khalad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Ali Koç'a ne zaman istifa diyecekler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Aziz sinsi sinsi kenarda beklerken demezler. Farklı bir alternatif olsa olabilir tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 khalad said: Ali Koç'a ne zaman istifa diyecekler acaba başladılar bile demeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 boyle bi sirket yonetme yok abi afedersiniz de. oyle 3 sene baticaz sonra cikicaz falan yok oyle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Bu kesin bişey yapıyor takıma... https://www.youtube.com/watch?v=zjMkajOHvEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=8xC62i_zOew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 sonucta çıkacak herkes batarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 kasimpasa ile, trabzon ile basettikten sonra ersun denilir denilmez akhisar'dan 3 yemek tesaduf mudur tartisilir ama sureci amator gibi idare ettikleri kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 O kadar kastılar adamı getirmeye şimdi 3-5 ay sonra kovmak çok ayıp. ama tam fenerbahçe'li işi. Her sene yaptıkları transferler önce OUAWWWW EFSANE sonra çöp bu tavrı takınan taraftarın olayı zaten. Örnek vereyim de laf yemeyeyim şimdi : Van Persie - Benzia yakın zamandan hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Akhisarspor, geçen sezondan beri Fenerbahçe'yi 4 vfarklı statta mağlup etti. 🛫 Manisa 19 Mayıs Stadı 🛫 Şükrü Saracoğlu Stadı 🛫 Diyarbakır Stadı 🛫 Akhisar Stadı GEZDİRE GEZDİRE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 olm şaka bir yana lig şu anda bitse küme düşüyor lan fener. 30 yıldır böle bişi hatırlamıyorum, oldu mu? bi de yani sezon başında 1-2 hafta kaybedip dipte olmak diil, baya 10 mu 12 haftadır mı ne düşme potasında seyrediyor... µh said: Borlach said: nazarım değmesin ama çok iyi başladık maça. helal abi sadfsadfdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 yarın kayseri, haftaya cumartesi rize kazanırsa fenerbahçe ersun yanal'la ilk maçına son sırada çıkacak. harbiden beraber yanacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Yazık valla ya, cidden yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 feneri düşürmezler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 fener zorla kendi kendini düşürüyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 abi fenerin gücü bu şu kadroyu rizeye yaz ligde yeri farklı olmazdı.kemal özdeş boştayken onu getirteceklerdi işte hem ligi biliyor hemde elindeki kadroyu en iyi kullanabilen hocalardan biri sene sonu getirirsin yine yabancıyı yada ersunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 aziz ne küfrediyordur şimdi ha. futbolcuların kulağını da iyi çekiyordu yalnız hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Kraldan çok kralcılık yapmanın sonucu işte, her yerde var gerçi aynı problemde işte neyse... Ülke insanının klasik kepazeliği. yarın yine iki iyi iş olur ali koç vizyonu kardeşim be olur. sonra al başa geri vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Hocam ben bildigin uzulmeye basladim duruma. Kim ne derse desin. Buyukler boyle olmamali. Basakcity, kasimpasha ya mi brakcaz lan ligi. Bare goztepedir, trabzondur, bursadir biraz koku olan birileri ciksin. Istemiyorum hukumet takimlarini ligin ust sirasinda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 asdasdasfadasd ekşide gördüm lan çok iyi "Ali Koç" said: birincilik demedim birinci lig dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Ali Koç a tapanlar var hala. İnanılmaz. Neyse, iyi düşüşler ahdjsjaksjskaka. Akhisar döndüre döndüre yenmeye devam ediyor. Son 4 maç 4 galibiyet. Bu nedir kardeşim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 valla ali koçu istemeyen birileri var da sanki takımı bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Açılın, ateş ediyorum: Fener'i düşürmemek için ufak ufak puanlar veriyolar zaten Bursa Maçı GS maçı gibi ama ona rağmen dibe demir attı. :P Şaka bir yana üç büyüklerden herhangi birini düşüreceklerini sanmıyorum ne kadar kötü olursa olsun, milyon dolarlık pazar var ortada. Zamanında sırf bunun için kural değiştirip oldu bittiye getirdiler şike davası döneminde kural küme düşürme olmasına rağmen. Haklı veya haksızdı kısmına girmeyecem de o sırada doğru veya yanlış o şekilde verilmiş bir karar var, karara göre kurallar ve ceza da sabit, ona rağmen cesaret edemeyip cezayı ve kuralı değiştirdiler. Ha düşerse en azından seneye -3 puanla başlamayız Kadıköy deplasmanında. Gerçi "GS x senedir Fener'i ligde Kadıköy'de yenemiyor"daki x'e +1 getirir mi Fener'in ligde olmaması bak orası da tartışma konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Zaaa demicem o kadar üzülüyorum. Ama zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 http://www.upl.co/uploads/481941487399121430580311313828258168438784o1544380491.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar