bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2022 2 haftaya dubai'ye gideceğim oradan ps5 alabiliyorum bir arkadaş aracılığı ile bu nedenle ps5 mi xbox series x mi evde tv de yok onu da bu ay sipariş veriyorum biraz çağ atlamak istedim. ps5 exclusive oyunlarına hep hayran kaldım ama xbox game pass müthiş. Yeni psn aynı servisi sağlıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 şu an için xbox ama psn servisi neler getirecek tam olarak bilmiyoruz. 400+ tane oyun diyor. bu oyunlar çıkış günü gelecekler mi yoksa 1 sene beketecekler mi gibi bir sürü soru var. bu sebeple xbox derim. ha istersen ps4 pro al yanına. yada en kötü ps5'i satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 (düzenlendi) Crash Bandicoot Day 1 Nisan 29, 2022 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 xbox series one denedim kuzene aldırmıştık pek oyunla arası yok fifa oynayıp geçiyoruz. 15-20 gün aldım yani game pass'te de öyle oynanacak oyun pek yok. Forza verdi iyi hoş da araba yarışı da sevmiyorum. Ben exclusive oyun hayranıyım sanırım ps 4'te uncharterd, god of war, horizon zero, last of us bu oyunların tadı hala damağımda resmen. Ama tabii yıllar sonra oynadım, çıkar çıkmaz alamıyorum bana o paraları vermek anlamsız geliyor. Storea bakıyorum 600 tl altında oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Gears of War var daha nolsun. ben 1den başladım önce ama Xboxı yeni aldım az grafik görsün gözümüz diye youtube'dan ilk 3oyunun hikayelerini izleyip hikayeye soft reset gelen 4. Oyuna bbaşladım çoook İyi gerçekten. Bu sabah da 5e başladım 4ü bitirip grafikler ve oynanış müthiş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Series one denediysen çin malıdır öyle bir modeli yok zere. Gamepass bu sene ve sonrasında coşacak iyice starfield vs derken. PS5 almak sorun değil şayet sadece 10-15 tane exclusive yetiyor bana diyorsan. Ben ilk series x aldım çok memnunum valla hea yavaştan PS5 alma vakti de yaklaşıyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 (düzenlendi) series one diye ne sattilar adama kimbilir Mayıs 2, 2022 senko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 ahahah s işte xbox one nedeni ile karıştırıyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 1 saate State of Play var, 30dk surecek: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 resident evil 4 sevindirdi. gayet kaliteli yapıyorlar remakeleri şikayetçi değilim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Alıntı Codenamed the Q Lite, the next PlayStation handheld is the next piece of Sony hardware that aims to be yet another piece of hardware that requires the PlayStation 5. Insider Gaming understands that the Q Lite is not a cloud-streaming device, but instead uses Remote Play with the PlayStation 5 – A feature the console giant has been pushing these past couple of weeks. Sporting adaptive streaming up to 1080p and 60FPS, the new device will require constant connectivity to the internet. As for the console’s physical features, early prototypes show the console will look a lot like a PlayStation 5 controller, but with a massive 8-inch LCD touchscreen in the center. The device sports adaptive triggers for haptic feedback and will include what you would come to expect from a handheld – Volume buttons, speakers, an audio input jack, etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2023 Sony is raising the price of its PlayStation Plus subscription next month. The service’s annual Essential plan will go from $60 to $80, the Extra plan from $100 to $135, and the Premium plan from $120 to $160. The new pricing goes into effect starting September 6th Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 bizimkine de sağlam yapıştırmışlar, 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Seneye agustosta yenilenecekti almamistim ekstra, keske alsaymisim ne cok artmis yahu. Enflasyon var gerci cok dayanmaz bu da dgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Abartmışlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 aylık mı ya o fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Günlük. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 50 yıllık plus alan dh ölücüsü şu an bayıldı sevinçten asd 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 (düzenlendi) Deluxe yukseltmem icin dun 110 TL civari fiyat veriyordu. Bugun 7539 TL diyor. (1177 gün) Eylül 6, 2023 Gangren tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 valla sabah haberi gördüm ve zamlanmadan bi yıllık aldım. 2. yılı denedim ama izin vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Gangren, 6.09.2023 14:40 tarihinde dedi ki: Deluxe yukseltmem icin dun 110 TL civari fiyat veriyordu. Bugun 7539 TL diyor. (1177 gün) Sanirim denesen de alamazdin, sözlükte yazmislar bi kac haftadir alimi kapatmislar eski fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 2 gün önce +1 sene ekleyebildim. Hata verdi sürekli ama PS5'te "Restore Licences" yapınca +1 eklememe izin verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 (düzenlendi) Sony Türkiye artık Bilkom’un .. Kasım 13, 2023 kizillelma tarafından düzenlendi Bilkom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2024 https://youtu.be/kpAsWZ017tI?si=DEyHfLx5C5DtVQaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar