sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Esh bir noktadan sonra komiklikten baymaya doğru kayıyorsun kankiş. Zorlama olunca güldürmüyor.
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Esh said: Ama “evlendik ama en gec 2 yil icinde bebek bekliyoruz” gok mavisi de olmasin ince.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Kaede said: oturma odasında bilgisayar da güzel oluyor. hatun kişi taunt atıyor benim sürekli haha gene mi öldün gene aynı adam galiba başka bir oyun oyna istersen sonra evde brawl JHDFBG BULLYFU
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesela ben evde biri varken kesinlikle dota oynamıyorum mesela sdfsdf ters tepkiler veremeyeyin diye.
µh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Kaede said: oturma odasında bilgisayar da güzel oluyor. hatun kişi taunt atıyor benim sürekli haha gene mi öldün gene aynı adam galiba başka bir oyun oyna istersen sonra evde brawl tam bunla alakali degil ama eski sevgilim cok fazla oyun oynuyorum diye birakmami istiyordu, bigun lolde ranked atarken arayip uzata uzata konusmustu ben de dirdir etmesin diye soylemedim oyunda oldugumu, en son telefonu kapatirken tuh bu maci da kaybedersin zaten son 2 oyunu da vermissin dedi oyle kapatti wtf seklinde kaldim meger internetten takip ediyormus lol hesabimi. birgun de yatmadan once konustuk sonra yataga girdim, telefon caldi arkadasim dotada 4 kisiyiz gelsene diye israr etti ben de iyi peki deyip kalktim 1 el atip yattim. ertesi gun kiz gene ters ters konusuyor meger steamden son online oldugum saati gormus ona sinir olmus, tf2 falan atiyorduk birlikte o yuzden ekliydik arkadas olarak. bu da boyle bir animdir.
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 son sevgilim cs de turnuva kazanıyordu sen ne kazanıyorsun, yapıyordu bi hatun bana oynarken umarum şimdiki sevgilsi de bol bol turnuva kazanıyordur
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 µh said: Kaede said: oturma odasında bilgisayar da güzel oluyor. hatun kişi taunt atıyor benim sürekli haha gene mi öldün gene aynı adam galiba başka bir oyun oyna istersen sonra evde brawl tam bunla alakali degil ama eski sevgilim cok fazla oyun oynuyorum diye birakmami istiyordu, bigun lolde ranked atarken arayip uzata uzata konusmustu ben de dirdir etmesin diye soylemedim oyunda oldugumu, en son telefonu kapatirken tuh bu maci da kaybedersin zaten son 2 oyunu da vermissin dedi oyle kapatti wtf seklinde kaldim meger internetten takip ediyormus lol hesabimi. birgun de yatmadan once konustuk sonra yataga girdim, telefon caldi arkadasim dotada 4 kisiyiz gelsene diye israr etti ben de iyi peki deyip kalktim 1 el atip yattim. ertesi gun kiz gene ters ters konusuyor meger steamden son online oldugum saati gormus ona sinir olmus, tf2 falan atiyorduk birlikte o yuzden ekliydik arkadas olarak. bu da boyle bir animdir. Evlenecek kızı kaçırmışsın ustaaaa
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 evlenilecek? steam'den stalklayıp üstüne bide tribini atan rahatsız hatun kişiyle niye evleniyonuz olm hasta mısınız
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 hayatini oyuna endekslemis adam. support bi hatun bulmasi lazimmis sdf
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 lan insanı meriç edersiniz ha, kızla uyuduğun yataktan 4 kişi dotu oynocoz diye kalkılır mı arkadaş. belli manyak etmiş kızı ki, steam den stalk a başlamış garibim.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 sipeyskeyk said: Esh bir noktadan sonra komiklikten baymaya doğru kayıyorsun kankiş. Zorlama olunca güldürmüyor. mizah yeteneğini parayla alamayacağını farkettiğinden beri böyle bir hırçınlık var evet..,.,
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Şu ikea ingo baya f/p masa. Yemek masası kısmında satıldığından gözden kaçıyo ama baya ucuz, ahşap, geniş falan. Ama finişsiz geliyor. Ben üşendiğimden vernik atmadım, elimin değdiği yerler kötü oldu ama bi zımpara atsam mis gib olur yine. Renk renk boyayan falan da var.
µh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Grego said: lan insanı meriç edersiniz ha, kızla uyuduğun yataktan 4 kişi dotu oynocoz diye kalkılır mı arkadaş. belli manyak etmiş kızı ki, steam den stalk a başlamış garibim. farkli evlerdeydik, telefonda konustuk.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/49022798/bekant-calisma-masasi.aspx masa olara bunu almıştım. bunun bi büyüğünü kullanan arkadaşımda var köşeli olan o da çok memnun. baya sağlam bişi. bu arada madem öyle bi işe giriştin mancave falan git bi tane dxracer tarzı bişi al diyip konuyu hemen bilgisayar koltuklarına getiriyorum. https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-ohdf73-nc-1-profesyonel-oyun-koltugu OHAAAAAAAA 2k olmuş fiyatı asfdhsadfjashdf 1300e aldığımda pahalı diyodum 1 sene öcne 800e alan arkadaşım var diye. now fight!!!
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Boşver abi MARKUS iyidir ...
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 cidden markus kadar kötü ergonomisi olan bi koltuk görmedim nası beliniz kırılmıyor kuzum
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 µh said: Grego said: lan insanı meriç edersiniz ha, kızla uyuduğun yataktan 4 kişi dotu oynocoz diye kalkılır mı arkadaş. belli manyak etmiş kızı ki, steam den stalk a başlamış garibim. farkli evlerdeydik, telefonda konustuk. (tu)
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 aktiftablet said: Şu ikea ingo baya f/p masa. Yemek masası kısmında satıldığından gözden kaçıyo ama baya ucuz, ahşap, geniş falan. Ama finişsiz geliyor. Ben üşendiğimden vernik atmadım, elimin değdiği yerler kötü oldu ama bi zımpara atsam mis gib olur yine. Renk renk boyayan falan da var. Benim kiralik evde vardi bu, yalniz fiyati 59 liraydi olm bunun ne ara 249 oldu? Bunun soyle bi sorunu var, tablanin altindan -masayi gonyelesin diye - atilmis olan dikey parcalar , quadricepsleri kesiyo. Biraz rahatsiz olabiliyor.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Sandalyeyi yüksek pozisyonda falan kullanırsan olabilir, bana dokunmuyo hiç. Dokunuyosa da kesip atarsın ya da tek tarafı takmazsın belki. Fiyat gerçekten uçmuş ama yine bile çok ucuz, diğer ikea alternatiflere göre bile ucuz kalıyor. İnternette bin tane diy mod var bunu için ucuz olduğundan. Orta sehpa olarak bile bunun bacaklarını kesip kullanmışlar ki ben de orta sehpam eskirse yapıcam.
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 ya dxracer değil de daha sade, ofis tarzı bir sandalye lazım bana da bütçe olarak 1-1.500 arası ayırabilirim tahmini. hani şu tarz birşey. nurus demeyin 4 bin tl olmus lel. https://www.nurus.com/content/images/nurus-me-to-prob-fml-08.jpg
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 iki senedir nurusta oturuyorum rahat falan değil. yani koltuğun holy graili yok. hangisi size alışkanlıklarınıza rahatsa onu bulacaksınız. evdeki duorest daha iyi.
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Grego said: lan insanı meriç edersiniz ha, kızla uyuduğun yataktan 4 kişi dotu oynocoz diye kalkılır mı arkadaş. belli manyak etmiş kızı ki, steam den stalk a başlamış garibim. edit: söylenmiş zaten. :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 eğer söylenmediyse,mini bir buzdolabı al derim ama içine sadece içecek konulabilicek bişey olsun içine yemek koyduğun an bi yerden sonra gamer güdülerin seni karından ve evin diğer alanlarından uzak tutacaktır aehufeahufah:D
Öne çıkan mesajlar