Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine yeniden...

escape

Öne çıkan mesajlar

escape said:

Esh said:

Hayatin sonu degil ama uzuldum

şuan saçma sapan açtım lol indirdim oynuyoırum mesela. hayatın sonu gelmiş gibi davranıyorum.

1 hafta idare etmem gereken paraya gittim rakı falan aldım meze aldım bitirdim mesela.

bir depresyon levelı belirtisi olarak league of legends'i indirmek / aylar sonra update yapmak. :(

bunalımım sağ olsun ben de böyle bir şey yaptım geçen gün. hiçbi şey yapasım yok, işime de konsantre olamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sağlıklı beslenme
sıfır tuz
sıfır şeker
yararlı karbonhidrat
yararlı yağ
spor

tam bir yemek disiplini gerekiyor. yemek disiplini olmadan zor bu iş. bu disiplini, mesela en mutlu anında bile "yaa nolcak biraz yesem" bile demek bozar. anlatabildim mi? 3 ayda 20 kilo normal abi disiplinli biri için... bünyem de elverişliydi tabi.

düşünün işte ben öyle bir azimle öyle bir istekle hazırlanmıştım...

noldu sonra?

RENK KÖRÜSÜN GİT....

eyvallah.
Sosyal ağlarda paylaş

seviyeleri var renk körlüğünün.
benimki ileri seviye değil ama onu biliyorum. iyi bir göz hastanesinden randevu alıcam detaylı bir göz muayenesi yaptırıcam seviyeyi orada görürüz.

ama yaptığım ilk teste göre renk körüyüm. sosyal hayatımı etkileyen bir seviyede değil ama polislikte en bu seviye bile kabul edilmiyor. hatta mülakattan çıkanlara sordum "o renk körlüğü kitapçığında sana gösterilen sayıları okuyabildin mi net bir şekilde?" diye herkes gayet net okuduğunu söyledi. yani testte de bir sıkıntı yok.

yok sarı adamı karıştırıp kırmızı adamı vurursun joplarsın falan değil. renkleri görüyorum, ama bir araya geldiğinde belli bir mesafeden DETAYINI seçemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...