Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Borlach said:

ilgi kaybının büyük sebebi şifreli kanallar.

buna katılıyorum.ben lisedeyken hafta sonları italya ve ingiltere liglerini deli gibi takip ederdim.şimdi avrupa maçlarının hepsi paralı kanallarda.
Mesaj tarihi:
Fener şu duruma düşeceğine takımın uçağı düşseydi daha az zarar görürdü. Sen gel 14 maçında 3 defa anca yenebil ve Lig 2. Kasımpaşayı sahasında 3-0 yen ve fener sondan 2. olsun.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

boş muhabbet

fenerbahçe bugün itibariyle küme düştü fistan, bundan sonra top tank tüfek devreye girip fenerbahçe kurtarılır isminden dolayı. yoksa fiilen bu takım küme düşerek adını altın harflerle tarihe yazdırdı. :D
Mesaj tarihi:
Bos muhabbet diyen adam zamaninda Diego Forlan son dakika yazinca zevkten dort kose oluyordu forumda. Geciniz. Bos filan degil.

Coplerle bol basarilar Fistan zaaaaaa. Vizyon baskan.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Bos muhabbet diyen adam zamaninda Diego Forlan son dakika yazinca zevkten dort kose oluyordu forumda. Geciniz. Bos filan degil.

Coplerle bol basarilar Fistan zaaaaaa. Vizyon baskan.

kaç senelik kin tutulmuş şu mesaj için kimbilir

diego forlan emekli olalı kaç sene geçti :D
Mesaj tarihi:
Uzun dönemli bahse girecek var mı? Fenerbahçe Kulübü Ersun Yanal'ı, hem de kuyruğuna teneke bağlayıp kovacak. 1.5 yılı bitiremeyeceğine dair var mı benimle iddiaya girecek?
Mesaj tarihi:
Ersun konusunda aslinda Ersun'un Fenere daha cok ihtiyaci var yoksa aptal olmak lazim su durumdaki takima gelmek icin.

Adamin downside'i yok basarisiz olursa, basarili olursa ama butun odul kendisinin.
Mesaj tarihi:
ersun yine gelip 4-3-3 oynatır mı, oynatabilecek adamlar var mı o da bilinmez. beklerimiz gökhan ve caner arı gibiydi o sezon, kuyt-sow açıklarımız çok hırslıydı, kopmuyorlardı maçtan. topal bütün orta sahayı topluyordu, christian meireles emre çok iyi rotasyon oluşturuyordu.

şu elimizdeki kadroyu komple al zaman makinesine koy 2013 e git 1 tanesini koymazsın ilk 11e. ersun sihir mi yaratacak anlamış değilim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...