quixef Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Abi rakibi uçurumdan aşağı Sparta Kick ile atabiliyor musun CHECK BEST GAME EVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paros Stone Quarry Fort, 5x Bounty Hunter wanted level, en tepeye çıkıp aggro, gelen tüm merclere tekmeyi basıp, aşağı inip hepsini tek seferde lootlamak <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 bu arada hunter build ve artemis set ile inanılmaz damageler çıkıyor. crit ve crit dmg bonus gidince headshot bonus ile skill olmadan 100k lar 1.300.000 filan cıktı son skill ile. lvl 55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 yapak zeka biraz iyileşse güzel olur. tüm köy seni arıyor, bir duvarın arkasına geçip saklanıyorsun 15sn sonra kendi hallerinde takılmaya başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Yav öyle diyorsun da öbür türlü de bayar hocam biraz tolerans iyidir o arama aranma muhabbetinde GTA ya bak ordu takılıyo peşine tünele vs giriyon bırakıyorlar peşini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 aranma kısmı evet olabilir ama hani işte mesela bir tepeye çıkıyorsun, aşağıdaki adamlar başlıyor teker teker gelmeye.. kapıcı tekmesi atarak boss dahil hepsini indiriyorsun. Biride çıkıp demiyor ki arkadaş gitmeyelim tekme basıyor bize.. karambolü oklayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Olm hayatımda adam akıllı kavga etmedim ama o gazla düşün, önündeki tekme yedi diye sen bu adam tekme atıyormuş yaklaşmayayım mı dersin, yoksa vay ipna İsmail abiye nasıl vurdu gel lan buraya mı (ETA: Bir de en azından bunda o cheese olayları adrenalinle biraz limitlemişler Origins te bir kaleye girip Predator arrowla bir köşeden tüm kaleyi temizliyordum neredeyse, her bulduğum sadak 10 kill demekti sdf bunda hem Predator arrow un dönüşünü baya nerflemişler hem adrenalin işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Yanlis birsey yok o senaryoda, working as intended https://i.imgur.com/SzssWZ8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Obi Wan is always right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 oyunda 2 farklı yürüme şekli var, ya düz koşuyon yada kaplumbağa gibi ctrl basınca yürüme var, şunu ortası niye yok arkadaş. (varsada ben bilmiom) GONDARCENGIZ Today's patche .. the PC version specifically has a new option that lets you set Alexios and Kassandra's walking speed. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 memelerini daha büyük yapabilirler mi? mail atsana gondarcengiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 unity'ye kadar hepsini oynayıp unity'nin ortasında bayıp bırakmıştım seriyi. ac 2 serisi ve black flag favorimdi. ondan sonra ilk defa bunu oynayacağım rpg öğeleri fln geldi diye. umarım pişman etmez =) bu arada msi bundle sağolsun 100tl ye key aldım. dünya kadar satan var. 2 tane daha varmış aldığım adamda. kaç tane ürün aldıysa artık msi'dan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 oyun cok kotu degil mi witcher yapmaya calismislar hic olmamis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Değil Sen zevksizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 45 saat sürdü, semi-completionist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Mimkin değil, benim daha hiç gitmediğim 7-8 area var 100 saatteyim (ha oyun bitti ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Normal zorlukta, PC'de. Maksimum 10 saatlik gameplay kalmıştır herhalde, açılmayan 2 - 3 ada kaldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 oyun güzel gibi ben sevdim, ama daha çok başlardayım. witcher 3 havası var özellikle müzikler filan "witcher gibi olsun ama değişik olsun" demişler sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 witcher kadar derinlik kasayım derdi yok ya, o yönden haksızlık yapmayın ama craft'te, konuşma seçeneklerinde, skillerde falan işte baya ortalama üstü seviyeye çekmişler çeşitliliği. onun dışında harita, oynanış falan da origins'in net üstünde. daha ne olsun. ubisoft'a çok sövdük ama son 3-4 yılda en azından götünü yırtıp adamlar bir şeyleri değiştirdi bethesda ve blizzard gibi firmalar gözümüze sokarak bizi enayi yerine koyarken. beklemezdim ubi'den vallahi helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Sonunda monitör den geldi oyun yüklemek için sabırsızlanıyorum şu başlığı okudukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Fin said: oyun cok kotu degil mi witcher yapmaya calismislar hic olmamis ama. Neleri olmamis mesela? Benim begenmedigim yanlari ya ln quest derinlikleri ve craft olmamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 craft olmaması sebebiyle ben beğendim witcherda craft olduğunu biliyorum, o sebeple de bütün otları toplamak zorunda hissediyorum kendimi oyuna başlayamadım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 khalad said: Sonunda monitör den geldi oyun yüklemek için sabırsızlanıyorum şu başlığı okudukça ne aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Yabgu said: khalad said: Sonunda monitör den geldi oyun yüklemek için sabırsızlanıyorum şu başlığı okudukça ne aldın? msi mag27cq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Güzel nazara gelmesin :) benim de niyetim var darısı başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar