sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 cw'nin diziler tırt ya. ama flash'a baştan beri sardım, izliyorum hala alışkanlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 ben de her sezon yeter izlemicem diyorum, sonra izliyorum asdf. bu sezon izlemeyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Dragonfire said: mel gibsonla suya dokununca ölen uzaylı filmi. signs güzel filmdi ama orda oynadığı karakterin çok bi olayı yoktu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 güzel filmdi dediğine göre çok da hatırlamıyorsun bence zzzZZZZAAAA (: (şalamayalan kekosunu sevmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 e abi başka şey var işte "her" var "walk the line" var, "inherent vice", "mar magdalene" falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 yok be ya vardır bi sürü süper filmi. ben şalaman kekosuna laf çarpmak istedim yeri gelince. bak zaten sayfa başı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Cokomantis said: güzel filmdi dediğine göre çok da hatırlamıyorsun bence zzzZZZZAAAA (: (şalamayalan kekosunu sevmiyorum) sdf yok hatırlıyorum ya gerilmiştim izlerken ama plot falan yerlerdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 95% Her 93% Parenthood 91% Hotel Rwanda 88% You Were Never Really Here 87% To Die For 85% The Immigrant 85% The Master 83% Walk the Line Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 parenthoodda olsa olsa ergendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 ergen bile değil ama baba yine döktürüyor https://www.youtube.com/watch?v=1_ltHLI6uGk her ve master benim favorilerim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 phoenix kral daha önceden ruffalo'nun banner'ını ve dr. strange rollerini reddetmiş. hatta o reddettikten sonra bunlara gitmişler. herif joker'e direkt sevdiği için atlamış. filme olan inancım artıyor ya asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 rol yapma özürlü ruffaloyu başımıza bela etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 cidden ya, avengerler 1'de iyiydi de infinity war'da leş ötesiydi. horoyinden kokoyinden mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Joaquin abinin bi filmi vardı. Ismini bile bilmiyorum. Yıllar önce kafam dumanlı hatvan gibi guzelken kitlenip izlemistim. 7 8 sene olmuştur en az. O günden beri hayranıyım fjjdjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 intikam peşinde olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Buyrun efendim sıcak sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 izlerük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 mükemmel duruyor, dalga geçmiyorum, özellikle aşırı kötü yazılmadıkça, karakter çalışması gibi olması harika. umarım bütün comic filmleri böyle derinleşir de ÇEREZLİK KNK arkadaşlarımız da yola gelir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 trailerlar hep çok iyi, filmler hep çok kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 baya dandini duruyor, zaten Extended Universe disinda oldugu icin alakasiz direk joker ismi yerine random palyaco adam kullansalar da ayni film cikarmis gibi, herhangi bir aksiyon vsde yok. gotham dizisindeki eleman daha iyi kanimca sundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 inanılmaz ya. fragmandan yine atıp tutmalar başlamış. dark knight topici hortlamıştı bence oraya bakıp biraz feyz alın konuşmadan önce. film gelsin izler konuşuruz olmuş olmamış. hiçbir şey anlatmayan bir fragmandan tahlil yapmaya çalışmak cahil youtuber'ların işi, başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 comic'e uygun mu, ne kadar orijinaline sadık kalınmıştır falan bilmiyorum da film olarak biyografik anlatım tadında tek başına kaliteli bir film gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 fragmanı beğenmeyen gitsin antman falan izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 fragmanı çok beğendim. film'de çok kaliteli olacak belli ama joker'e böyle bir geçmiş çizilmesi hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar