oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 zaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Modeste yukleniyordu en son noldu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Geçersiz işlem (Çin'le bonservis kavgası) yürüttü ve kapatıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 valeq diye bir organizma vardı difüze mi oldu tuzlu suda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Gs baya kötü. Kadroya suç atılması da saçma. Orada Pepe olsa gene bu goller yenilecekti. En büyük cimbom kafasıyla sahaya çıkarsan yersin tokatı ağzının üstüne. Avrupada ülke puanı önemli. Beceremiyecekseniz gitmeyin clye. Gene ülkeyi rezil edip döneceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Ayrıca zaaaaaalaöayı unutmuşum. Özür dilerim arkadaşlar. Zaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Zaaa diye ağlanmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Attiniz bari 5 yapin sunu . 1-2-3-4 kardes gibi 5-6-7-8-9-10 kardes gibi algida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Iyiki izlememişim. Belhanda ya geldiğinden beri uyuz oluyorum. Şino kalsaydı keşke 2 sene daha. Terim yönetime laf etmiş. Bu saatten sonra canlı bomba artık her an milli takıma gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 ilk 2sine bal demistim 3.yu izliyorum o da bal 100 kere yasansa 1 kere gol olacak pozisyonlarin hepsi gol olmus 4. Nasil acaba Belhanda sutlaninca kapattim 5 sut 3 goldu en son istatistik saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 bal mı.. dördüncü efso bal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Macin ozetini simdi izledim. Belhanda'nin hareketini en hafif tabirle bile aciklamak ban sebebi.. 4 mactan az yememesi gerek Onun disinda ozette gs pozisyonu yoktu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Maçın özetine şimdi baktım. Emre' nin ayağına basılmasına kart verilmesi lazım değil mi? Zenciler hakimiyet kurmuş maçta. Şu zencilerden 2 tane alıp gelmek lazım aslında. Selçuk , Tolga vs ile üste para verip almak lazım aslında. Adamlar göstere göstere yanmişler. Bütün defansı çalımlayıp atılan 3. gole bayıldım. Tebrikler Trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 belhanda'nın yaptığı gibi bir hareketi TS'li oyunucnunn biri yaptı maçın ortasında. kart bile vermedi. galatasaray hakem yüzünden kaybetti demiyorum ama hakem ev sahibi avantajını iyi kullandırttı TS'ye. ama sıkıntı yok ya Galatasaray bu sene de şampiyon olacak, boşuna heveslenmesin kimse :) Bu Trabzon, Fener'e de 3 4 atar Beşiktaş'a da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 O maclardan sonra nick-post uyumu olmasin da sampiyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Emre'ye yapilan hareket net sari kart. Belhanda ile benzerligi futbol sahasinda yapılmış olmasi o kadar. Biri dumduz hayvanlik otekisi timing hatasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Belhanda'nın kasıtlı yaptığını düşünmüyorum. Saliselik anlar bunlar. "dur şunun bacağına çivili kramponlarımla dalayım da sakatlayayım, uyuz oldum ulaan" diye düşünecek kadar zamanı yok. dediğim gibi saliselik yani. Yavaşlatılmış çekimde izliyoruz o an her yoruma açık yani benim bildiğim kırmızı kartlar kasıtlı sert hareketlerde çıkartılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Ohh bugün de başkası yerine utandik cok şükür Meanwhile escape on twitter.. saliselik anlar bunlar https://twitter.com/mehtap_ulke/status/1036150190116429824?s=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 ft maç sonu: https://twitter.com/GOLAZOOOSports/status/1035998701699903489 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Belhanda yanlışlıkla mı zıplamış şimdi? Boş zamanlarınızda hobi olarak niyet tavşanlığı mı yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 futbolu okumak istediğiniz gibi okuyorsunuz abi sadecce. hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 escape said: belhanda'nın yaptığı gibi bir hareketi TS'li oyunucnunn biri yaptı maçın ortasında. kart bile vermedi. TSli oyuncunun yaptıgı gibi kötü niyet içermeyen basmalara biziml ligde vermiyolar kırmızı. %95 sarı ile gçeiyolar. %5 mesela fener-kayseri maçında verdiler. Belhanda nın hayvanlıgı net kırmızı ama digerlerine de hakemlerin standard belirleyip aynı kararı vermeleri lazım. Söz konusu kırmızı olunca aradaki %5lerden shitstorm dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 escape said: Belhanda'nın kasıtlı yaptığını düşünmüyorum. Saliselik anlar bunlar. "dur şunun bacağına çivili kramponlarımla dalayım da sakatlayayım, uyuz oldum ulaan" diye düşünecek kadar zamanı yok. dediğim gibi saliselik yani. Yavaşlatılmış çekimde izliyoruz o an her yoruma açık yani benim bildiğim kırmızı kartlar kasıtlı sert hareketlerde çıkartılır. Kasit olmasa tek tabaniyla girer. Iki tabanla basacak sekilde ziplayip topa girilmez. Zaten orada adam olmasa da iki ayakla ziplayip top kontrol ediomez. Direk kasit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Ben bunu sadece Galatasaraylı olduğum için, söz konusu bizim futbolcular olduğu için söylemiyorum. Bir futbolcu başka bir futbolcuya kasten, futbol hayatını bitirmeye, diretk sakatlamaya yönelik kasıtlı bir hareket yapacağını zannetmiyorum. Varsa da çok nadirdir. Bu tarz görülen dünyadaki bütün kırmızı kartlar da benim dediğim gibi, niyeti o hareketi yapmak değildi. Siz iş yerinizde mevki olarak rakiplerinizi öldürmeye, sakatlamaya kalkar mısınız? Bu adamların para kazandığı yer bu iş. Futbol. Kaldı ki bu Belhanda yani. Sokakta üzerine yürüseniz geri kaçar arabasına biner gider. Melo olsa emre olsa q7 olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar