GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 olm Perşembeyi Cumaya bağlayan gece 02:00 de açılacak di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Evet. Preload Perşembe sanırım, sabah işe giderken unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Süper. Ofise gelir gelmez açarım ya Perşembe sabah duruşmaya gitmeden. Gece başlar sonra Cuma da ofiste oynarım valla kimseyi çağırmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 df, 29.05.2023 12:42 tarihinde dedi ki: ben solo giderim büyük ihtimalle. klana ayak uydurmak zor oluyo zaman kriteri yüzünden. işsizler ve bekarlar yardırıp gidiyor sonra Muhabbeti yeter ya zaten herkes iş güç yuzunden yarin yamalak olacak en azindan muhabbet olur debk gelirsek party olur. Hardcore play biz patilerden gecti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 150 kişiyi de geçmeyiz herhalde ya, dışarıda niye kalasınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Oyunu açıp Paticik diye klan kuruyorum öyleyse ben. Oyun büyük ihtimalle Pazar akşamına kadar açık durur, hem yıllık izin aldım, hem early access için 500TL verdim, bırakmam oynamayı. Discord'a bakan kimse Diablo kanalı açsın orada. Gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 ben de early access li aldım. cumaları evden çalışıyorum izin almadan işi haftasonuna da yayarak hallederim. en azından ilk 3-4 gün rahat ve fazla oynarım serverlar patlamazsa inş. discord içinde organize oluruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 (düzenlendi) GERGE, 29.05.2023 14:38 tarihinde dedi ki: Discord'a bakan kimse Diablo kanalı açsın orada. blizz kanalı var, saçmalıklarını paylaşıp bash'liyoruz. orası yeterli olur bence. gel ama diskorda, geçen gün 8bitdo övdüm, yoktun =/ Mayıs 29, 2023 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 gamepadle oynamayı deneyen var mı bu arada pc'den bu oyunu? 8bit do ile eşlik ederim belki sırf meraktan xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Sırf gamepad oynadım ben, çok rahat. Öyle devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Gp ile oynanabildigi icin aldim desem yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 bunda da battlepass varmış sanırım, içeriği nedir? kozmetik falan mı yoksa başka önemli şeyler olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 (düzenlendi) ben de impulse purchase ile yapistirdim early-access'li hiç ama hiç yoktu oynamak kafamda. cuma sabah 9 gibi gelirim ben de en kotu calisirken oynarım, forever home-office olarak ultra bir terfi almazsam Mayıs 29, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 fir3blad3, 29.05.2023 18:47 tarihinde dedi ki: bunda da battlepass varmış sanırım, içeriği nedir? kozmetik falan mı yoksa başka önemli şeyler olacak mı? premium currency veriyor arada o da hizlandiriyor progress'i? mount veriyor, mount armor veriyor paid tier'ler https://www.pcgamesn.com/diablo-4/battle-pass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 deluxe ile ultimate arasında çok fark yoktu ultimate aldım. betasını üşendim oynamadım. umarım pişman olmam gerçi hype treni ile oynayınca her türlü akıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 (düzenlendi) ben de poe 2 bekleyecegime bunu aldim xbox ultimate pass iptal ettim : ) baya iyi release tarihi secmisler, diger major releaseler en erken eylul/ekim anladigim Mayıs 29, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Betayı oynamayarak iki title (Initial Casualty ve Early Voyager) ve Beta Wolf Pack diye bir kozmetik set kaçırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 hiç oynamam diyordum. seçim sıkıntısı, oynayacak oyun olmaması sıkıntısı derken ben de gidip aldım. vakit geçsin kafa dağılsın lazım böyle bir şey artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Hardcore level 100 yarisinda Sorceress olarak oynayacagim, twitch'ten de canli yayin yapacagim, bakalim bu yasta genclerle fink atabilecek miyiz? Merak eden herkesi beklerim. Nihla - Twitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Diablo 4 review-in-progress: The transition to live service buries what makes it great Clicking demons for the live service of it all. https://www.pcgamer.com/diablo-4-review-in-progress/#comment-jump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 beta oynayanlara bir şey sormak istiyorum. bu party olayının detayları nasıl oluyo. sadece progress geride olan mı host oluyor? level farkı önemli mi? kişi sayısına göre doğru orantılı mı zorlaşıyor? vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 (düzenlendi) 10 kisilik falan bir boss var sanirim act1 sonunda? kiccimdan salliyorum ASHamasha Mayıs 30, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 world boss mu? bu hayvan var bir yığın adam daldığınız ama arada spawnlıyor öyle her zaman bulamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 ATC unite! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Pre-load açıldı, 84GB. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar