Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Toto Süper Lig [18/19]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ek5lh1r0swk21.jpg

1 dakika önce, Aceace dedi ki:

Bornova Stadı'nda penaltıdan hemen önce "Ya allah bismillah allahü ekber" sesleri...

Xenus tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
On 23.05.2019 at 02:06, Xenus dedi ki:

5d46w2p18sz21.jpg

olan bursaya olmuş ama

şunun üzerine son maç var penaltısı ile düştüler, haklı olsa da ironik olmuş. sağlam ağlarlar.

Mesaj tarihi:
53 dakika önce, applev0dka dedi ki:

Noldu simdi kardesi anakaranin yenilmesi ile kume dusen bursanin yeni düşmanı eski kardesi mi oldu sdfsfs

yok lan ihale yine bize kalır ksahdfa 

Mesaj tarihi:

maçtan yeni geldim. 8 dak. uzatma öldük öldük dirildik valla ? yok abi buda doğanlar stadın da son maç izleyişimdi. önümüzdeki sezonun 2. yarısına kadar önünden bile geçmem o stadın. kale arkasında yer bulabildik. bir ara ölücem sandım ter kokusundan . zaten portatif tribün olması sebebi ile zangır zangır sallanıyor. yeni stada kadar gitmem maça ?

Maça gelicek olursak. bileğimizin hakkı ile lig te kaldık. yönetim hataları olmasa buralara kadar düşmeyecektik ama en başta başkan Mehmet Sepil e ders olsun bu durumlar. önümüzdeki sezon paraya kıysın da bir UEFA yolu açsın diyoruz.

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Aceace dedi ki:

Bornova Stadı'nda penaltıdan hemen önce "Ya allah bismillah allahü ekber" sesleri...

ne yalan söyleyim bende bagırdım. ancak siz TV den duymadınız büyük ihtimal ama #herşeyçokgüzelolacak ve "Mustafa kemalin askerleriyiz " diye de bagırdık.

Mesaj tarihi:
8 saat önce, Rewendor dedi ki:

Göztepe maçında kabak gibi kol açıp da barajdan penaltı kazandırtan adama kim futbol lisansı vermiş ya?

kardes takımlar olucak o kadar

Mesaj tarihi:

Valla işte daha önce düşerlerken bjk ye rakibe niye yenildin diye kinlenmişlerdi. Halbuki biz o sene önümüze gelene yeniliyorduk :P Sonra kendi kendilerine gelin güvey oldular. Eh kankalarıda yenilip bunları düşürmüş artık gereğini yaparlar herhalde. :) 

Mesaj tarihi:

O mevzuda Bursa'lılardan daha suçlusu BJK'li taraftar gruplarıydı. delidir bulaşmayın diyeceklerine aynı seviyeye inip mal mal karşılık verdiler. bursalıların hiçbir suçu yok bana göre o yüzden asdfdas 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Kusursuz kariyer planlaması nedir? budur. Harika flood. Türkiye'de yetişmiş bir adamın böyle yapması ise yani müthiş

Natanyal tarafından düzenlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...