nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 TR deki ping le pvp imkansiza yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 ben pvm yapıyorum zaten. pvpyi çözemedim. çözmek içinde uğraşmadım. pvm her türlü dolu dolu. sıkılmıyorsun bişeyler buluyorsun mutlaka yapacak. ama türkiyedende pvp yapanları tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 oyunda misin ? server down su an, acilinca gel eve uye yapayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 23 dakika önce, nutella yerim dedi ki: oyunda misin ? server down su an, acilinca gel eve uye yapayim geldi sunucu.oyundayımda hangi eve ? evim var benım Majesty#3003 dc benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Majesty # 3003 discord. As a result of the violation of this rule, the player will be immediately and irrevocably banned. The Outlands Tr Discord Channel where they have established the article is clearly and clearly violating, even if there is a right or wrong reason, by mentioning the game information that I have asked him as a result of my argument with a player, he declares himself a game manager and blocks me from the groups. @Apollo bulamadim discord da seni, bu cikiyo banlandin mi slkhldsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 (düzenlendi) sen ver abi. paticik dc de d HocaEfendi nick #uo-outlands kanalında yazdım baya malın teki beni şikayet edip banlatmaya çalışıyordu iplemedi kimse. tr outlands adında bir discord sunucusu kurduk.yenı gelenlere yardımcı oluyoruz ondan bahsetmiş. https://discord.gg/gAfp6HPa Şubat 20, 2021 HocaEfendi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 şu ana kadar açık ara oynadığım en güzel uo serverı olabilir. zaten oyun uo'dan bambaşka birşeye dönüşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Olum bak elim avucum kasiniyo demeyin ole şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 oyunda shelter a gelin alayim sizi benim eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 al beni al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 1 saat önce, imamizer dedi ki: şu ana kadar açık ara oynadığım en güzel uo serverı olabilir. zaten oyun uo'dan bambaşka birşeye dönüşmüş. uo dan bambaşka ne olabilir ki ya... uodur o uo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 indirdik bakalım ancak clienti açıyorum ve download başlamıyorum. L0rdum help me plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 herkes beğenmiş de lag var diyen var? laglı uo işkence olmuyor mu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 vallahi ben bile indirdim allah bleanı versin paticik haypı. akşam inpor inpor gezerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 ben de baltami alip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 2 saat önce, Saeros dedi ki: herkes beğenmiş de lag var diyen var? laglı uo işkence olmuyor mu abi ben pvm oynuyorum sadece, pvm'de sıkıntı yok. 200 pingleri görüyorum diyebilirim genelde. Ortalama 150-200 arası. PVP'de sıkıntı olabilir, @DynamicK pvp yapıyor o cevap versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Esh denen zat konusunda dikkatli olun. Dilenci gibi sürekli para istiyor, hallederiz abi diyor. 5k atsana diyor falan. Bu arada Fatih'e (Hocaefendi) sözüm var, o bana yardım etti ben de yeni gelenlere yapabildiğim kadar destek olacağım. Fakirim ama gururluyum, 30k param var. Şuan için ilk 3 yeni gelene 5k'lık starter pack verebilirim. Karakter kasmak için gereken acil ihtiyacı karşılayacaktır. Discorddan yazabilirsiniz, pati discordunda #uooutlands kanalındayız. Para az gibi gözüküyor ama değil, para baya değerli bu serverda ve kazanmak zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 peki bu serverın musluğu nerden akıyor yiğenler? ışıltılı şırood rob mu satıyolar nabıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 uzaycake'in parasını bitirmek için başlıyorum ben de madem. çok övdünüz canımız çekti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 6 dakika önce, Xenocide dedi ki: peki bu serverın musluğu nerden akıyor yiğenler? ışıltılı şırood rob mu satıyolar nabıyolar? daha ziyade end game farming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 ha onu soruyorsun, dediğin gibi kosmetik ve donationdır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 ya oynayasım var ama işler güçler vakitsizlik + öğrenecek çok şey olması tutuyo böyle arada girip solo pvm yapabilio muyuz para item vs kasabiliyor muyuz mage ya da warrior karakterle öyle bir olayı var mı serverın? ufak ufak gireyim arada canım çektikçe takılayım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 yapabilirsin, ben de çok oynayamıyorum canım çekince pvm yapıyorum birkaç saat çıkıyorum. (ben tamer - dexxer kastım.) öğrenecek öyle o kadar da çok şey yok ya, 3-4 haftada vakıf olursun dinamiklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 ben bu runuo'daki bodçu muhabbetinden aşırı tiksinmiştim. Direk game abuse mekaniği ve oyunun standardı haline gelmiş. O olay var mı? böyle 100 tane karakter açıp bod kasıp paranın dıdısına koyma falan? bi de şu makroyla potion içme falan muhabbetleri hala oluyo mu? uo'ya heves edip "haa ama böyle şeyler vardı " diye düşünüp vazgeçiren şeyler bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Makroyla pot içmek geride kaldı, artık karşıdakinin cast time'ına göre büyü cast eden scriptler var. veya warriorlar otomatik takip ediyor kitlendiği karakteri. hatta bir kişi kilitleniyor, party'sindekiler de otomatik aynı kişiye kilitleniyor vb. yakında ai falan gelir scriptlere. sadece kendi client'ıyla erişim sağlayan serverlarda durum farklı olabilir. aktif tr serverlarında durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar