pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Golden ziyade tribün pasifize oldu VAR sonrası sjfjd. Bug bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Esh said: Bala gote alcaz maci. Yazin deftere kalem yazmıyor beş tl sıkışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Adriano en az sarısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 pattisliborek said: Golden ziyade tribün pasifize oldu VAR sonrası sjfjd. Bug bu. Hormon meselesi abi o kadar adrenalin pompaları vucutlar boğazlar yırtıldı Vücutlar o kadar adrenalin varken üzülmek normalden de kötü etki yapiyor Futbolcular da aynı şekilde düştü oyundan Tam tersi trabzonlularda da adrenalin pompası var kararı sonrası geldi. O pozisyön aut falan olsaydı sonrasında 2.yi bulurduk belki En kötü var uygulalamrindan biri oldu bu, katar kurallar cercevesinde doğru olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Adriano'nun dumduz kırmızısı pas geciliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Nasi kart yok la buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 madcow said: Adriano'nun dumduz kırmızısı pas geciliyor galiba. Adam pati başında kart ağlaması için bekliyor Valeulquentadan beter valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Evet bekliyorum isim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Var ın böyle kusuru var işte. Momentumu aldı diğer tarafa verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 abi adam yere oturuyorsa otursun ya nasıl maçı başlatmaz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 madcow said: Evet bekliyorum isim bu. Ondan sonra karakterine laf edildiğine şikayet etmeyeceksin o zaman forum yönetimine Otur bekle şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Sen ne kadar aptal bi adamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 kekdemek topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Hadi şimdi ağla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 şenol istifa eder diyordum olmadı dark yine huzursuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Pektemeklendikk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 ne lensin ne ggnin faullerini anlayamadim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 başlıkta niye gsliler ağlıyor yoksa gs = trabzon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Golumuz yenmese aliyomusuz lan iste sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Forumda birden south park sessizliği olmus kedicikler kacismis sdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Yendiniz mi ne oldu kacirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Binlerce tebrik telefonu geldi herkes çılgınca tebrik ediyordu bilmiyorum ki sdfsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Çok güzel maç oldu lan Valla yenilsekde üzülmezdim Ne goller kaçtı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 kart için ağlayanlar hakaret edenler futbol konuşmaya gelince fssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 madcow said: Sen ne kadar aptal bi adamsın ya. Forum üyesine o. Cocugu diyene 1 aycik ceza verirsen. Boyle hakaretlere goz yummak zorunda kalirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar