-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 valla şu kurda gayet iyi meslek olabilirdi abi dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Rmah olsun ek is yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 rmah olmasa bile ah olsun bişi olsun abi, tradesiz h&s çok tatsız benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 rmah işte bilizzortun ne mal olduğunu ilk defa kitlelere gösterdi, sonra da kartopu zaten. o yüzden gönlümdeki yeri büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 rmah tutsun diye drop rateleri gömmeseydi o zaman peki diyebilirdim , onun yerine bu ne dedim kapattım. Wow promosyonu olarak verdiği için para vermemiştim d3 e :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 rmah i kapatma sebepleri genel olarak neydi guncel teknoloji altyapisi ile daha once karsilastiklari problemleri bugun cozebilirlermi d4 de rmah or ah olmazsa sokayim ole oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 genel sebebi muhasebel di sanırım. taxler , abidik gubidik bir yığın transaction. Tabi doğru düzgün oynayanıda kalmamıştı sonra . Expansionla toparladılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 (düzenlendi) 10 saat önce, Scalanova dedi ki: d3 vurus hissi > tum poe o derece. keyifli dovusemedikten sonra onlarca ozelligin manasi yok bence. Şuna feci katılıyorum..Türü çok seven biri olarak yok abi d3 estetiği bir elini geçmeyen baba arpg lerde bile yok. Yoksa grimdown u poe den daha fazla seviyorum vs. rmah saçmalıktı..ama oyunda trade mekanizmasının olmaması cidden büyük aptallık d3 te. Sam gömüyo ama oyunu yap sat ok parasını da al, iyi de 8-10 sene server hep stabil up olsun, hile olmasın, sezonu ile yamalarıyla üzerinde uğraşsınlar harbi bi yere kadar. Necromancer'ı expansion diye iteledikleri yamadan daha ciddi yama serüvenleri var adamların. Ya rmah olacaktı ya da illa ki bi shop. Adamlar ayaklarına öyle bi sıktı ki, kozmetik shop bile açamadı o ayrı adsadsadsa. Haziran 5, 2020 DavidMills tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 (düzenlendi) en son ne zaman poe oynadığınız bilmiyorum ama poe un o kalas animasyonları neredeyse bitti. herhangi bir poe gameplayı şu d4 videosundan çok daha iyi duruyor. d4 bile denmez buna d3.5 ya da d3 darker edition. 10 yıldır üstüne 1 gram bir şey eklememişler lol poe 2yi saymıyorum bile Haziran 5, 2020 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 38 dakika önce, spompas dedi ki: rmah i kapatma sebepleri genel olarak neydi guncel teknoloji altyapisi ile daha once karsilastiklari problemleri bugun cozebilirlermi d4 de rmah or ah olmazsa sokayim ole oyuna. genel sebebi insanların oyunu oynamak yerine rmah'ta gezmesiydi, akıllarını kaybetmedilerse gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 POE nin 1-2 ay önce baktığım animasyonu D4 ile aynı neredeyse. Çok kötü yani d4 ün animasyonları. Kalas yutmuş, elinde kereste ile yürüyor adeta adadsasda. Öyle olacaksa çok net POE oynanır. D3 bile çok daha iyi bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Barbarin tükürmesi ve dog deyisi. Mmmm yardır darma duman et etrafi. Best barbar d3 barbar.. muthis class, en iyi class tum arpg lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 2 saat önce, Sam dedi ki: genel sebebi insanların oyunu oynamak yerine rmah'ta gezmesiydi, akıllarını kaybetmedilerse gelmez. abi ben d3 u her sezon oynadim nerdeyse tum sezon gorevlerini yaptim. NERDE O STRING OF EARS YADA BURIZA DO KYONON DUSUNCE GELEN SEVINC? set building oyunu resmen. 1 saatte seti tamamliyorsun hedef direkt GRIFT ladder a donuyor. ben lootun cok daha zorlastirilip, oyun gold u ile item trade taraftariyim. d2 de dupe SOJ ring satip aile kuran yasam kuran 6-7 haci aileler taniyorum. kendileri arada patiye bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 250 euroya item satıyordum mis gibiydi rmah deli gibi de oynuyorduk :D 250 eurodan 187 euro mu ne kalıyordu kemiksiz asdfasd simdi nerden baksan 1500 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 d2 nin çok iyi olmasının sebebi neydi, d3 niye çöp uzun uzun yazarım da gerek yok. ama tek olay rmah kurnazlığı değildi yani. d3'ün tek iyi yanı dendiği gibi motoru ve hala en iyi arpg motoru olduğuna bende katılıyorum. xenus'un attığı video'yu izlediniz mi bilmiyorum ama bakarsanız eğer skill tree'yi görünce bile d3'ün zihniyetinin devam ettiğini anlarsınız. bu kafayla devam ederlerse çıktığında anca konsolcuları eğlendirir. @spompas buriza sux. faith ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Ben mi yanlış hatırlıyorum d2 çıktığında da itin götüne sokulmuştu d1 tayfa tarafından sonra sonra patchler/exp falan legend tier olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 o kadar itin götüne sokuldumu hatırlamıyorum ama LoD'dan sonra legend tier olduğu doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 ben bu d3ü hiç oynamadımda, pvp olsa p2w mevzusu olur anlarımda singleplayer oyunda rmahtan satılan itemlerın neyini dert etti insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 oynasan şunu sormazdın lol. droprateler rmah çalışsın diye rezaletti, oyunu oynamak yerine ahde gezerk upgrade yapıyordu insanlar. hack n slash looter oyunda karakteri sadece ticaret ekranlarında gezerek geliştirmek resmen türün temeline küfür. ne yapmaya oynuyoruz o zaman oyunun varoluş nedeni yokolmuştu, bunun insanları kaçırdığını da geç farkettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 5 saat önce, spompas dedi ki: abi ben d3 u her sezon oynadim nerdeyse tum sezon gorevlerini yaptim. NERDE O STRING OF EARS YADA BURIZA DO KYONON DUSUNCE GELEN SEVINC? set building oyunu resmen. 1 saatte seti tamamliyorsun hedef direkt GRIFT ladder a donuyor. ben lootun cok daha zorlastirilip, oyun gold u ile item trade taraftariyim. d2 de dupe SOJ ring satip aile kuran yasam kuran 6-7 haci aileler taniyorum. kendileri arada patiye bakar sezon olayının kötü olması rmahın da kötü olduğunu değiştirmiyor. tradein tamamen yasak olduğu oyunlar en iyi kotardı bu işi, OYUNCUlar OYUNu OYNAmalı. spreadsheet izleyeceksek o zaman diablo değil başka bir isim koysunlar, ilk oyuna küfür olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 d3 un tek kötülüğü rmah değildi, bariz berbat bir gameplayı vardı. gameplay olmadığı için rmah kovalayarak yolumuzu buluyorduk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 (düzenlendi) oyuncuların %90'ı yaklasık 1 yıl boyunca dex veren leggings, int veren bot kullandı hangi classtan olursa olsun. tüm karakterlerin gene %90'ı ww barbardı. muhteşem bir hack&slash tarzıydı cidden asdsdf rmah olayı tüm geliştiriciler için bir ders oldu ayrıca. bu işi sisteme bağlayınca yazılımlar yarışıyora dönüyor, oyunu normal oynayan hariç herkes kazanıyor. düzgün oyuncuyu cezalandırıyorsun sonuçta. Haziran 6, 2020 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Rmah kotuydu, ilk basta gearin kotuydu, d2ye kiyasla dahi hayvan gibi pruninge gidilmisti skill'lerde, template'lerde falan. Bence map'ler sikiciydi, atmosfer tirtti, ikonik class'lar yoktu vs. vs. uzar gider. Bu saatten sonra arpg'lerin PoE'yi ornek almasi sart. Surekli content eklenmesi, oyunun income pattern'i, build cesitliligi falan inanilmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Cari açık kapatıyordu rmah. Oyun oynayarak para kazanıyorsun mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 (düzenlendi) Off botlar falan vardı d3 için millet 10 ar 20 şer oyun alip bot yazilimla köşe oluyordu ne zamanlar dı yaw.. Edit:paypal bile kalmadı kaçtı memleketden:( Haziran 9, 2020 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar