tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 escape said: escape said: sıkıntı yok birazdan VAR devreye girer bjkli arkadaşlar üzülmeyin :) haha ben ne dedimn aha penaltı da verdiler :D ofsayt verdiler dfsdf ekmek arası mı yersin laflarını porsiyon mu verelim? hani ofsyattan golü yedirmek istiyorsan ona da seçeneklerimiz var
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 ne guzel cevirdi guven. helal olsun.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Ahahah atagi kesti. Sedye geldi adam yürüyerek cikti. Bunlar gs macinda olunca adam sari görüyor harika
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Senolla birlikte fikoya da sovebiliyoz mu? Pektemekle hucum organizasyonu yapiyor takim sdffd
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 DarKRideR said: şenol naapsın diyenlerin hepsi bu ligde küme düşmeyi hak ediyor. beter olun, bu tip sonuçlar gördüğünüz en iyi skorlar olur inşallah. şu yönetimle, şu kadroyla guardiola olsa napsın?
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Fiko baş aşağılık zaten, kendi pisliklerini örtmek için hoca diye o iş birlikçiyi takımda tutmaya devam ediyor. Tutmaya da devam edecek. Bugün istifa falan gelmez. Fiko'yu gören siktir olup gidiyor takımdna ilk fırsatta, kimse gelmez. Gelecek adamda işbirlikçi olmazsa zaten hiçbir şey değişmez. 3-4 maç boost gelir sadece sonra normale döner. Gerçi ilk üçte bitiririz işte hiç yoktan iyidir. İşbirlikçi gelse zaten hiçbir bok değişmez.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Abi, yönetim şenolu göndermeye çalışıyo zaten. Yönetim destekli bütün hesaplar şenol istifa modunda .
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 aktiftablet said: DarKRideR said: şenol naapsın diyenlerin hepsi bu ligde küme düşmeyi hak ediyor. beter olun, bu tip sonuçlar gördüğünüz en iyi skorlar olur inşallah. şu yönetimle, şu kadroyla guardiola olsa napsın? Kadroda o kadar sıkıntı yok. Duzgun hocayla kafaya oynarsın
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 KAgıt üstünde kötü degil ama adamlar oynamıyo işte, paralarını mı alamıylar, yoksa şenol gidici diye düşündüklerindem mi yatıştalar, ya da başka sıkıntı mı var bilmiyorum ama çogunun umrunda degil. En çok umursayan adamlar defalarca şl kazanıp zirveyi görmüş adamlar, düşün.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Güven herkesin yapması gerekeni yapıyo. Top almak için koşu yapıyor, yardımlaşmaya gidiyor, sag kanata sol kanata yaklaşıyo vs. Herkes şunu yapınca zaten takım oluyosun.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 tolga gerçekten topun sahibi diye oynatılan şişman çocuk gibi, 2. ligde oynayamaz burdan ayrılınca
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Fikret gol gol gol.. Fikret gol gol gol abi güzelmiş bu bak.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 aktiftablet said: KAgıt üstünde kötü degil ama adamlar oynamıyo işte, paralarını mı alamıylar, yoksa şenol gidici diye düşündüklerindem mi yatıştalar, ya da başka sıkıntı mı var bilmiyorum ama çogunun umrunda degil. En çok umursayan adamlar defalarca şl kazanıp zirveyi görmüş adamlar, düşün. Hay allah neden oynamıyorlar acaba Hiçbir sik yapmadığı halde her maç sağ kanatta sabit duran bir piç varken köpek gibi yırttıkları halde sürekli yedeğe çekilen ve hakkı yenen adamların olduğu bir ortamda kim niye oynasın mesela? Hangi mantıklı sebeple? En az 10 temel sebep daha sayarım bir dakika düşünmeden. Çok sevdiğiniz hocanızla ilgili olanla direkt başlayayım dedim.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Tribun hala senol gunes diye bağırıyor... Boyle aptallar oldukca bisey duzelmez hic kendinizi üzmeyin
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 sahibinin sesi firat gunayergibiler senol gunes aleyhine ruzgari cevirir 2 haftaya merak etmeyin.
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 olm fark falan niye yemedik ya belki bişiler değişirdi
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Tek sevindirici taraf güven ve dorukhan
Öne çıkan mesajlar