nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 loot var, insurance her item a olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 gerçek uoda insurance yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 tamam kanka gercek uo oynuyon sdklfhsdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 loop mesaj kotun dolu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 ıyy insuranceli falan leş uo gelmiş, tez zamanda gider umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Yıl 2020 hala mesaj kutusu mu doluyor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Hah newbie dungeon girişinde cesedini gördüm :) Bu arada ben de ilk başta mage açmıştım ama baktım reg parası toplama şansı yok, bard açıp para kasmaya çalıştım, sonra tamer açınca para yine gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 yok mu baska baslayan ^^ beni cok sardı yardırıyorum, gelin birlik olalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 az işim var halledeyim yüklicem ben setup'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Fransuxa said: az işim var halledeyim yüklicem ben setup'ı tamam mesaj atarsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 masa said: gerçek uoda insurance yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 bizden devam eden var mı ? dün dayanamadım yükledim değişiklikleri görünce, yandaş arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Benim çok sarasim vardı buna baya oynadım ilk açıldığında sonra arkadaşlar dayanamadı çok zor kasılıyor diye ama çokça oynayani var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 klasik bir cevap olacak ama eskiden zaman boldu imkân yoktu, şimdi imkân bol zaman yok. uo kasmaktan güzeli mi var yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 var mıdır oynuyan buralardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 oynuyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 burda kesinlikle oynamayın - lag cok Türkiye'den, pvp imkansıza yakın - Yönetim kadrosu parayla edit yapıyor, yaklaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Cok guzel server. Baya bir pati basladik oynamaya. TR de iyice populer hale gelmeye de basladi sunucu. Daha fazla gecikmeden ziplayin hemen. Birlikten kuvvet dogar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 gelin gelin. oradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Wiki'sine göz attım epeyi güzel görünüyor. Başlayasım geldi, canım çekti valla Pati'den aşağı yukarı kaç kişi var? Hızlı para kasılabilecek bir template öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 kurup 2 dolanayım kanıma girdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Ben biraz oynadım, cidden sistemler imba bu arada. çok sağlam iş olmuş. 60 fps uo hele bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 güzel ama bende cok ping oluyor oynanmayacak seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 ping için oyun içi [accelerate yazın. optet-in yazarsa clienti komple kapatıp açın. bi tık düzeliyor. 200 ping civarı normal oynanır durumda. fps 150-200 olarak oynayanlar var. başlangıc buildi için. bard dexxer önerebilirim. hem masrafsız hemde güzel iş çıkarıyor. https://uooutlands.com/wiki/Templates#Peace-Discordance_Dexxer_.28700_skill_points.29 Majesty#3003 discordum bu. gelen olursa can suyu olarak bi çek verebilirim.ilk bi hafta oynayanada altına bonded binekte benden. geri kalan temel bilgiler içinde yardımcı olurum elimden geldiğince. 4 aydır oynuyorum aşşa yukarı. voys ev aldı orayı kullanırsınız bende maddi manevi temel ihtiyaclar için eve destek olurum. ne sphere ne runuo sunucu. ben runuo oynamamıştım ama çabuk alıştım. https://uooutlands.com/wiki/Main_Page temel bilgilerin çoğu burda. ]https://hizliresim.com/tFw7Ag resim eklemeyi beceremedim en son ownerın paylaştığı online sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 6 saat önce, orc_lord dedi ki: Wiki'sine göz attım epeyi güzel görünüyor. Başlayasım geldi, canım çekti valla Pati'den aşağı yukarı kaç kişi var? Hızlı para kasılabilecek bir template öneriniz var mı? ben - voys - cake - dyna - Eshreff oynuyor benım bildiğim mayhem geldi 1 saat takıldı bi daha ses soluk yok başka varsada ben bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar