyebiliyorken, filmde olup da fragmanda olmayan ne kalmış olabilir şu sürede?
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Guzel guzel seviyorum bu seriyi ben Tam fantazi,ucan arabalar, cool hareketler laflar, ve daha fazla ucan arabalar sdf
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Bende japonyalıyı izlemiştim ama şimdi boştayım, trsubizleseyretdizifilme gelince bi bakayım. Her filmde 1 kere tır altından geçme olmazsa olmaz bdw
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 e hani takım nerede? vin dizel nerede. komik zenci kardeşimiz nerede.
µh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 en son çok sırıtmasın diye araya gene 2-3 tane arabayla kovalamaca falan koyuyorlardı artık ondan da vazgeçmişler. muazzam bir evrim geçirdi cidden seri. 4-5 filme uzay savaşları bekliyorum.
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Konsept dışına çıksa da seri güzel bence. Absurd aksiyona doyuyorsun. Rock ve jason da bu tarzin adamları ztn direkt onların üstüne yapmışlar fjfj. Michelle falan baymıştı zaten.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 mişel zaten ayahuasca kafasını yaşadıktan sonra çok değişti. elini ayağını çekse şaşırmam.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 reyou said: rock bunun hakkinda hayatimin projesi diyodu. sushi trenlerini yedi yedi, adam aylarca buna hazirlandi lan resmen. sirf trainingleri hatrina hdfilmcehenne... ohom, snoopy imax ile izlicem. ya da bu o film degil miydi lan sdf bisileri postluyodu buna benzer ama. hayatinin parasini kaldiricak sonucta
jonq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Vin Diesel Fast & Furious 9 a hazırlanıyor. Asıl soru bu ikisi 9 da olmayacaklar mı? Bu da F&F a alternatif hikaye olmuş işte bol aksiyonlu film.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 cocukken halidaki pattern ustunde araba yarisitirip carpistiriyorduk. az cgi koy. aha bu oluyor.
jonq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 2. Trailerda geldi. Fantazinin dibine vurmuşlar.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Bu ne lan fsfgsd fast and furious - bokunu cikardik yapsalarmis adini
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Dinozor falan çıkacak sandım. Ordan king konga kadar yolu vardı rjdj
Öne çıkan mesajlar