arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2023 NMS orneginde yoklugu amelelikti, varligi angarya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2023 Olabilir cok oynamadim o tarz da umarim distance/speed dengesi iyi saglanir. Koca gezegeni shift e basarak sprintle 1 saatte dolasmayalim yani. Scaling onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2023 The modder who is modding DLSS 3+2 for Starfield received a review copy of the game. This means that DLSS 3+2 will likely be available for Starfield on launch day. Good news for Nvidia Graphic card users .. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2023 lol puredark'a review copy yollayıp amd'ye kazık atmak. kesin amd kontratla blokladı diye böyle bypass ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 çok iyi yapmışlar gene, hypelandım hadi bakalım. frame generation'lı fsr3'ün eylül'de çıkacağı söylentisi var, hatta starfield ile başlanabilir yorumları vardı ki mantıksız değil. amd'nin pr imajını düzeltmesi için bir fırsat olur. gerçi dlss3'ün ilk çıktığındaki sorunları dikkate alınırsa ters tepebilir de, hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 benim de her geçen gün hype'ım düşüyor. the outer worlds'ün biraz daha büyük bütçelisi gibi bir şey izlenimi veriyor. oyuncuyu içine çekebilecek bi evren geliyor mu bakalım. önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 ben de aynı şekilde pr ne kadar büyürse o kadar temkinli yaklaşmaya başlıyorum. umarım vasat bir oyun çıkmaz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 1 Eylül gece 02 çıkış saati. Cuma gününe yıllık izin alıyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 7'sinde çıkmıyor mu olm leak var 40dk'lık. ben izlemedim de spo seven varsa heh https://gofile.io/d/sxVSdG https://litter.catbox.moe/5mzffp.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 review copy dağıttılar işte ama bir sürü youtuber'a verdiler diye sızıntı da çok olmuş. valla review copy alanlar çok beğenmiş diye okuyorum ben, güvenleri olmasa bu kadar çok youtuber vs'ye dağıtmazlardı. onlar da beğenmese gömerdi, bethesda'ya sallamanın otomatik primi var zaten. hype kısmak için neden görünmüyor pek şu an. 1'inde early access terfili sürümü satın alanlar için. diğer herkes ve steam 1 hafta daha bekleyecek. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 GERGE, 18.08.2023 15:57 tarihinde dedi ki: Şunu aldım şimdi: https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/starfield-premium-edition-upgrade/9PB4ZWV7S2MG/0017 450TL, içinde exp. da var, bu durumda değer gibi geldi. Bunu alırsan ilk exp ve 1 Eylül'de erken erişim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 1 Eylül Cuma, 03:00'mış. 21 gibi yatar, alarm kurarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 https://knowyourmeme.com/memes/events/starfield-menu-controversy ana menünün minimalist olması yüzünden drama çıkarmış adamın biri lmao, skyrim menüsünü hiç görmemiş 'developer' varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 40 dk lık sızan gameplay'i izledim yine odun animasyon ve eski leş motoru kullanmaya devam etmisler. ne diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Onlar todd’un alameti farikalari lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 https://bethesda.net/en/game/starfield/media/wallpaper/starfield-into-the-starfield-wallpaper?linkId=100000215101043 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Ummm @bethesda @DCDeacon @StarfieldGame when I land on a planet.. will I be able to explore that whole entire planet? “Yup, if you want. Walk on, brave explorer.” Pete Hines 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 inanak mı panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 define whole planet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 ulan bi hile hurda var ama neyse çıkınca görcez sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 kesin yalan ya. gerçek olsaydı bu kadar PR basan bir firma gözümüze soka soka gösterirlerdi tekrar tekrar. cyberpunk'da yaşadık bu yalanları. PR elemanları oyunu bilmiyor en iyi nasıl satabileceklerse onu basıyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 https://x.com/starfieldgame/status/1694409886358982993?s=61&t=JdgA_3b2LYRV1IxCtu7RTQ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar