applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 biz var'ın ülkemizdeki uygulanışına bile hayran olduysak bakalım UCL son 16'da ve EPL'de nasıl güzel bir şey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 goldbären said: applev0dka said: yanık bölgeye krem sürüp buz basarsan acısı hafifler ben bu adamın gerçek olduğuna inanamıyorum ya, klavyede tuşlara basıp send butonuna basacak kadar zeki bir primatın böyle postlar atmaması lazım. tatsız bir trol olur anca ki yani o bile sıkılır. bu yine forumdaki primatların en tatlısı, profesyonelleşti yıllar boyunca fake acc işletmeliğinde de işte yenileri bayağı tatsızlık derecesinde başarısızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 fake acc mi sizin kafa ucmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 valeyle vale olmayın takılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 https://youtu.be/wYjp2zoqQrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Yalnız maçı izlemedim diyip burada rage kusmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 kapandı o konu, iş çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Sinirlenme dark. Diagne gibi krala karşı oynadınız olur böyle vakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 ÇARE BATUHAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Sabah bi umut istifa haberi aradım ama yok. Röportajı kaçırdım ben, Negredo yokluğundan mi yemişiz 4 golü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Kim neden istifa etsin ki problem mi var sanki ? Alt tarafı mali sıkıntı var oyuncu yok falan filan Unutmadan ligin en iyi top oynayan proje takımından 4 yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Ljaicte gönderilecek deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Llajic haberi kolpa yüksek ihtimalde harbi sezon sonuna kadar hoca kalacak demişler. Bu demek ki yazın %100 kurtuluyoruz ama takım bu sezon ligi 11. falan bitirecek. o süreçte takımın içine sıçılacak, yükseleceğiz hayalleriyle transferler yapılacak falan eldeki iyi oyuncular gönderilecek tolgay gibi falan. içine ettiniz takımın tebrikler. desteklemeye devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Şenol Güneş'in istediği adamlar gelecektir senin söylemine göre Burak , Ozan filan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Tolgay karşılığı Şener - Ozan takasını desteklerim ben yalnız ksajdhfsa söylenti ve konuşulan o diye söylüyorum. Şener zaten lig stanartlarında hep 6.5/10luk hatta formdaysa 7/10'luk adam. Takımın beke ihtiyacı var. Çok rahat 3-4 sene ligde kafan ağrımaz. Ozan'ı kazanmak bayağı extremely hard mode iş ama kazanılırsa da Tolgay'dan iyi topçu olur. Ama öyle bir ihtimal hayal bile değil benim için. Yine de iyi bir hoca deneyebilirse niye olmasın ya. Lig için kaliteli yedeğe dönüşse bile yeterli. Yaşı halen güzel. Ben bunları köylü yavşak sonrası için düşünüyorum tabii. Onun elinde hiçbir şey olmaz. Tolgay'da kayıp olur ama Bilic geldiğindne beri bir adım üstüne koyamadı. Tek ortalama adam yerine iki tane lig standartlarında ortalama adamı kadro planlaması açısından mantıklı görürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Ha keşke Şener'i Altınsay zamanında Fiko'lara bastırıp, Buğsaş'ta oynadığı dönemde alalım diye ısrar ettiği dönemde alsalardı. Belki bambaşka seviyede bir oyuncu olurdu. Bursa bedavaya aldı, Fener'e kitledi. Bize gelse belki süreçte çok daha iyi oyuncu olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Şener 30 yaşına gelmiş bir adam halen daha iyi olur diyorsunuz ya helal hakikaten. Ahmet Oğuz bile daha mantıklı. Şener ancak Beşiktaş'ta yedek olabilecek kalite de bir adam o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Gidelim 5 milyon euroluk adam alalım yine o zmaan, sonra niye para yok yavv diye ağlayalım 2 sene sonra yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 5 milyonluk adam almaya gerek yok güya başkanımız dünyayı geziyor ya hiç mi ucuz yollu genç bir bek bulamamış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Ozan'da ne görüyorsunuz hakikaten anlamadım ben. Bugüne kadar hiç öyle "vaay" diyecek bir performansını gördüğümü hatırlamıyorum. Aklıma yatan tek açıklama işte menajeri Terim'in damadıymış da milli takıma falan torpille girmiş falan olabilirdi, başka türlü ne 3 büyüklük ne milli takımlık hiçbir olayına denk gelmedim ben yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 bursa'dayken ortaya koyduğu performans bayağı devasaydı. hatta valencia aynı bonservis ücretiyle onu istiyordu da daha fazla maaş için fener'e gitti. zaten ozan'ın sıkıntı beyinde. yetenek olarak bayağı üst seviye adamdı. top noktası olmayan bir yetenekti. beyni olsaydı şuan bile avrupada estiriyor olabilirdi. onun yerine istanbul gecelerini geçen bir keko oldu. yani riski bu zaten. adam edilirse halen iş yapar. ama adam etme ihtimali bayağı düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 DarKRideR said: içine ettiniz takımın tebrikler. desteklemeye devam edin. ok sana inat destekliycem şenol güneeeşşş şenol güneeeşşş şenolgüneş şenoooolgüneeeeşşş oley oley serdar adalııı beşiiktşaın başkanı serdar adalııı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar