Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Kendisi hekimim, bay, yaşı 50 civarı gösteren bir beyfendi. Yola çıkabileceğim, hakkında bildiğim pek az şey var. Golf oynadığını şans eseri öğrendim mesela ama golfla alakalı hediyelik gibi bir şey var mı onu bile bilmiyorum :D klasik beyaz gömlek kravat falan mı almalı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 viski al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 tinder plus al ortayaş bunalimini yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Archangel_ said: Kendisi hekimim, bay, yaşı 50 civarı gösteren bir beyfendi. Yola çıkabileceğim, hakkında bildiğim pek az şey var. Golf oynadığını şans eseri öğrendim mesela ama golfla alakalı hediyelik gibi bir şey var mı onu bile bilmiyorum :D klasik beyaz gömlek kravat falan mı almalı yoksa Sİgara puro içiyorsa pipo puro vb ekipmanları alabilirsin. Onun dışında golf oynuyorsa eldiven alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 golf oynuyorsa eldiveni falan filan vardır zaten muhtemelen senin alacağından da daha iyisi. size'ını yaklaşık olarak tahmin edebiliyorsan gömlek çok garanti bi hediye olur. puro/viski gibi tüketim ürünleri güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 en garantisi viski sanırsam zaten nedense doktora viski alınır gibi bir kalıp var kafamda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 so gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 viski güzel fikir bak cidden, kenara not ettim puro içen biriyse ekipman fikri de şık, sekreterinden öğrenmeye çalışayım var mı öyle bir hobisi eldiven biraz bakındım ama hakikaten riskli gibi, verdikten 2 dk sonra bir yere kaldırılıp orada unutulması da olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Fistan said: so gay "kendisi hekimim" kısmını mesajı atmadan hemen önce eklemiştim posta "dur lan paticikte yazıyorsun" diye düşünerek ama nafile sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Cok ciddili bir durum olmadıysa güzel bir çikolatacıdan hoş bir kutu yaptır onu ver. Ciddili bir şey biraz para harcamak istiyorum dersen babamı ameliyat eden doktora beymenden hediye çeki almıştım ben. karta yüklüyorlar onu da çok güzel hediye paketi yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 yani ciddiyeti tartışılır tabii ama adam operasyon yapacak işte ve para vs konusunda deontolojinin yalnızca fakültede gördüğümüz bir ders olmadığını kanıtladı resmen. baremi belli hediye olayı biraz ters geliyor bana, eski kafalılık belki ama hediye konfeksiyon olacaksa ve illa değerini öğrenecekse benim aldığım şeyi değiştirirken öğrensin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 hediyenin parası genelde alımgücü farkı olan durumlarda bir tarafın mahcup olmaması için veya diğer tarafın yetersiz hissetmemesi için gizli tutulan bir şey. bir doktora hediye vereceksen zaten 100 liralık bir şey de alsan 2klık bir şey de alsan doktorun umrunda olmayacak zaten. Sadece fazla abartırsan biraz mahcup olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 ciger rontgenini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Kalem al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 karıya götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Ya sal gitsin işte atkı al bitane hava soğuyor üşümesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 fiski alıcaksan single malt aşağısını içmiyor toktorlar talisker-macallan yapıştır, kendi içmiyorsa bile arkadaşına misafirine ikram eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Eröjen bölgeye ani bir cüccük hareketi yap, aklını al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 aklını alamasan bile en azından bu olaydan bir ders alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 ama viski fikri bence de iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Bonzai al, odasina koyar arkaya. Guzel gozukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Archangel_ said: Kendisi hekimim, bay, yaşı 50 civarı gösteren bir beyfendi. Yola çıkabileceğim, hakkında bildiğim pek az şey var. Golf oynadığını şans eseri öğrendim mesela ama golfla alakalı hediyelik gibi bir şey var mı onu bile bilmiyorum :D klasik beyaz gömlek kravat falan mı almalı yoksa Babam da doktor, 55 yaşında geçirdiği bir ameliyat sonrası ameliyatı yapan doktora deri çanta almıştı. Günlük hayatta kullanabileceği tarzda. Ameliyatı yapan doktorun yaşını bilmiyorum gerçi askerdeydim o sırada. Bir doktorun olaya yaklaşımı böyle. Belki bir fikir verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 kendini ver, kızını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 aha Grego yu eşim yolladı sanırım yörüngeye :D @auril; adamın sol kolu 3 kez dikkatimi çekti, 2 sinde farklı rolex takıyordu, 3.nün markasını göremedim. talisker falan da kurtarmayabilir dsfasdg @aket-atum; bu da olası bir fikir, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 lületaşı bi stationary veya pipo falan düşünebilirsin geçenlerde bişeye 'hah tam random birine alıncak garanti hediye' demiştim lazım olur diye de not alsaymışım keşke, başlık açıldığından beri onu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar