Phyx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 ginaly said: penaltıda yorum farkının kaynağı şu olmalı, müdahale topun oynandığı yerde mi, değil mi? şut atan adama kayılmış olsa faul olur. eğer futbolcu topu ayağından çıkardıysa ve kendisine gelen müdahale kasıtlı ya da kontrolsüz güç değilse, yani sadece dikkatsizlikten kaynaklı ise faul olmaz. isla topu önceden çıkardı mı çıkarmadı mı sorun. yazdıklarının direkt olarak tam tersi olay. kalecinin topsuz alanda kontrolsüz müdahelesi var işte adama. o müdahelenin tek affı kalecinin topa temas edebilmiş olması. kaleciyle karşı karşıya kazanılan penaltıların %90 böyle zaten. kaleci topu ıskalayıp oyuncuya temas ederse penaltı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Iyi de o mantikla topu at sonra git kaleciye carp yine penalti olsun. Kalecilerin yaptiklari penaltilarda kaleciler oyunculara zaten vurus imkani vermeden mudahele ediyor, adami indiriyor cekiyor celme takiyor vs. Senin ortana herhangi bir mudahele yok, hizini da alamayip carparsan penalti olmasini sorguluyoruz ama dedigim gibi tekrardan izleyince penalti degil demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Abi penaltıyı niye dert ettiniz bu kadar. 2 0 dan maç mi verilir. 2 pas yapamayan takıma yeniliyorduk az kalsın. Yarıştan kopmadık fener dusunsun 15. Herifler fjd Tarihin en ezik feneri falandi herhalde. Hala 1 farkla öndeyken bu kadar kopulmaz maçtan. Eren daha oynamadan sakatlaniyor. 2 maç oynar yine 3 max oynamaz. Sinan aşırı ergen. Umut bulut olsa kaçırmaz onun kaçırdıklarını. Onyekuru balon rodri formsuz. Ömer topçu değil. Takımın net en iyisi linnes ve muslera. Ozan işte oynuyor. Gerisi çöp. Salke maçında mağlubiyet gelirse düşüş devam eder. Bu kadroyla zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Phyx said: ginaly said: penaltıda yorum farkının kaynağı şu olmalı, müdahale topun oynandığı yerde mi, değil mi? şut atan adama kayılmış olsa faul olur. eğer futbolcu topu ayağından çıkardıysa ve kendisine gelen müdahale kasıtlı ya da kontrolsüz güç değilse, yani sadece dikkatsizlikten kaynaklı ise faul olmaz. isla topu önceden çıkardı mı çıkarmadı mı sorun. yazdıklarının direkt olarak tam tersi olay. kalecinin topsuz alanda kontrolsüz müdahelesi var işte adama. o müdahelenin tek affı kalecinin topa temas edebilmiş olması. kaleciyle karşı karşıya kazanılan penaltıların %90 böyle zaten. kaleci topu ıskalayıp oyuncuya temas ederse penaltı olur Ya ben bir kuraldan bahsediyorum, musleranin pozisyonu penalti mi degil mi onu soylemiyorum ki. Devamondaki postlari okumadan hemen alintilamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 ne tartisiliyor okumadim hic, mactaydim: muslera'nin penalti olan hareketi direkt kirmizi kart. hakemin 50 bin kisi onunde bu karti cikarmamasi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 sfds yok abi 10 mac ceza hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 http://tr.beinsports.com/haber/dev-derbi-oncesi-ilk-gerginlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 direkt adama giriyor, bilmiyorum kac yasindasin kac mac izledin ama dunya kupasi maclarindan bile cikaririm bunun aynisi kirmizi karti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Cikar hadi bunun aynisi kirmizi karti, bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 kırmızı mı denmiş?? asdhfusdahfuah adamın verdiği pas 5 metre mesafe kaydetmiş zaten yerde dengesini kaybetmiş olan adamla, dengesiz kaleci çarpışıyor top çoktaaan olay mahalini terkettikten sonra. hücum oyuncusunun o topu takip etme niyeti ve ihtimali de yok. gayet verilmeyebilir penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Şu kavga pozisyonunda baştan sona hasan şaşı izleyin ya ne leş bir adam bu. Arkadan şkertela saldırıp yüzünü dönünce kaçması VS ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Şaş hep aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Kırmızılık bisey yok abi o kadar sert bi sey yok. Cikti mi bilmiyorum ama hani kartsiz geçilebilir seviyede. Bir de dun TRT ozeti izledim tartışmalı pozisyon denecek bisey yoktu ozette her derbi ozetine 37539 tane konurdu. Artik futbol koyalim mi demisler yoksa macta oyle pozisyon az miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 macin icinde saibeli super bir pozisyon yoktu..linesle will smith in golleri guzeldi..ama derbi kirmizisiz olmaz diye herhalde 90 arti arti da ortalik karisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 ginaly said: örneğin, topsuz alanda iki adamın biri önde biri arkada yakın mesafede koştuğunu düşün, biri yanlışlıkla diğerinin ayağına bastı diyelim, bu faul değil. . abi bu faul yalnız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 E baya penaltı, niye bu kadar tartışıldı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Dün zaaaa lamıştım sabah sabah yine canım çekti Zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Merak ettim baktım net penaltıymış ya, şuna penaltı değil demek için anca bir apple bir madcow olmak lazım, bakmayın şimdi apple burda penaltı diye savunuyor ama beşiktaşa karşı olsaydı şu an twitterdan bir dünya foto paylaşmıştı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Fenerin golden önceki taç olayının aynısı da gs nin golden önceki kornerinde olmuş mesela, top ozandan çıkıyor hatta ozan kendinden çıktığı için sahasına geri dönüyor ama korner veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Haftaiçi CL maçımız olduğu işin fazla asılmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 aynen biz de anderlecht maçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Mac sonu olaylarinda kirmizi cikmadi mi olm? Iki takimin da yarisinin kirmizi gormesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Oha penaltı için ne ağlanmış be helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Şu sayfayı da koyayım da geçen hafta bizim penaltı pozisyonu için konuşanlar utanır belki biraz https://forum.paticik.com/read.php?29,8884449,page=113 Yetmemiş kırmızı bile istemiş lan musleranınkine penaltı değil diyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Sen adamların stadında adama tokat atarsan seni sülalene kadar kovalarlar. Az bile yapmış bizimkiler. Hasan Şaş merhametli davranmış. Ben taraftarın da sahaya inmesini bekledim yazıklar olsun onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar