Othranx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Sizlerle Facebook'ta karşılaştığım bir dergiyi paylaşmak istiyorum. Tüy Dergi Kültürlü insanların dergisi olarak geçiyor. Bir yazarlık kursunun düzenli olarak çıkardığı dergiymiş. Özellikle dergi kapaklarını çok beğeniyorum. İsteyenler için online yazarlık atölyesi seçeneği de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 öf lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 farkındalık yazarlığı atolyesi xd benim eve 5 dakka mesafedeymiş gidip bakıcam tipleri merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Gözlerim yandı. Kültürlü arkadaşlara söyle bir dahakine PDF formatında çıkarsınlar bari de backgroundı falan kendimiz değiştirek bari. Publitas kullanıyorlar PDF download seçeneği yok (td) İçerik de güzel oysaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 "Yazarlık Atölyemizin dergisinde yazar olmak için: Farkındalık Yazarlığı Yazı ve Yazarlık Atölyesi’ne en az 3 defa katılmak ve devam etmek," adamlar yolunu bulmuş helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Abi bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Sayfa kenarlıkları ne la öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Sloganlari garip olduğu için istemsiz bir bok atma refleksi oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 of çok itici ya para vertsler almam amq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 https://serving.photos.photobox.com/55563622c331c7cad6b0e9dd01be446eec37287ef78ed8ec141fc6567116ceab02cb4ece.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 insanlar ne güzel işte amatör olarak edebiyatla uğraşıyor ediyor. içerik de kötü sayılmaz, bi kaç öykü okudum gayet akıcıydı. galiba ben kültürlüyüm asdfgh slogan çok iddialı olunca antipatik geliyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 off entel dantel olcaz diye amma kasmislar yazilar da iyi olsa bari bok gibi cogu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 bu tarz sivri çıkışlar bazen tutuyor bazen de böyle ağız burun giriyorlar işte. o değil de othranx bu nick aşırı tanıdık ya. eskilerden muhabbetimiz var bizim galiba di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 senko said: off entel dantel olcaz diye amma kasmislar yazilar da iyi olsa bari bok gibi cogu parası neyse verip yaziyosun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 baskan benim arkadasim var, adam senelerden beri blog tutup boyle hikayeler yaziyor. hikayesi bir yerde yayinlaninca falan linkedin'den bile paylasiyor. abi adam expat insaatci la. amele basi adamin linkedin'den hikayem yayinlandi bak, bobur bobur yapmasi kadar mal bisi yok olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 keşke dünyanın en kötü dergisi ama okuyoruz yine diye açsaydın başlığı da sonra millet " yok ya fena değil aslında " diye gönül alsaydı. böyle giriş yapınca zaa moduna bağlanması normal şimdi. komiklik yarışmasında dereceye oynuyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Eminim facebookta karşılaşıvermişsindir lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 dedi fb'u olmayan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=bRvP4FCO9S8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Ahahah abi bi hikayenij benzerini ben ilkokulda yazmistim. 3. Sinifta filan. Daha guzeldi ustelik. Sayisalciyim. Neydi bu nesnelerin dilinden yazdığımız tipin adı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 sizofreni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Edebiyata tüy diktiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 https://www.farkindalikyazarligi.com/yazarlarimiz/ kendileri hakkında yazıkları şeyler böyle şeyler yazmalarının gerekmesi falan felaketmiş bi an ne güzel bi şeylerle uğraşıyolar dedim de ne biçim tonlar bunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 ne lan osmanlı temalı nargile kafe menüsü gibi tema ile dergi cıkartmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 https://www.balikesirilrehberi.com/wp-content/uploads/2016/07/ottoman-nargile-balikesir.jpg al mekanıda buldum temalar aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar