Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Joker (2019)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

güzel filmdi dediğine göre çok da hatırlamıyorsun bence zzzZZZZAAAA

(:

(şalamayalan kekosunu sevmiyorum)

sdf yok hatırlıyorum ya
gerilmiştim izlerken ama plot falan yerlerdeydi
Mesaj tarihi:
phoenix kral daha önceden ruffalo'nun banner'ını ve dr. strange rollerini reddetmiş. hatta o reddettikten sonra bunlara gitmişler.

herif joker'e direkt sevdiği için atlamış.

filme olan inancım artıyor ya asdfsd
Mesaj tarihi:
Joaquin abinin bi filmi vardı. Ismini bile bilmiyorum. Yıllar önce kafam dumanlı hatvan gibi guzelken kitlenip izlemistim. 7 8 sene olmuştur en az. O günden beri hayranıyım fjjdjd.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

mükemmel duruyor, dalga geçmiyorum, özellikle aşırı kötü yazılmadıkça, karakter çalışması gibi olması harika. umarım bütün comic filmleri böyle derinleşir de ÇEREZLİK KNK arkadaşlarımız da yola gelir sdf.

Mesaj tarihi:

baya dandini duruyor, zaten Extended Universe disinda oldugu icin alakasiz direk joker ismi yerine random palyaco adam kullansalar da ayni film cikarmis gibi, herhangi bir aksiyon vsde yok. gotham dizisindeki  eleman  daha iyi kanimca sundan.

Mesaj tarihi:

inanılmaz ya. fragmandan yine atıp tutmalar başlamış. dark knight topici hortlamıştı bence oraya bakıp biraz feyz alın konuşmadan önce.

film gelsin izler konuşuruz olmuş olmamış. hiçbir şey anlatmayan bir fragmandan tahlil yapmaya çalışmak cahil youtuber'ların işi, başka bir şey değil.

• Yeni Oluştur...