paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 (düzenlendi) Killing Joke'a benzer bir şey yapıyorlar galiba, baya creepy bir karakter olacak. Joaquin Phoenix çok güzel oturmuş gibi ama.. hype? Ocak 22, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 joaquin'de o deli villain havası var, olur joker çok net. gladyatör'deki rolün 1-2 tık değişiği olarak düşünebilirsiniz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 The Killing Joke zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Yönetmen senarist patatese benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 killing joke olmasi icin batman lazim, robert de niro gordon mu acaba. gerce batmansiz de olur, gordon olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 killing joke temalı ama içinde batman olmayan bi dceu filmi yapacaklar gibi duruyor. şimdiye kadar çıkan set fotoğrafları vs. hep killing joke referanslı, şu lunapark bile neredeyse birebir aynı yapılmış falan yazılıyor. ama işte batman yok, karakterler belli değil, zamanı belli değil vs... Thomas Wayne olacak mesela filmde. The Man Who Laughs'tan da refere edilebilir deniyor. Ben çok takip edemedim ama son baktığımda en iyi Joker comic'lerinden bir şeyler derleyip, özgün bir şey çıkartacaklar gibi duruyor ki bu bayağı felaketle sonuçlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 valla walking fenix iyi oyuncu da joker konusunda ne verebilir bilmiyorum. ben filmin kendisinin sikko olacağını düşünüyorum zaten, adam kurtaramaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Adam Gladiator'da kraldı ya.. canım çekti bi daha izliyim 543567. kez. Joker'e de güzel oturdu. Hype'ım ben, gelsin hemen :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 eski film biliyorum ama gladiator'daki hali geldi aklıma, bence çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 oha şaka gibi olmuş ama üstteki mesaj yoktu daha ben onu yazarken asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 bunun bi lettermanı trollediği program vardı çok iyiydi hatta ekliyim şuydu: https://www.youtube.com/watch?v=RRb_3hCa72Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Master filmindeki karakteri çok başarılı canlandırmıştı, iyice teatrale kaçıp Joker'i kotaramaması için hiçbir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 adamda sikinti yok zaten, kotu yazilmadikca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Saeros said: oha şaka gibi olmuş ama üstteki mesaj yoktu daha ben onu yazarken asd 10 üstte ben yazdım zaten ilk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 sanssizsansli said: bunun bi lettermanı trollediği program vardı çok iyiydi hatta ekliyim şuydu: https://www.youtube.com/watch?v=RRb_3hCa72Y bunların %99'u scripted zaten la bir de caseya affleck'le çektikleri filmi şeettiriyordu işte rapper olucam bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 scripted tabi canım ama güzel yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 heath ledger öyle bi domine etti ki rolü, düz muntazam makyajlı / bembeyaz yüzlü joker görünce "ya ağbi" diyorum direkt. tabi setting'in de önemi var, jack nikolas'ın joker'i nolan'ın filmine nasıl uymazdıysa ledger da öbürüne uymaz vs vs. o yüzden setting deyip geçiştirdiğim filmin geri kalanına (konusu teması renk filtresi kadrajlaması boom mic'çısı bla bla) uyarsa ona da ok'iz. finix'te bişey yok, yönetmen falan akıllı olsun dicem de wb salak saçma kararlar alıp zorla bok ettirebilir gibi geliyor dsfgsxf aslında dark knight returns'ü doğru düzgün uyarlasalar da yaşlılığını nicholas cage oynasa şöyle bi 10 yıl sonra falan. ben esas onu görmek istiyorum. bi sahnede ağzının içinde konuşurken 2 sn sonra BAHAHAHAHA diye gülüp sağa sola bıçak saplasa falan mükemmel olmaz mı ya? betmene de keanu reeves ver hmfs (o zaman yaşlanırsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 oyuncuda sorun yok da işte nasıl değerlendirilebilecek. jared leto'yu tek filmde saldılar işte belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Cokomantis said: heath ledger öyle bi domine etti ki rolü, düz muntazam makyajlı / bembeyaz yüzlü joker görünce "ya ağbi" diyorum direkt. tabi setting'in de önemi var, jack nikolas'ın joker'i nolan'ın filmine nasıl uymazdıysa ledger da öbürüne uymaz vs vs. o yüzden setting deyip geçiştirdiğim filmin geri kalanına (konusu teması renk filtresi kadrajlaması boom mic'çısı bla bla) uyarsa ona da ok'iz. finix'te bişey yok, yönetmen falan akıllı olsun dicem de wb salak saçma kararlar alıp zorla bok ettirebilir gibi geliyor dsfgsxf aslında dark knight returns'ü doğru düzgün uyarlasalar da yaşlılığını nicholas cage oynasa şöyle bi 10 yıl sonra falan. ben esas onu görmek istiyorum. bi sahnede ağzının içinde konuşurken 2 sn sonra BAHAHAHAHA diye gülüp sağa sola bıçak saplasa falan mükemmel olmaz mı ya? betmene de keanu reeves ver hmfs (o zaman yaşlanırsa) https://i.gifer.com/vlB.gif Sam said: oyuncuda sorun yok da işte nasıl değerlendirilebilecek. jared leto'yu tek filmde saldılar işte belli olmuyor. yok salmadılar onu yeni filmi geliyor stand alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 sanssizsansli said: bunun bi lettermanı trollediği program vardı çok iyiydi hatta ekliyim şuydu: https://www.youtube.com/watch?v=RRb_3hCa72Y bu net trol değil ya.. You Were Never Really Here sonrası sanırsam. en sonunda ona atıf da bulunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 DC de Marvel gişe rekoru kırdıkça yeni joker çıkarıp hype yaratıp medet umuyor gibi. Diğer başlıkta da demiştim, salsınlar artık şu karakteri ya düzenli olarak yeni joker görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 bu adam bende sadece gladiator'deki baş parmağını aşağı çevirdiği hareketiyle canlandı ya. başka nerede vardı diye sorsan bilmiyorum yani. bütün dc universe'i cristian bale'in batman'i etrafına yaratacaklardı işte. bütün potansiyeli harcadılar orada bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 mel gibsonla suya dokununca ölen uzaylı filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 MrLevie said: bu adam bende sadece gladiator'deki baş parmağını aşağı çevirdiği hareketiyle canlandı ya. başka nerede vardı diye sorsan bilmiyorum yani. bütün dc universe'i cristian bale'in batman'i etrafına yaratacaklardı işte. bütün potansiyeli harcadılar orada bence. Arrow dizisini en başından Nolanverse'e dahil şekilde yazıp çekselerdi, ben bile destekleyebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 cw liseli dramasindan baska bisey cekemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar