Celtics Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Başlığı göremediysem benim salaklığım. Konsola açıyorum ama denemek isteyenler varsa bu akşam 6'da origin'e 10 hour full access trial geliyor. şu an indirilebilir durumda. basic üyelik yeterli oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 209 lirayken çektim. FUT kanserine tutulmazsam bu sene pro club'ı daha fazla oynamak istiyorum. aiko'lar ile pc'de oynamıştık en son 15 mi 16 mı neydi baya eğlenmiştik. söyle 5-6 kişilik bir ekip kursak akşamları akarız psn: applev0dka_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 her sene oldugu gibi yine rage videolarini izleyip cerezlicem ahah. youtube a duser yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 psn: luinir93 pro clubs ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Pro club random oynamak sinir testi. Takım olursa maestro olarak gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 biz geçen sene 5 6 kişi sürekli oynadık pro club. hatta sanırım adam gibi oyunu oynamadım bile pro club dışında. yine oynicaz bu sene ama 3 4 kişide kalıcaz gibi. alırım sizleri de kulubu kurduktan sonra bulamazsanız bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Ps fag olduğun için normal adam bulamaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 beklerim zipzipciğim taşırız seni de yukarılara tabi. istersen forvet nası olur öğretebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 mokoko said: biz geçen sene 5 6 kişi sürekli oynadık pro club. hatta sanırım adam gibi oyunu oynamadım bile pro club dışında. yine oynicaz bu sene ama 3 4 kişide kalıcaz gibi. alırım sizleri de kulubu kurduktan sonra bulamazsanız bişi. Ben zaten sana soyledim +1 olurum her türlü. Her aksam olmasa da haftada 5 gun online olurum. RM RW CM falan oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Kardeşinle pc'de akıcaz ya biz min 5 kişi. Sen gel defansta falan yer bulabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 olm benim fifa 18 pro clubda 400 golüm falan var sen kimle konuştuğunu bilmiyosun kjkjasdf pc olsa gelirdim yoksa anca div 7 8 sizin olayınız max @apple aynen konuştuk hallederiz her türlü :D bi oyun çıksın başlayalım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 script sliderini biraz daha sağa çekmişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 proclubs bilmem ama ilk gun basarim 1,000 dolari acarim packi uzerim sizi cr7 embappe ile fut atariz. tabi yok oyle bisi lan uehhue. aldik bakalim, zaman bulursam fut kurarim. dikine seri gidebilen adamlardan bir takim kurarim her zaman ki gibi. badou reyis gecen sene de yilan gibi akiyordu benim fut kadromda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 dmc oynarım ben playstation'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 oyunu baya sevdim bu sene olmus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 akıyorum şimdi, kadro önerilerini, coin kasma yöntemlerini bekliyorum fut acemisi olarak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Goering said: oyunu baya sevdim bu sene olmus gibi sen origin almıştın vpn ile galiba, sıkıntı yok dimi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Nasi keyif aliosan öyle kadro yap. Ben 18'de 5 defa falan her şeyi satıp yeni kadro kurdum. Maç yapmaktan çok transfer kovalamayo seviyorum fkkr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 kadro kurmak ultimate'in zevki lan, tek kadro ile full oynayan adam bu oyunu oynamıyordur asdfsd ben de defalarca bozdum. kilit birkaç adam tutuyordum hep. para kasmak için en ideal yöntemde gelecek haftanın önemli derbilerini, maçlarını tahmin edip o takımların ucuz adamlarını stoklamak oluyor. ben bir arkadaşla deniyordum, tutturursan maçı iyi para kırarsın. 8 kere denedim, 2 kere tutturabildim ben gerçi. 10'ar karttan 10.000'er coin kar etmişliğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Demo oynamamıştım. Taktikler değişmiş fjdj. Oyun olmuş gibi her ne kadar ilk intro maçın 5 4 bitmiş olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 pace abusing bitmiş. hiç boşuna 90-95 pace'li adamlara harcamayın parayı. modric'ler iniesta'lar değerli olacak. bu sefer harbiden değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Dun oynayacaktım ama günlerdir yoğun bir tempo içindeyim dayanamadim uyuyup kaldim. Bu aksam bakicam insh merak ediyorum. Fut takilcam ve su pro clubi kuralim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 buraya da yazayım oyun 470 TL olmuş release sonrası. 209 TL iken alanlar bayram ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 4 Fifa bir Pro ediyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 pro kaç gayme haberin var mi senin :D ben 2017 nisanda 1900 TL'ye almıştım şuan 2900ü falan gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar