Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 (düzenlendi) 1 dakika önce, Aceace dedi ki: Bornova Stadı'nda penaltıdan hemen önce "Ya allah bismillah allahü ekber" sesleri... Mayıs 26, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 (düzenlendi) bursada kızarmış 10 a 10 kişi oldu 9 a 10 oldu yine malatya dan da adam atıldı Mayıs 26, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 güle güle bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 On 23.05.2019 at 02:06, Xenus dedi ki: olan bursaya olmuş ama şunun üzerine son maç var penaltısı ile düştüler, haklı olsa da ironik olmuş. sağlam ağlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Noldu simdi kardesi anakaranin yenilmesi ile kume dusen bursanin yeni düşmanı eski kardesi mi oldu sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 evet bizi küme düşürdü derler şimdi heua , pis ankaragücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 bur-sa-lı-yız zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 bugün hatay olarak krizlere girdik ama son saniyede aldık maçı, finaldeyiz. artık osmanlı - gazişehir maçının sonucunu bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 53 dakika önce, applev0dka dedi ki: Noldu simdi kardesi anakaranin yenilmesi ile kume dusen bursanin yeni düşmanı eski kardesi mi oldu sdfsfs yok lan ihale yine bize kalır ksahdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 maçtan yeni geldim. 8 dak. uzatma öldük öldük dirildik valla yok abi buda doğanlar stadın da son maç izleyişimdi. önümüzdeki sezonun 2. yarısına kadar önünden bile geçmem o stadın. kale arkasında yer bulabildik. bir ara ölücem sandım ter kokusundan . zaten portatif tribün olması sebebi ile zangır zangır sallanıyor. yeni stada kadar gitmem maça Maça gelicek olursak. bileğimizin hakkı ile lig te kaldık. yönetim hataları olmasa buralara kadar düşmeyecektik ama en başta başkan Mehmet Sepil e ders olsun bu durumlar. önümüzdeki sezon paraya kıysın da bir UEFA yolu açsın diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 2 saat önce, Aceace dedi ki: Bornova Stadı'nda penaltıdan hemen önce "Ya allah bismillah allahü ekber" sesleri... ne yalan söyleyim bende bagırdım. ancak siz TV den duymadınız büyük ihtimal ama #herşeyçokgüzelolacak ve "Mustafa kemalin askerleriyiz " diye de bagırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Hani biz küme düşüyoduk? Bi maç daha kazansak avrupaya gidiyomuşuz. Hiç anlamadım ben bu seneyi bidaha gelelim. not: feneeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Göztepe maçında kabak gibi kol açıp da barajdan penaltı kazandırtan adama kim futbol lisansı vermiş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 finalin adı belli oldu hatay vs gazişehir gazişehire şansımız tutmuyor zor olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 adana demirspor gelsin isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 8 saat önce, Rewendor dedi ki: Göztepe maçında kabak gibi kol açıp da barajdan penaltı kazandırtan adama kim futbol lisansı vermiş ya? kardes takımlar olucak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 (düzenlendi) E Bursa'yla kardeş değil mi adamlar? Bursa'yı düşürdü o zaman ama? Kardeş katli. Mayıs 27, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Valla işte daha önce düşerlerken bjk ye rakibe niye yenildin diye kinlenmişlerdi. Halbuki biz o sene önümüze gelene yeniliyorduk :P Sonra kendi kendilerine gelin güvey oldular. Eh kankalarıda yenilip bunları düşürmüş artık gereğini yaparlar herhalde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 offf bırsaya ne sevindim ya kendi kendilerine gaza geliyolardı bizim maçlarda, seyirci de gaza geliyodu ahahah gördüler şimdi tersten. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 O mevzuda Bursa'lılardan daha suçlusu BJK'li taraftar gruplarıydı. delidir bulaşmayın diyeceklerine aynı seviyeye inip mal mal karşılık verdiler. bursalıların hiçbir suçu yok bana göre o yüzden asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 (düzenlendi) Kusursuz kariyer planlaması nedir? budur. Harika flood. Türkiye'de yetişmiş bir adamın böyle yapması ise yani müthiş Mayıs 29, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 atınçta 2ci lige gitmişti vardır bi hikmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 (düzenlendi) kusursuz kariyer planlaması değil o, fenerbahçenin aptallığı. flood'u okumadım bu arada. Mayıs 29, 2019 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 okusaydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 türkiyeden gitmek yeterli kusursuz kariyer planlaması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar