imamizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 client çok garip. oyun 60 küsür fps çalışıyor. koca ekrana komple strech edebiliyorsun görüntüyü. circle of transparancy bile bir farklı daha güzel. oyun çok akıcı resmen remake gibi birşey olmuş. ingame menu zaten derya deniz otomatik ceset açmadan ışık seviyesini ayarlamaktan, ağaçları çalıları iptal etmeye kadar razordaki şeyler var. baya bi teknolojik client yani beni en çok o şaşırttı. oyun da para çok değerli ve karakter geliştirme çok detaylı. çok fazla varyasyon var karakter inşa etmek için. bir çok skill işe yarar hale getirilmiş. öyle renkli unikorn koyduk gibi ucuz ve yavan mekanikler değil yani. 100-200 arası pingle oynuyorum hiç sorun yaşamadım. pvp de gayet yapılır. zaten dungeonlarda binek otomatik kayboluyor, malum atsız kombat pingi daha çok önemsiz hale getiriyor. bence bi denemeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Yapma bunu. Yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 @imamizer Orion'dan mı bahsediyorsun bilmiyorum ama orada GUI bile yazabiliyorsun oyun içine. Kodlama hevesi olan arkadaşlar için ayrı challange'lar olabilir oyun içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 (düzenlendi) UO bazlı yeni bir oyun gibi düşünün Outlands'i. Baştan "benim istediğim eskisi gibi uo oynamak!" diye önyargı ile yaklaşıp uoforevera gittim. Rengarenk unicornlar, heykeller, ışıklı robe'lar - pavyon gibi rengarenk evler vs. her yerden çok para akan oyun mekanikleri derken baydım. Herkes de burada diye istemeye istemeye buraya geldim bir deneyeyim diye, iyi ki gelmişim. Para gerçekten değerli, ÖLÜNCE HERİFLER BOŞ ŞİŞE BİLE LOOTLUYOR. Bandaj bile kalmıyor cesette aslkfjasdg. Ben de en azından indirip birkaç gün denemeniz taraftarıyım. Şubat 22, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 23 dakika önce, Deathblade dedi ki: Yapma bunu. Yapma. ya gel işte, 500 kere uo oynadık 501 olsa ne olacak @xaty hayır bu serverdan bahsediyorum. orion'u bilmiyorum. oyunda damage meter var abi asdasd millet build yapıyor dps hesabı yapıyor falan. deneyin deneyin. farklı bir uo olmuş. en kral mmo 2 ay geçmeden bayıyor hepimizi zaten. yapacak daha iyi birşeyiniz yoksa oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Classic UO denen bi client bu işte. Bu arada FPS limitini manual belirliyorsunuz (144hz monitörü olanlar için gogo 144fps) https://www.classicuo.eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 144hz uo lmaooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 1 saat önce, xaty dedi ki: @imamizer Orion'dan mı bahsediyorsun bilmiyorum ama orada GUI bile yazabiliyorsun oyun içine. Kodlama hevesi olan arkadaşlar için ayrı challange'lar olabilir oyun içi 1 saat önce, xaty dedi ki: Makroyla pot içmek geride kaldı, artık karşıdakinin cast time'ına göre büyü cast eden scriptler var. veya warriorlar otomatik takip ediyor kitlendiği karakteri. hatta bir kişi kilitleniyor, party'sindekiler de otomatik aynı kişiye kilitleniyor vb. yakında ai falan gelir scriptlere. sadece kendi client'ıyla erişim sağlayan serverlarda durum farklı olabilir. aktif tr serverlarında durum bu. buranın kendi clienti var sadece razorla entegre çalışıyor razor imkanlarında her türlü makro yapılır en son wouda oynadım orionla. razor bilmiyorum ama ne scriptler yapıyodum. sonra kapattılar orion scriptlerini falan hakkaten boku çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 (düzenlendi) orion bilenler bilir eski uonun en teknolojik hali bu ya direk clientini kullanmışlar güzel 144fps akıyor hakkaten. bi daha düz razorla oynayamazsınız bu deneyimden sonra. hele 2001deki 2 gump açınca eskisinin bozulduğu versiyonu düşünürsek gelinen yol baya iyi asd yurtdışındaki şperciler de kaliteli işte. Şubat 22, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 ŞPER Mİ BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 off şirket bilgisayarına indirdim client üzerinden download yapmıyor macbook'a da kurmak eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 1 saat önce, tiLi dedi ki: ŞPER Mİ BU aynen olması gerektiği gibi şper denebilir runuonun yobaz tetiklemeyen güzel yanları+şper gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 solo warrior pvm için ne önerirsiniz ufak ufak gireyim vakit oldukça mf build yapmak lazım sanırım? nerelerde gezeyim nerelerde para kasayım? ne gibi itemlere kasayım vs. skill nasıl kasabilirim gerçi pvm yaparak gezerek kasarım diyorum ama öğreneyim onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 skill için box yapacan olm işte, 3 accounta kadar izin veriyor. 70'e kadar newbie dungeonda çok kolay kasılıyor bu arada sonrası için box. kasmak için point of interestleri gez world atlas'taki sevdiğin yerde kal ama güzel para gelen yerlere pk dadanma olasılığı daha fazla tabi. item için de full plate giysen yeter başlangıçta, aspectler falan var ama onlar sonraki işler. mf build solo friendly aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 çok hızlı bi başlangıç guide'ı yazsanıza ya, ilk ne açmak lazım para için, türk uo'su refleksiyle scribe açtım da blank scroll bile alacak para vermiyomuş meğer oyun sdfg napmak lazımdır kickstart için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 newbie dungeonda 70, newbie islandda 50 ye kadar hızlıca skill kasabiliyorsun. hem de baya hızlı. magery, archery, alchemy vs gibi kaynak gerektirmeyen tüm skilleri 70 e kasarsın. skill dert etme o yüzden. başlangıç için en popüler bard. musicianship ve peacemaking olması gereken skiller. peacemaking ile calmlayıp kesiyorsun. kesme kısmı sana kalmış, ister mace, ister fence, ister bow. mantık bu. ayrıca muhakkak discord da almak gerekiyor çünkü baya etkili. ikinci olarak bildiğimiz düz warrior. shield+weapon skill+resist spell+heal anat vs. çok sağlam oluyor ama ilk başlarda bard kadar efektif değil. summoner oynayanlar da var. tamer da. onları çok bilmiyorum wikideki templatelere bakabilirsin. pvm için en çok tavsiye edilen melee skill mf. 3 hesaba kadar aynı anda login olabiliyorsun. kendi kendine boks yapabilirsin. camping ve tracking'i wikiden oku mutlaka. hem eğlenceli hem faydalı skiller ve genelde çoğu template de birisi kullanılıyor, özellikle tracking. newbie dungeonda skilleri 70 yapınca bard skilleri için prevalia zoo da makro yaparak gmleyebilirsin. prevalia moongateden çıkınca sağ alta dümdüz koşarsan görürsün. biraz oynayım kasayım dersen, pulma dungeon başlangıç için ideal. andaria'dan koşabilirsin. atlası kurcalarsan kavrarsın zaten bulursun kendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 ya siz ne karaktersiz insanlarsınız ya bi de anlatıyorlar utanmadan ballandıra ballandıra.Başlıyorum tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 hsdfh haklı bir isyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 1 acc'te 1 karakter mi olabiliyor? login olduğumda direk yarattığım karakterle giriyor illa. seçme ekranı gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 evet 1 hesap 1 karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 On this shard, you are allowed 3 accounts, each with 5 characters to start with. e böyle yazıyor wiki'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 şakalandın zaten, açabiliyorsun yav tabi. enter'la login olma, mousela sağ alttaki next tuşuna basıp denesene. bi de karakter 5 dakikada mı ne logout oluyor. bi inn'e gidip odaya çıkıp logout ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 ya dün denedim, o karakteirn logout olmasını bekleme muhabbetindendir herhalde diyip vazgeçtim de bugün eve gelip ilk girdiğimde direk karaktere dalınca bi wut oldum -.- neyse bu bakalım daha tam heveslenmedim zaten ama olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Tik var tiki kaldırman gerekiyor. Auto login mi ne. İlk ekranda olması lazım pc de değilim ss atamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 ben bilmiyordum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar