tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 giderken şenolu da alsın gitsin mümkünse fikreti de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Lens angutu niye sut cekmiyor acaba 2dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Şu maçı lens nasıl bitirdi? Çıksın anlatsın Şenol. Anasını ağlattı takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 dokuzuncu bitiririz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 yedigin gole bakiyosun bi de karsi kalecinin kurtardiklarina haketti besiktas ama olmadi olur boyle maclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Bi bok hak etmedik. Senol olduğu sürece hak etmeyecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cağ dönerlendiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=Q7ngDH7qg84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Erzurum'u evinde yenemeyen takımlar: Fenerbahçe Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Su çok güzel, gelsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Besiktas feneri atese atti basligi gelir mi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Ilk yarida 2-0 falan olmasi gerekiyodu mac. Ikinci yariyi izlemedim. Nasil 1-1 bitebilir saka gibi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 ben 90 dk izledim ben de anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 erzurum son dakikada 3'e 1 pozisyonu TACA attı. öyle bi takım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 cunku kebapciya daha yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 https://coubsecure-s.akamaihd.net/get/b57/p/coub/simple/cw_image/168db424a26/a72dd6378faea39b1623f/timeline_1407768182_00027.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 hehe gittim maça yine, ilk yarı fena değildide saçma golü yiyince dağıldık. Birde defans çıkarıp pektemek yapınca pek oturmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Bi Babel doğumgünü videosu da Quaresma çeksin bari arka planda haber seslendirmeleriyle "Quaresma kampa alınmadı" "Quaresma gidiyor" "Quaresma'nın ailesi mutlu değil" "Quaresma ikinci yarıda düşünülmüyor" "Quaresma ailesinin peşinden gitti, burada kalmicam dedi" Sonra işte maç kadrosu sayarken tezahuratlar eşliğinde "7- Quaresma", en son da kırmızıyı gördükten sonra kameraya gülümseyip göz kırparak bitirir. Şimdi özete baktım, Erzurum yine iyi pozisyon kaçırmış. O kadar laf edilen Quaresma Beşiktaş'ın her atak pozisyonunda geçiyor bi tane hariç falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Fenerin dusmesi icin mac mi veriyor Besiktas ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 yine bok gibi 23524542 orta yapılmış değişiklikler tek kelimeyle felaket, hadi ismi cismi geçiyorum sezon zaten bitmiş kontratına 6 ay kalan adamı oyuna alıyorsun kenarda ümit milli takımın iki 11 oyuncusu yedek bekliyor şaklaban ile hala görüşelecekmiş herif salsınlar diye kırmızı görüyor bunlar hala görüşme derdinde ljajic bu takımda uzun süredir izlediğim en naif adam o bile bir yerde allah belanı versin tadında tepki vermiş adamı da kendine benzetti takım burak da gayet iyi oynamış, aptal taraflar da yuhalamış maç önü tabi ki sonra ona kefilim diye şenor'u alkışlamış cidden zeka sorunu var bunlarda bir de twitter'da gördüm oğuzhan şenor gidince mourinho sonrası pogba gibi olacak demiş, büyük ihtimalle olacak bu eğer şenor'dan önce gitmezse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 o kadar orta yok aslında yediğimiz gole kadar, anca Necip'in 'akıl' dolu rakibe hediye ettikleri var maç başından sonuna kadar vaz geçmedi birde el kol hareketi yapıyor niye koşmuyorsunuz diye uehaeua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 6.lık mücadeleis veren kadro ✓ Mali uçuruma sürükleyen yönetim ✓ Bölünmüş tribünler ✓ İşte özledigim Beşiktaş. Hırsız Burak'a ve Hırsız Fikrete elimizden geldigince bagırdık, her seferinde ıslıkla susturulduk, resmen özledigim deplasman havasını yaşadım hem de şehir dışına falan çıkmadan. Burakı alkışlayan sıvacı tayfa 80. dakikada çıkarken "yönetm uyuma müşteriler kaçıyor" diye bagırmaya başlamamız ve aynı anda merdivenlerden inen sıvacıların bazılarıyla göz göze gelmem mükemmel oldu benim için. O gazla dünkü basket maçına da gittim. Fener'e yenilecegimiz barizdi ama en azından güzel bi protesto olur diye bekliyordum ama malesef sıvacı amigolardan biri gelmiş uzun süre (Fener farkı açana kadar) Protesto olmadı. Ama özellikle son çeyrekte yine hakkını verdik. Yönetimden herhangi birisi tabii ki ugramadı. Ama casusları haber uçurmuştur. Devam böyle, müşteriler kaçışsın iyice. Sesimiz her hafta daha yüksek çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Stringray said: burak da gayet iyi oynamış, aptal taraflar da yuhalamış maç önü tabi ki sonra ona kefilim diye şenor'u alkışlamış cidden zeka sorunu var bunlarda Burak yuhalayan kimse Şenol alkışlamadı. Esas aptallık burak'ın performansından dolayı yuhalandıgını zannetmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 dsafs biri paylaşmış; ŞG VE Q7 https://www.youtube.com/watch?v=T-k-P3DaatM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar