stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Çıktıktan 1 ay sonra 150tl indirimi olur mu dersiniz? sanki öyle duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 inerse alırım ben. tam ucuz böyle alıp takılıp baymalık oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 350-400TL asla verilmez de, pre-order da 250tl idi. yine fazla. "Origin basic 1 ay 1 euro" kampanyası ile 10 saat oynatıyormuş. öyle 10 saat oynar, indirimi bekleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 sabonis said: kısa net bişi soracam. borderlands2-diablo3 kafası 3rd person shooter+grind mıdır bu oyun? git görev yap yaratık öldür xp gelsin level atla item gelsin, o itemlarla git daha büyük yaratık kes vs döngüsü? öyle ise kolay grind edilecek yerler var mı? böle dungeon falan gibi? yoksa illa görevden göreve yarım saat koşturucaz uçucaz falan mı görevlere hızlı şekilde ulaşıyorsun, haritada birden fazla başlangıç noktası var. stronghold da var işte dungeon dediğinin anthem versiyonu. standart 3rd person sci-fi diablo shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Black-ice said: inerse alırım ben. tam ucuz böyle alıp takılıp baymalık oyun. ucuzluk pahalılık göreceli sonuçta ama aynen, casual casual takılıcan, contenti sindire sindire eğlenicen mis gibi. hele hele kafa dengi voice-comm da muhabbet edebileceğin 2-3 kişi bulursan değme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 (düzenlendi) bok ettiler oyunu ya. GM2 de farmlanacak boş stronghold bulamıyorum arkadaş. Günde 10 kere girmeye deniyorsam 1 tanesi tutuyor. Ne zaman girsem, önceden farmlanıp leave atışmış stronghold'a sokuyor. Oynayan var mı? Akşamları birlikte 2-3 stronghold atabiliriz GM2 de Mart 12, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 12 dakika önce, stormeagle söyledi: bok ettiler oyunu ya. GM2 de farmlanacak boş stronghold bulamıyorum arkadaş. Günde 10 kere girmeye deniyorsam 1 tanesi tutuyor. Ne zaman girsem, önceden farmlanıp leave atışmış stronghold'a sokuyor. Oynayan var mı? Akşamları birlikte 2-3 stronghold atabiliriz GM2 de Merhabalar, Ben oynuyorum, Jo_jixu81, her ne kadar online zamanım azalmış olsada, akşamları 3 legendary contract, 1 adet gm2 stronghold yapıp çıkıyorum. Açıkçası ben hiç sıkıntı yaşamadım o şekilde strongholdda, join etmiyorum tabi başkasının oyununa. Division 2 çıktı bu akşam muhtemelen onu oynarım herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 14 dakika önce, Jo_jixu söyledi: Merhabalar, Ben oynuyorum, Jo_jixu81, her ne kadar online zamanım azalmış olsada, akşamları 3 legendary contract, 1 adet gm2 stronghold yapıp çıkıyorum. Açıkçası ben hiç sıkıntı yaşamadım o şekilde strongholdda, join etmiyorum tabi başkasının oyununa. Division 2 çıktı bu akşam muhtemelen onu oynarım herhalde Division 15 Mart da değil mi ya? Cuma günü. Onuda aldım ben. Bekliyorum amd reward keyini göndermesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Ultimate editionı aldım ben bu %20 indirim vs şeyi ile ubisoft üzerinden ondan dolayı early access hakkı veriyor :). Bundan dolayı normalde evet 15 inde :) Orada da oynarız zamanlama uyar ise :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 çok uzun zamandır kendimi bu kadar fakir hissetmemiştim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Bu oyunu bayağı bir adam etmişler diyorlar. Patch üstüne patch çıkarmışlar, redditi falan da cıvıl cıvıl kalabalık, sürekli de dev.ler yorum yapıp fikir alışverişinde bulunuyor oyuncularla. Var mı oynayan test eden? Destiny çok bozdu yerine yeni bir şey arıyoruz bizim ekiple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 division 2 oynayın. çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 16 saat önce, Rewendor dedi ki: Bu oyunu bayağı bir adam etmişler diyorlar. Patch üstüne patch çıkarmışlar, redditi falan da cıvıl cıvıl kalabalık, sürekli de dev.ler yorum yapıp fikir alışverişinde bulunuyor oyuncularla. Var mı oynayan test eden? Destiny çok bozdu yerine yeni bir şey arıyoruz bizim ekiple. yok. sakın alma. ne adam etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 BioWare kendi toşak geçiyor oyunuyla, ne adam etmesi dsfdsgh. Hadi looter shooter yaptınız hikaye falan zaten bekleyen varsa geçsin de, oyun kendi türünün en basit şeylerini bile yapamıyor yani. Loot sistemi facia ötesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 (düzenlendi) ya şimdi division oynuyorumda.. ya bu kadar fark olamaz iki oyun arasında.. İkisi de aynı parayı istiyor birde.. Anthem kötü ya. Bariz kötü yani. Hani single player gibi düşünün. Main missionlar bittikten sonra oyunda bitiyor. Oyunda neden stronghold farmlayıp daha iyi item toplama derdine düşeyim henüz çözemedim. Yani amaç yok. PVP zaten yok. E pve için ise karakter kasmanıza pek gerek yok. 5 tane itemi legend yaptığın zaman bitiyor o karakter. Yapması da en fazla 3-4 gün sürer. Oyunun başından sonuna kadar toplasan 20m2 etmeyen sözde şehrimizde geziyoruz. Şehirde çıt çıkmıyor. Herkes çok sessiz. Sanarsın kilisedeyim. Ne bir dialog ne kendi halinde takılan NPC ler falan hak getire. Her şey script. Misal şehirde bir yerden bir kapıdan geçecez diyelim, o kapı açıldıktan sonra her defasında aynı kılıkta aynı kadın senin yanından geçiş yapıyor. Her şehre döndüğümde o kadının o kapıdan geçişini görüyorum. Script edilmiş yani. Adım başı loading yemenden ve minimum 10saniye ile 40 saniye arasında sürmesinden bahsetmiyorum hani onları geçtim. Anthemin süresi çok net 1 yıl. 1 yıl sonra adam olur o oyun anca. Hani hep deriz ya oyunlarda end game çok sıkıcı bilmem ne diye. Bunda hiç sıkıcı değil. Çünkü yok yani. Olmayınca sıkıcı da olmuyor. Mart 20, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 E ama sen haketmişsin bunu. Hala gidip bu oyunlara para döküyorsunuz ne diyelim ki biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 ya nebilim hani bioware + EA falan. ne kadar kötü olabilir ki dedim. bu kadar olabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 (düzenlendi) ağır patladı sanki iyi dodgeladık kurşunu dsdfg yalnız reddit postu bile embedded oluyor. 10 numara 5 yıldız oldu forum. Mart 25, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 (düzenlendi) ea'in bioware'e me3'ten sonra yaptırdığı oyunları alanlar başlarına gelenleri hakediyor ya. edit: hadi andromeda'yı hariç tutalım, onu alanlar bu kadar kör göze parmak şekilde gelmemişti tezgaha. Mart 25, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Abi bu ağlamaların çoğu nolifer grindçilerden geliyo ama. Günde 1 saat oynayıp çıkan casual player gözüyle bakmak lazım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 o ben oluyorum işte. biraz fakir olduğum için bu aralar trialı oynadım 10 saatlik. oyunun kombatı, uçması kaçması gayet zevkliydi. 10 saat sıkılmadan oynadım. şöyle 100 tl fln olsa direk alırdım. hatta bu gidişle ya exp çıkıp bedava olur zaten ya da indirim gelir alırım oynarım. en çok can sıkan oyuna gir, çık, göreve gir falan bunlar çook uzun sürüyor. bazen o aşırı uzun süren şeyin sonunda oyun kapanıyor falan. endgame falan da pek bilmem, büyük ihtimalle oyunu bitirdiğimde zaten sıkılmış olurdum. bu yüzden bana uygundu ama 300 tl verilecek bir aktivite de değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 How BioWare's Anthem Went Wrong https://kotaku.com/how-biowares-anthem-went-wrong-1833731964 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar