Khiran Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 escape said: Esh said: Hayatin sonu degil ama uzuldum şuan saçma sapan açtım lol indirdim oynuyoırum mesela. hayatın sonu gelmiş gibi davranıyorum. 1 hafta idare etmem gereken paraya gittim rakı falan aldım meze aldım bitirdim mesela. bir depresyon levelı belirtisi olarak league of legends'i indirmek / aylar sonra update yapmak. :( bunalımım sağ olsun ben de böyle bir şey yaptım geçen gün. hiçbi şey yapasım yok, işime de konsantre olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 alkolle olcak iş değil go yeşillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 yokki bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Susurluğa git bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Gecmis olsun gecer gider de 3 ayda nasil 20 kilo verdin bi onu soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 sağlıklı beslenme sıfır tuz sıfır şeker yararlı karbonhidrat yararlı yağ spor tam bir yemek disiplini gerekiyor. yemek disiplini olmadan zor bu iş. bu disiplini, mesela en mutlu anında bile "yaa nolcak biraz yesem" bile demek bozar. anlatabildim mi? 3 ayda 20 kilo normal abi disiplinli biri için... bünyem de elverişliydi tabi. düşünün işte ben öyle bir azimle öyle bir istekle hazırlanmıştım... noldu sonra? RENK KÖRÜSÜN GİT.... eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 vucut gelistirmeye kay benmce o kadar kastiysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Bahaneyle sağlıklı biri olmuşsun işte ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 biraz öyle oldu evet. Esh said: vucut gelistirmeye kay benmce o kadar kastiysan. yok abi o kadar değil. gerek de yok. ne yapacağımı bilmiyorum ve şimdi bunu düşünmek istemiyorum. metro 2033'ü tekrar oynamaya karar verdim mesela şuan fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 bir hayir vardir olum daha sonra kendini uzdugune uzulursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Renk körlugunden elenmek normal değil mi Şüpheli yeşil tişörtlü diyecekler mesela gidip gri tişörtlü adamı coplayacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 yok onlarin ellerinde reversed renk skalasi var. ona yesil dendi mi, elindeki renk e$lestirmesine bakip, yine gidip dogru adami dovuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 verilmiş sadakan varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 renk korlugu 27 yasina kadar nasil farkedilmezki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 askere gidene kadar kalbinin delik olduğunu farketmeyen duydum, ne kadar doğruysa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 bekçi ol, ordan yürürsün. polisler kadar güzel mayışları var. daha kebap sadece turluyorsun aksamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 önce zaten neden polis/asker olmaya çalışır ki insan ? Türkiye gibi 2 gün sonrasında ne olacağı belli olmayan bir ülkede, siyasetin bokuna bulaşmış kolluk kuvvetlerinde yer almadığına sevinmelisin. yarın bir gün rüzgar tersten eser KHK ile kendini içerde bulursun hiç belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Eğitimin yoksa, iş bulamadıysan, iktidarda tanıdıkların falan varsa iyi bi alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 bu kadar fit vs çalıştığına göre demekki özel bi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 polis olmak baya kebap, maaşı çok iyi olanakları çok iyi neden olmasınlar ki 1800 liraya fabrikada calısırken ölme ve sakat kalma ihtimalin daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Silphatos said: renk korlugu 27 yasina kadar nasil farkedilmezki siyah beyaz gormuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Çok farklı tipleri var onun ya. Bi tanesiyle tanışmıştım ben askerdeyken, çocuk sadece kahverengi ve tonlarını karıştırıyordu, diğer renkler normal diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 sardalya said: Silphatos said: renk korlugu 27 yasina kadar nasil farkedilmezki siyah beyaz gormuyosun no shit? Salliyorum hayati boyunca yesili kirmizi vs goruyor hic bi olay icinde vs nasil farkedilmez ilginc ama oluyo demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 seviyeleri var renk körlüğünün. benimki ileri seviye değil ama onu biliyorum. iyi bir göz hastanesinden randevu alıcam detaylı bir göz muayenesi yaptırıcam seviyeyi orada görürüz. ama yaptığım ilk teste göre renk körüyüm. sosyal hayatımı etkileyen bir seviyede değil ama polislikte en bu seviye bile kabul edilmiyor. hatta mülakattan çıkanlara sordum "o renk körlüğü kitapçığında sana gösterilen sayıları okuyabildin mi net bir şekilde?" diye herkes gayet net okuduğunu söyledi. yani testte de bir sıkıntı yok. yok sarı adamı karıştırıp kırmızı adamı vurursun joplarsın falan değil. renkleri görüyorum, ama bir araya geldiğinde belli bir mesafeden DETAYINI seçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar