Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O kadar kastılar adamı getirmeye şimdi 3-5 ay sonra kovmak çok ayıp. ama tam fenerbahçe'li işi. Her sene yaptıkları transferler önce OUAWWWW EFSANE sonra çöp bu tavrı takınan taraftarın olayı zaten.

Örnek vereyim de laf yemeyeyim şimdi : Van Persie - Benzia yakın zamandan hemen.
Mesaj tarihi:
Akhisarspor, geçen sezondan beri Fenerbahçe'yi 4 vfarklı statta mağlup etti.

🛫 Manisa 19 Mayıs Stadı
🛫 Şükrü Saracoğlu Stadı
🛫 Diyarbakır Stadı
🛫 Akhisar Stadı

GEZDİRE GEZDİRE.
Mesaj tarihi:
olm şaka bir yana lig şu anda bitse küme düşüyor lan fener. 30 yıldır böle bişi hatırlamıyorum, oldu mu? bi de yani sezon başında 1-2 hafta kaybedip dipte olmak diil, baya 10 mu 12 haftadır mı ne düşme potasında seyrediyor...

µh said:

Borlach said:

nazarım değmesin ama çok iyi başladık maça.

helal abi

sadfsadfdsafa
Mesaj tarihi:
abi fenerin gücü bu şu kadroyu rizeye yaz ligde yeri farklı olmazdı.kemal özdeş boştayken onu getirteceklerdi işte hem ligi biliyor hemde elindeki kadroyu en iyi kullanabilen hocalardan biri sene sonu getirirsin yine yabancıyı yada ersunu
Mesaj tarihi:
Kraldan çok kralcılık yapmanın sonucu işte, her yerde var gerçi aynı problemde işte neyse...

Ülke insanının klasik kepazeliği.

yarın yine iki iyi iş olur ali koç vizyonu kardeşim be olur. sonra al başa geri vs...
Mesaj tarihi:
Hocam ben bildigin uzulmeye basladim duruma. Kim ne derse desin. Buyukler boyle olmamali. Basakcity, kasimpasha ya mi brakcaz lan ligi. Bare goztepedir, trabzondur, bursadir biraz koku olan birileri ciksin. Istemiyorum hukumet takimlarini ligin ust sirasinda ya.
Mesaj tarihi:
Açılın, ateş ediyorum: Fener'i düşürmemek için ufak ufak puanlar veriyolar zaten Bursa Maçı GS maçı gibi ama ona rağmen dibe demir attı. :P

Şaka bir yana üç büyüklerden herhangi birini düşüreceklerini sanmıyorum ne kadar kötü olursa olsun, milyon dolarlık pazar var ortada. Zamanında sırf bunun için kural değiştirip oldu bittiye getirdiler şike davası döneminde kural küme düşürme olmasına rağmen. Haklı veya haksızdı kısmına girmeyecem de o sırada doğru veya yanlış o şekilde verilmiş bir karar var, karara göre kurallar ve ceza da sabit, ona rağmen cesaret edemeyip cezayı ve kuralı değiştirdiler.

Ha düşerse en azından seneye -3 puanla başlamayız Kadıköy deplasmanında. Gerçi "GS x senedir Fener'i ligde Kadıköy'de yenemiyor"daki x'e +1 getirir mi Fener'in ligde olmaması bak orası da tartışma konusu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...