sinera Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Valla oluyormuş her üniversitelerde kulübü var düşün. İlk mağara deneyiminde ufacık deliğin içinde, worm dance modunda ayak parmak uçlarımla sürünmeye başladığımda, niye böyle bir mantıksızlığın peşindeyim ben diyip bırakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Insanlar ne hobilerle ugrasiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 senko yine ne kadar bos konusuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Kaçırmışım ben bu haberi, çok kötüymüş lan durum. Üzüldüm baya, işi gücü bıraktım yarım saattir araştırıyorum. Descent demiş biri de harbi ortam öyle yani, o filmi izlerken de yaratıklardan çok ortam basıyordu insanı. Ben hala ne akla hizmet antrenör o yörede bu kadar yoğun yağmur olduğu bilinmesine rağmen mağaraya soktu çocukları ordayım. Hadi hoca da çok genç olsa anlayacam da, 25 yaşındasın arkadaş ne skime mağaraya sokuyorsun çocukları yani. Görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla su pompalarıyla suyu çekme işi bir yere varmayacak gibi gözüküyor. Delme riskini hiç alacaklarını sanmıyorum ama sonuç oraya varacak gibi gözüküyor. Çocuklara öyle bir ortamda nasıl yüzme öğreteceksin zaten, ne kadar iyi gözükseler de aradan geçen sürede çoktan psikolojik etkileri başlamıştır gün ışığı olmamasından vs. Çok zor valla ya, inşallah sağ salim çıkarlar. O kadar adam içerdeyken başka bir şey daha çıkmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 4 tanesi cikarildi, digerleri de 1-2 gun icerisinde cikarilacak. delme falan yok, surekli artan yagmurlardan dolayi planlanandan daha erkene cektiler operasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 ben o işi anlayamıyorum. çocuğun neden yüzme bilmesi gerekiyor ki? tak ağzına oksijen tüpünü girdir elbiseyi. bağla kafasına ipi çek gelsin tıpış tıpış. niye yapılamıyor ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Oha amk köpek mi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 4 çocuk daha çıkarılmış total 8 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 keşke sen gideydin jaeger, dar yerleri açarak ilerlerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Panik olduğu an hem kendini hem kurtarma elemanını risk eder. Oce4n said: ben o işi anlayamıyorum. çocuğun neden yüzme bilmesi gerekiyor ki? tak ağzına oksijen tüpünü girdir elbiseyi. bağla kafasına ipi çek gelsin tıpış tıpış. niye yapılamıyor ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Oce4n said: ben o işi anlayamıyorum. çocuğun neden yüzme bilmesi gerekiyor ki? tak ağzına oksijen tüpünü girdir elbiseyi. bağla kafasına ipi çek gelsin tıpış tıpış. niye yapılamıyor ki bu Ne yuzmesi allah askina forumdakiler/internettekiler uyduruyor bence, nedeni ise cok dar olmasi bazi yerlerden ekipmanla gecilemiyormus? scuba diving ogreniyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Çocukları çıkarsınlar, antrenörü bıraksınlar içeride. Koduğumun mal değneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 elon aniden magarada belirmis https://i.imgur.com/iwRcUgO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 11. çocuk da çıkarılmış. Kalanlar, 1 çocuk, antrenör, 1 doktor, 3 dalgıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Antrenörü bıraksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 bu konunun filmi çekilir yakında. holywood'un istediği her şey var çünkü içerisinde -mahsur kalan çocuklar -ulaşmaya çalışan ekipte can kaybı -tüm dünya medyası buna odaklanmış -alternatif planlar geliştiriliyor, medyatik zenginler yardıma koşuyor. -başarılı kurtarma.. imdb 6/10 vasat kahramanlık filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 beşiktaş mağduruyeti eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 dalış yapmakla yüzmenin bir alakası yok ki. Antrenörü de kurtardılar sanırım. Ayrıca çocukları bayıltıp da çıkarabilirler panik yapmamasına karşı ama dar noktalardan beraber geçemiyorlar diye sanırım 5 saat sürüyormuş tek kurtarma operasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 forumdan her gun zeka fiskiriyor. hayatini dalmaya adamis profesyonel adamlardan daha iyisini tabi ki paticik kullanicilari bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 bLackcha0s said: dalış yapmakla yüzmenin bir alakası yok ki. Antrenörü de kurtardılar sanırım. Ayrıca çocukları bayıltıp da çıkarabilirler panik yapmamasına karşı cehaletin dijital ortamda vücut bulmuş hali bu post sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 fsdfs abi 2 yıldız cmas dalıcıyım. bi coşmasaydınız :) oradaki durumu bilmiyorum ben sadece böyle yöntemlerin varlığını söyledim. yüzme bilmeden dalabilen pek çok insan var. Sephiyenizi ayarlarken yüzme bilip bilmemenizin bir önemi yok. bc ile istediğiniz seviyeye gelip, palet çırpmanız yeterli hatta el-kol hareket ettirmek daha fazla hava tüketmenize neden. baygın balıkadam kurtarmak da ayrıca bir olay. Çocuklar bayıltırılarak da panik yapması engellenerek çıkarılabilir ancak dar noktalarda çocukların hareketleri de önemli olduğu için yapmamışlardır böyle bir şey. yoksa A noktasından b noktasına yüzme bilmeyen adamı dalış yaptırarak ulaştırmak çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 öyle bi diyorsun ki bayılmış dalgıçı kurtarmak ile zaten kendinde olan birini ekstra risk alarak bayıltıp öyle çıkarmak bir gibi yani... bir de bayıltmak için sanki belli bir facility imkan falan varmış gibi. mağaranın içinde 1 tane doktor var yani, imkan bu. bir de dalmak için yüzmek önemli değil demişsin. hayatında suya girmemiş birine hadi zifiri karanlık ve hiçbir şey görmediğin bulanık suyun içinden gideceğiz diye daldırmak kolay mı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Baygın çocuk nasıl çıkarılır, cidden merak ederek soruyorum. Ağızdan nefes alıp vermen gerekmiyor mu ekipmanla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 abi baygınken adamı suyun altına ekipmansız çıkarmıyolar asfdafdjksadfjsahdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Değil tabii ki ancak profesyonel dalgıçlar için çocukların panik yapması, yüzme bilmemesi sorun değil. Yani çocuğun dalış eğitimi almasına, yüzme bilmesine gerek yok. Full face mask vermişler, kask takmışlar. deco yapmalarına gerektirecek seviyelere de inmiyorlar. Buradaki sorun görüş ve dar geçitler. Profesyonel dalgıç bile 3km mesafeyi 5-7 saatte tamamladığı yazılıyor. Kolay bir şey değil. 3 gündür kurtarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar