Caguar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Dün internetten kızdırdığım birisi altta kalınca laf arasında ettiğim küfürden medet umup 'benden özür dilemezsen yarın savcı arkadaşıma ileteceğim seni.' diye tehdit etti. Evet ne düşünüyorsunuz bu konuda. Eskiden 'ben sedat pekerin yeğeniyim' diye mafya babalarıyla tehdit edilirken akp döneminde yargıya güven ne kadar artmışsa artık mahkemelerde hukuk yoluyla dava edilmekle tehdit ediliyoruz. Tuhaf ama gerçek. Süper bi gelişme değil mi sizce de(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 abi açıkçası internetten edilen küfürü yargıya taşıma işlemini akp falan filan gibi birşeyle bağdaştırmıyorum. hayatın neresinde olursa olsun hakaret yargıya taşınabilir bence. hakaret hakarettir. yanlış anlama şimdi adama sövdün diye sana birşey dediğim yok. ben de sövüyorum internette çoğu zaman ama sonuçlarının bu olabileceğini unutmuyorum. özellikle olay bi yorum altında ya da public bi tartışma yerinde falan dönen birşey falansa saçma tabii. yani özelden biri gelip yürürse -ki başıma geldi daha geçenlerde şirket hesabımdan- her türlü taşınır yargıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 akp ile alakası yok. 20 sene önce de savcı arkadaşlar, gazeteci oğullar polis kuzenler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 ben olayın ana fikrini mi kaçırdım acaba. adam yarın seni savcı arkadaşıma söylicem diil de istanbul adliyesinde savcılığa şikayet edip hukuki işlem başlatıcam dese sorun olmayacak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 ota boka şikayet edebiliyor insanlar çok rahat çok gayet begenmediği herhangi bir yorumu cimere şikayet ediyorum diye dolasan tipler dolu, siyasi bir yorumu beğenmedi diye cimer ssleri postluyor millet hatta bir üye vardı iddaa ettiğine göre 352535 tane hareket dosyası var savcılıkta sürekli birine dava acıyor bana hakaret ettiler diye edit: hatta bu post götüme kacabilir diye malum keywordleri kaldırayım, postu dava-free yapayım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 boku yedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Ana konu benim boku yemem değil hukuk yoluyla yemekle tehdit edilmem ki bence hoş. Sağda solda da çünkü şahit oluyorum insanların haklarını böyle kaba kuvvetle çözmek yerine dava ederek çözmeyi bi seçenek olarak gündeme getirmeleri bence güzel bir gelişme. Eskiden çünkü direkt kaba kuvvetle müdahele etme isteğine daha çok rastlıyordum. Öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Hakaretin suç olması bana çok ilginç geliyor. Bu konuda duruşmaya çıkmış ve ceza almış biri olarak gerçekten garipsiyorum. Şahsen bana biri küfür etse ben de ona ediyorum ve konu kapanıyor oturup savcıyla falan uğraşmam yani. Ha ama yeri gelince evet savcıya vericem dediğim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 troll heralde bu ya baya sacmalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Troll değil daha yeni bir forumda da okudum arabanızda beyzbol sopası taşıyor musunuz diye sorulmuş, millet bunun anlamsızlığından silahların eşitliği ilkesinden falan bile bahseder olmuş. İlk o şöyle saldırırsa suçlu olur bilmem darp raporu alırsın falan baya baya hukuk yoluyla hak aramaya başlamışız galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 ne saçma ya. yok önce o vurursa bişeymiş de. kafan atarsa yapıştırırsın bi tane. küfür de aynı şekilde. yok savcıya verirmiş de. erkek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 hukuk yoluyla hak mı aramaya başlamışlar ? vay terbiyesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 demokrasi ve hukuk anlamini yitirdi sanirim ulkece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 bu hakaret davaları bana çok çocukça geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Benim arkadaşım trafikte sadece kendi arabası içinde sinir harbi geçirip sövdüğü için 1 ay içeride yattı. Cumhuriyet başsavcısıymış diğer arabadaki ve artık aynasından mı gördü, bakıp mı gördü çocuğun sinir harbini vs. ama arkadaştan herhangi bir küfür, darp vs. direkt sesli olarak suratına edilmemiş olmasına rağmen içeri alındı. Önce gelip arabasıyla önünü kesmiş bizimkinin sonra camları, kapıyı tekmeleyip yumruklamış falan, trafik polisleri gelip ayırmış ve göndermişelr ama işte orada kalmamış olay. Bu süreçte kendisini ifadeye çağıran karakoldaki polisler bile şaşırdı ama emir geldi, yapmak zorundayız dediler. Hapishane müdüründen, gardiyanlarına tut hepsi ile arası çok iyiydi ve herkes bildiğin acıyordu falan. Daha çok detay var ama 1 ay sonra yine o eleman istedi diye serbest kaldı, o süreçte araya bir tek RTE'nin girmediği kaldı o kadar uğraşıldı çıksın diye ve o kadar üstlere gidildi ama kimsenin gücü yetmedi. İşinden, düzeninden vs. oldu üstüne psikolojisi bozuldu falan. Hayvani yetkilerle donatılmış manyak çok etrafta. Siz siz olun artık yeni düzene adapte olmaya çalışın. Birilerinin adamı veya kankası değilseniz (ki o da yetmiyor çoğu durumda) olabildiğinde vasat birey olmakta fayda var maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 ımı sisimizi çikirmizsik girçiktin kızınırlır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 savcıların %95 i OÇ olabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Ettiğin hakaret çok ağır veya tehditvari değilse savcı uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 bende geçen 2 savcı ile rakı içtim agzımdan çıkanı beş kere düşündüm akyım adam benden 9 yaş küçük birde abi demedim kaldı ne olur ne olmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 memlekette fetö için zaten savcı eksikliği var valla her şey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 patide bile var bu modellerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Kafana takma, sallamış olma ihtimali yüksek. Ayrıca birine yüz yüze etmeyeceğiniz hiçbir lafı internetten de etmemeye çalışın. Bazen küfür hak edilir, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 işte doğru dürüst işini yapmaz milletle uğraşır, hakaret davası kovalayan savcı mı olur sen git mafyayı hedef al önce. Temkinli olmak lazım, sonuçta muz ülkesi bu ülke. En güzeli seçimde recoya vermek, sonra önünde bu tiplerin ceket iliklediğini görmek. DarKRideR said: Benim arkadaşım trafikte sadece kendi arabası içinde sinir harbi geçirip sövdüğü için 1 ay içeride yattı. Cumhuriyet başsavcısıymış diğer arabadaki ve artık aynasından mı gördü, bakıp mı gördü çocuğun sinir harbini vs. ama arkadaştan herhangi bir küfür, darp vs. direkt sesli olarak suratına edilmemiş olmasına rağmen içeri alındı. Önce gelip arabasıyla önünü kesmiş bizimkinin sonra camları, kapıyı tekmeleyip yumruklamış falan, trafik polisleri gelip ayırmış ve göndermişelr ama işte orada kalmamış olay. Bu süreçte kendisini ifadeye çağıran karakoldaki polisler bile şaşırdı ama emir geldi, yapmak zorundayız dediler. Hapishane müdüründen, gardiyanlarına tut hepsi ile arası çok iyiydi ve herkes bildiğin acıyordu falan. Daha çok detay var ama 1 ay sonra yine o eleman istedi diye serbest kaldı, o süreçte araya bir tek RTE'nin girmediği kaldı o kadar uğraşıldı çıksın diye ve o kadar üstlere gidildi ama kimsenin gücü yetmedi. İşinden, düzeninden vs. oldu üstüne psikolojisi bozuldu falan. Hayvani yetkilerle donatılmış manyak çok etrafta. Siz siz olun artık yeni düzene adapte olmaya çalışın. Birilerinin adamı veya kankası değilseniz (ki o da yetmiyor çoğu durumda) olabildiğinde vasat birey olmakta fayda var maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Arkadaşım bana gelip "bak burda bana küfür etmişler" dese "haketmişsin hohaha" falan diye ben de yapıştırırım herife. Canı sıkılan adam için dava açmaya kasacak arkadaş mı olur yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 troll bıyık topiğini de amma tartışmışsınız be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar