Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Odyssey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada hunter build ve artemis set ile inanılmaz damageler çıkıyor. crit ve crit dmg bonus gidince headshot bonus ile skill olmadan 100k lar 1.300.000 filan cıktı son skill ile.
lvl 55
Mesaj tarihi:
Yav öyle diyorsun da öbür türlü de bayar hocam biraz tolerans iyidir o arama aranma muhabbetinde GTA ya bak ordu takılıyo peşine tünele vs giriyon bırakıyorlar peşini
Mesaj tarihi:
aranma kısmı evet olabilir ama hani işte mesela bir tepeye çıkıyorsun, aşağıdaki adamlar başlıyor teker teker gelmeye.. kapıcı tekmesi atarak boss dahil hepsini indiriyorsun. Biride çıkıp demiyor ki arkadaş gitmeyelim tekme basıyor bize.. karambolü oklayacaksın
Mesaj tarihi:
Olm hayatımda adam akıllı kavga etmedim ama o gazla düşün, önündeki tekme yedi diye sen bu adam tekme atıyormuş yaklaşmayayım mı dersin, yoksa vay ipna İsmail abiye nasıl vurdu gel lan buraya mı

(ETA: Bir de en azından bunda o cheese olayları adrenalinle biraz limitlemişler Origins te bir kaleye girip Predator arrowla bir köşeden tüm kaleyi temizliyordum neredeyse, her bulduğum sadak 10 kill demekti sdf bunda hem Predator arrow un dönüşünü baya nerflemişler hem adrenalin işte)
Mesaj tarihi:
oyunda 2 farklı yürüme şekli var, ya düz koşuyon yada kaplumbağa gibi ctrl basınca yürüme var, şunu ortası niye yok arkadaş. (varsada ben bilmiom)

GONDARCENGIZ

Today's patche
..
the PC version
specifically has a new option
that lets you set Alexios and Kassandra's walking speed.
..
Mesaj tarihi:
unity'ye kadar hepsini oynayıp unity'nin ortasında bayıp bırakmıştım seriyi. ac 2 serisi ve black flag favorimdi. ondan sonra ilk defa bunu oynayacağım rpg öğeleri fln geldi diye. umarım pişman etmez =)

bu arada msi bundle sağolsun 100tl ye key aldım. dünya kadar satan var. 2 tane daha varmış aldığım adamda. kaç tane ürün aldıysa artık msi'dan =)
Mesaj tarihi:
witcher kadar derinlik kasayım derdi yok ya, o yönden haksızlık yapmayın ama craft'te, konuşma seçeneklerinde, skillerde falan işte baya ortalama üstü seviyeye çekmişler çeşitliliği. onun dışında harita, oynanış falan da origins'in net üstünde. daha ne olsun. ubisoft'a çok sövdük ama son 3-4 yılda en azından götünü yırtıp adamlar bir şeyleri değiştirdi bethesda ve blizzard gibi firmalar gözümüze sokarak bizi enayi yerine koyarken. beklemezdim ubi'den vallahi helal olsun.
Mesaj tarihi:
Fin said:

oyun cok kotu degil mi
witcher yapmaya calismislar hic olmamis ama.

Neleri olmamis mesela?

Benim begenmedigim yanlari ya ln quest derinlikleri ve craft olmamasi
Mesaj tarihi:
craft olmaması sebebiyle ben beğendim

witcherda craft olduğunu biliyorum, o sebeple de bütün otları toplamak zorunda hissediyorum kendimi

oyuna başlayamadım o yüzden
  • Yeni Oluştur...