aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 bu ne lan koreli kukla filmi gibi adf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 müzik yok ses efektleri falan bi garip çok leş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 abi çok kötü altta avatar da görünen karakter profillerini cüzzamlı gibi yapmışlar resmen plague ele gecirmis hepsini oyleki undead bile etkilenmis. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 asdasd tgrt tier 3d cizgifilm olmus, arthasin kilici niye at kadar, orjinal videoda ingame pixelli karakterler savasiyor ama bundan iyi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 arthasın gözlerinin etrafı niye öyle koyu yav tiroidi var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 orijinali de boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 arthas vs ilidan şeysini bir tek ben sevdim herhalde. ingame grafiklerle yapmışlar ve o savaş hissini gayet iyi vermişler. bundan daha iyisi wow grafikleriyle yapmak olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 sevmeyenler için orjinal sahneyi verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 yazık resmen ya. bide bu yetersizliğin üstüne, yapılacak custom map'lerin haklarının tamamiyle blizzard'a ait olacağını felan eklemişler agreement'larına, custom game geliştirmeyi de baltalamışlar. rezillik üstüne rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 dotadan ağzı yandı diye hep. release faciası yaşadı bide dün. hiç bir şey çalışmıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 https://old.reddit.com/r/pcgaming/comments/evmjjr/warcraft_iii_reforged_and_blizzard_currently/ şunlara hala para verenler var "Company That Regularly Fucks Over Customers Fucks Over Customers" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 warcraft III refunded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Lan nerde eski blizz ya:( yada hepmi böyleydi bu adamlar:( lan diablo 4 den umutluydum ama bu garabeti görünce:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Diablo 4'den umut mu puhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 dOn'T yoU HavE pHoNe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 blizz mi? Activision demek istediniz sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 neredeyse 20 yıl bekledim ama forumda blizzard'ı herkesin yuhaladığı günleri de gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 20 yılı kesinlikle desteklemem, ama Activison ile bir sıçış başladığı gün gibi aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 20 yılın içinde aylarca Rank 14 kasmak da dahil mi acaba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Bide o rankleri release paladinle kasmak... Yani ben de olsam ben de cinnet geçirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 evet dahil, 20 yıl değil de aslında 19 yıl filan işte. diablo 2'den itibaren 2 ileri 1 geri, wow'dan itibaren 2 geri 1 ileri, son 10 yıl zaten yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 12 dakika önce, pattisliborek dedi ki: 20 yılın içinde aylarca Rank 14 kasmak da dahil mi acaba sdf. ha bir de welfare r14 değildi henüz, sonraki yamalarda faceroll yapanlara da r14 yolu açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar