Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

The modder who is modding DLSS 3+2 for Starfield received a review copy of the game. 

This means that DLSS 3+2 will likely be available for Starfield on launch day. 

Good news for Nvidia Graphic card users

..

• Like 2
Mesaj tarihi:

çok iyi yapmışlar gene, hypelandım hadi bakalım.

frame generation'lı fsr3'ün eylül'de çıkacağı söylentisi var, hatta starfield ile başlanabilir yorumları vardı ki mantıksız değil. amd'nin pr imajını düzeltmesi için bir fırsat olur. gerçi dlss3'ün ilk çıktığındaki sorunları dikkate alınırsa ters tepebilir de, hayırlısı bakalım.

Mesaj tarihi:

benim de her geçen gün hype'ım düşüyor. the outer worlds'ün biraz daha büyük bütçelisi gibi bir şey izlenimi veriyor.  oyuncuyu içine çekebilecek bi evren geliyor mu bakalım. önemli olan o.

Mesaj tarihi:

review copy dağıttılar işte ama bir sürü youtuber'a verdiler diye sızıntı da çok olmuş.

valla review copy alanlar çok beğenmiş diye okuyorum ben, güvenleri olmasa bu kadar çok youtuber vs'ye dağıtmazlardı. onlar da beğenmese gömerdi, bethesda'ya sallamanın otomatik primi var zaten. hype kısmak için neden görünmüyor pek şu an.

1'inde early access terfili sürümü satın alanlar için. diğer herkes ve steam 1 hafta daha bekleyecek.

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

kesin yalan ya. gerçek olsaydı bu kadar PR basan bir firma gözümüze soka soka gösterirlerdi tekrar tekrar.

cyberpunk'da yaşadık bu yalanları. PR elemanları oyunu bilmiyor en iyi nasıl satabileceklerse onu basıyorlar sadece.

• Yeni Oluştur...