eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=vkNveLo1ozk https://www.youtube.com/watch?v=gZHMTEeHpSM M. Night Shyamalan kendi film evrenini kurmuş heralde. Yarın fragman varmış. FYI Mart 22, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=U1ToOvaXOSYBu da bu gün yayınlandı. Mart 22, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 aslinda split ile unbreakable shyamalan'in iyi filmlerinden ama "rol var mi abi" diye gezen iki aktor ayni filmde bulusunca insan ekstra killaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=95ghQs5AmNk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 ALLAH BE. süper olmuş. evet ikisi aynı evrende geçiyordu. 3. film ile noktayı koyacak sıçmazsa abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 arcane said: aslinda split ile unbreakable shyamalan'in iyi filmlerinden ama "rol var mi abi" diye gezen iki aktor ayni filmde bulusunca insan ekstra killaniyor. sayende split izledim bilmiyordum, guzeldi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 unbreakable'ı bütün olarak izlememiştim, geçenlerde izledim, beğendim, şans eseri üçlemeye bağlamış şamayalan tam da şimdi. split de iyiydi, glass'in potansiyeli yüksek. willis bu filmle nihayet kendini 2010'larda düştüğü bataktan kurtarır inşallah. mcavoy'u da seviyorum zaten, kadro mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 bu film cok iyi ciksa willis uzerine 8 tane kendinden sogutacak film sececegi icin... sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Şu en çok beklediğim film şuan çıksa izlesek yhaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 ilki kadar olmasada güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 hiç trailerına bile bakmadan gittim dün random, meğerse trilogymiş la bu auehhuae. fena değildi ama diğer filmleri de izlleyim bi ara indirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Silphatos said: hiç trailerına bile bakmadan gittim dün random, meğerse trilogymiş la bu auehhuae. fena değildi ama diğer filmleri de izlleyim bi ara indirip abooo abv cahil herif afsdsadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 bunun için unbreakable ve split'i mi izlemek lazım? split izledim de unbreakable izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Izle Fena degil.o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 sabonis said: bunun için unbreakable ve split'i mi izlemek lazım? split izledim de unbreakable izlemedim evet kesin izle onları, çok havada kalır bruce willis'in karakteri yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 İkinciyi izlemedim, akşam gideyim diyorum. Wiki okusam yeter mi? Hiç izleyemem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=6eWksVDXq2o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 split'i synopsis okuyarak ziyan etmeyin derim çünkü twistlerini real-time görmeyince bütün film çöpe gider. sonradan izleyince hiçbir şeye benzemez yani. "bruce willis meğer xxx imiş" dedikten sonra sixth sense seyretmek gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Sonradan izlemem işte, ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 çok yazık olur bence ama kesinlikle izlemek istemiyorsan okuyarak anlaşılır konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 oyunculuk için izlesen iyi olur. Gerisi zaten götüağzına dikilmiş kızlı filmden farksız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Kiz cokguzeldi ama simdi Cnms anna taylor joy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 ilk filmi unbreakable ı izledim şimdi. filmin ortalarında kesinlikle bir dahinin elinden çıktığını anlamaya başladım. ve sonunda sinemada izliyor olsaydım ve birileri ayakta alkışlamaya başlasaydı bende onlara katılırdım diye düşündüm. hikaye türü realite ve fantastik arasında gidip geldikçe bu iki tür birbirine karışıyor ve aynı bir çizgi romanda olması gerektiği gibi fantastik denebilecek herşey zihnimde realitede olabilir hale geliyor. mınçıka kullanıp pizza yiyebilen bir kaplumbağayı bile garipsenemeyecek hale getiren bir edebiyat türünün anatomisini, iskeletini daha önce hiç yapılmadığını düşündüğüm netlikte gözler önüne seriyor. well done mr. shalamayan, well done. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Bu Shamalayan'ın bu kadar kusursuza yakın bir hikaye anlatıcısı olarak sektöre giriş yapıp, gerisinde bu kadar düşüş yaşaması çok garip ya. Sanki birilerinin hikayelerini çalmış ve onlar bitince kendi vasıflarıyla bir şeyler çekmeye çalışıp sıçmış gibi. Split halen izlemedim ama merak ediyorum. Öveni çok ama kötüleyeni de boldu. Glass içinde Split kadar kuvvetli değil diyorlar gerçi ama bilmiyorum. Baştan bi başlayıp öyle gideceğim Glass'a tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 unbreakable bu üçlemenin süper güç olaylarını direkt "vay güçlendim hadi dünyayı kurtarayım/batırayım" şeklinde değil de "ya anlam veremediğimiz birşeyler oluyor" şeklinde gidip filmin en sonunda "ya adam süper kahramanmış meğer"e bağlaması çok başarılı. unbreakable'da dunn'ın gücünün yavaş yavaş test edene dek farkında bile olmaması, bununla kademe kademe yüzleşmeye zorlanması filan çok iyiydi. split bunda da adamın kafadan kontaklığı üzerine bütün film odaklandıktan sonra "yok artık hadi canım olacak iş mi" dedirmişken çaat diye dunn'ı son sahneye koyup "oha süper güçlüymüş demek"e bağlanması süperdi. bütün film şizofreni işlendikten sonra buna çevirmesi çok başarılı twist bence. izlediğim şayamalan filmlerini şahsen dizecek olursam: 1- unbreakable 2- split 3- sixth sense 4- the happening 5- signs 6- the last airbender 7- after earth bir ara feci tökezledi ama son yıllarda yeniden toparladı gördüğüm. glass'ı da çok merak ediyorum, adamın en başarılı işi bu üçleme olur eğer batırmadıysa ama izleyici yorumları olumlu gördüğüm. soundtrack de efsane, zaten kritik sahnelerde şu damardan girince bitiriyor olayı unbreakable'da: https://www.youtube.com/watch?v=WAo1HxTzBoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar