fresia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 herkesin bir hobisi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 yok biz kullanmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 param yettiği kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 istanbul'da hayatta kalmaya çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 hobileri sahneye alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 salsa, box isimi de seviyorum gerci calistigim zamanin bi o kadarini da kendimi gelistirmeye harciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 maymun gözlemciliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 sıvaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Burdan dönmez gibi ama... Motor tur + Kamp & Bushcrafta merak saldım bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 tenis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 İki senedir longboard kayıyorum, 4-5 senedir bass gitar çalıyorum, bir de gaming diğer herkes gibi sdf Bunlar haricinde sürekli yeni bir şeyler deniyorum ama longboard'la müzik kadar stabil gitmedi hiç birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 yemek yapiyorum bir iki aydir her gun. Hafta ici normal yemek, hafta sonlari daha hamur acmali, kek yapmali vs. cok keyifli. simdi de biraz arastirma yapiyorum, nasil ekilir bicilir. saksida biber, domates vs. Kendi yetistirdigim sebzeleri kullanmak istiyorum. yogurt, salca, tursu olayina da gircem. guzel yani ayni zamanda ekonomik olmasi. su anda daha geleneksel gidiyorum ama ileride daha gelistirmeyi dusunuyorum iste ustalastikca. Edit: Unutmusum, su ekme bicme olayi surdan aklima geldi. https://eu.clickandgrow.com/ soyle bir startup var. indoor saksi satiyor, hazir kapsulde tohum vs. uzerinde isik, otomatik sulama vs. 100 euro ufak bir saksi. Dedim ben bunu kendim yaparim. Teknik kismi benim icin daha kolay ama (belki maliyetli bilmiyorum) once bir manuel ekim bicim yapayim, sonra otomatize ederim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 piyano çalıyorum ancak ebem agladı. 4 yıldır devam ediyorum son 1 yıldır hoca degiştirmemin de etkisiyle çalışma katsayısı arttı baya. hergün 1 saat en az. bazen dışarda oluyorum geceyarısı eve dönüyorum gene de bi 10-15 dk çalışıyorum uykulu şekilde çünkü bi gün atlayınca 2-3 gün geriye gidiyorsun direkt. ton-armoni bilgisi var bi de normal ders gibi oturup ezberlemen gerek major-minor tonları falan. 6 ay çalıştığın şarkıyı artık oldu deyip başkasına geçiyorsun sadece bir ay sonra tekrar bir çalayım diyorsun hop gitmiş bile. ortaüstü seviyeye gelmek gerçekten uzun ugraş benim bi 2 yılım daha var büyük ihtimalle seviyor olmasam direkt bırakmıştım. bi ara çok farklı şeylere dalmıştım böyle çizim-japonca-gitar falan bir tanesine odaklanıp kastırmayınca hiçbir şey olmuyor. 1 yıl boyunca ögrendiğin şey 2 ayda sıfırlanıyor neredeyse. o bakımdan ya vakit geçirmek kafa boşaltmak için yapacan ve kabullecen. ya da sevdigin bir şeyle yıllarını geçireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 hobi olarak uzay seramiği ve lav taşı koleksiyonu yapıyorum. Vakit buldukca kyoto ve osakaya gidip sushi yapmayı,arkadaşlarımla miami'de sürf yapmaya çalışıyorum. Ayrıca gaming ama cidden hobi benim hiç bi oyunda çok iyi değilim aehfueuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 deli gibi mutfak işlerine sarasım var ama anne ile olmuyor her şeye karışıyor yumurtayı saat yönün tersine çevirdim mi bile kavga çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 O zaman hobi olarak annenin evinden taşın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 masraf ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 yemek yapma hobi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 paper yazmak baskalarinin yazdiklarini okuyup anlayamamak yazdigimi yayinlatamamak simdilik hobilerim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 film izlemek, kitap okumak...... seslendirme filan yapıyordum ama bayadır bişey yapmadım tiyatroyu da bıraktım fotosentez yapıyorum artık kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Kutu oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar