dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 kotu degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=WaWnLiffxJ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 filmi izledik yine saolsunlar. ufak bir kase patlamış mısır eşliğinde izleyin derim fragmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 ahah tam acip iseseydin derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 zaten bu dc filmleri evde snopy ile izlenilir. adamlar bedava izletiyorlar. heyecanli idi. patlak misir ile iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Black Panther'in Afrika yerine Atlantis'te geçenini yapmış adamlar, senaryo tamamen aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 bu drogo öküzü bu rolü nasıl aldı hala anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 bu arada her dc filmi gibi bu da leş olacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 vincent chase oynamıyo muydu aqua mani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 batman hariç dc'nin süper kahramanları niye bu kadar tırt ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Borlach said: bu drogo öküzü bu rolü nasıl aldı hala anlayabilmiş değilim. abi bok gibi karakterleri var adamlarin. yeni amblaj ile satmak lazim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 aksiyon çatıdan atlama lazer epik gaz müzik falan güzel duruyor da, karakter biraz leş sanki. orda altına sıçırtacak olaylar anlatıyor ancient artifact'ten çıkan HOLOGRAM ADAM, sumthin sumthin trident ehere mehere bsg betmen de "i'm whatever gotham needs me to be" demek yerine iron man rdj şakası yaps... oh wait. sanırsın michael bay çekmiş filmi. (renk filtresini sepia'ya çek, karakterler kameraya doğru yürürken (alttan çekim) tepeden kameraya doğru helikopter uçur, gg zaten) şu one-liner saçmalığına da düşündükçe bileylendim kendi kendime, şekerim falan düştü heralde. ts yapınca ok, dc yabınca ouuv da değil olay. tony stark'ın karakterini daha ilk filmden verdiler süper ukala + mega dahi diye. dolayısıyla o zevzekliği taşıyor gayet. ragnarok'a da bi küstüm zaten aynı sebepten. kim yazıyor bunları ya? SEN KİMSİN YA abi çok sinirliyim birisi bana hak verebilir mi tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 marvelin goygoy karakterlerine ozenmisler, her cumleye bir saka artik norm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 haklisin Cokomantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Film güzel olabilme potansiyeline sahip, beklentim var o konuda da izlediğim en kötü extended trailer'a sahip film olabilir. LEŞ... Drogo bence rol için uygun, karakteri biraz modernize etmeleri gerekiyordu. Bence cuk oturuyor anlatmak istedikleri tipe. DC solo filmleri bayağı iyi filmler, bu da iyi çıkar tahminen. Bir daha Justice League toplamasınlar ama lütfen thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 çıksa da gömsek. bok gibi olacak bok gibiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 filmden hiç bir beklentim yok. gayet eğlenerek izlerim artık ben. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Hayatımda izlediğim en kötü editinge sahipti. Ayıp lan hatta yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 bok gibi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 benden izin almadan süperhero filmi mi izliyorsunuz yine burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 bu kötü ya, nasılsa gömeceğiz gold kızmaz demişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 fragmanları bile aynı artık filmlerin ya - sen kralsın + hayır olamaz - büyük bir savaş geliyor bize liderlik etmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 bilet aldıydık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 ama bilet aldıydık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Lan Bumblebee ye güzel dediler, gitmeyecektim hadi gideyim dedim bu sefer de onu bunun için 1 haftada IMAX ten kaldırmışlar. Spiderverse e de aynısı olmuştu. Yahu seanslara bölseniz olmaz mı yani hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar