Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Hem de nukleer ejderha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 At - avrat - nükleer mühimmat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Sam said: perkle de ilgili oyunu oynayan biri olarak deneyimimi yazayım madem narius işaret etmiş: lvl 96 filanım, 50'yi geçip endgame build'le endgame alanlara girince xp yağıyor resmen, sadece dün akşam 16 lvl aldım öyle. hatta nerflenecek endgame mob xpleri sıradaki yamayla bu yüzden herhalde. 177 adam gördüm dün. almam gereken perklerin hepsini, üstüne opsiyonel craft için olanları da aldım, bundan sonra ancak special respec filan yapmak istersem kullanırım herhalde. öyle ulaşılamayan bir perk yok da, special nedeniyle bunların slotlanabilecek haznesini ayarlamak esas char buildleri sınırlayan etken. sistem aslında enteresan ama eski (fo1, fo2, fot) special sistemi bence bir rpg'deki en düzgün sistemdi, ondan sonra bu noktaya gelmesi çok üzücü. ama başka bir oyunda olsa enteresan düşünmüşler diyebilirdim çünkü perkleri optimal şekilde sığdırmak ilginç bir fikir, üstüste yığılamıyor karakter progress kartopu etkisi gibi. malesef oyunda respec yok sam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Ayın 11inde geliyor. Lvl up ile soecial değiştirilebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 http://fortune.com/2018/12/01/bethesda-bans-fallout-76-players-for-life/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Sam said: cüce, zafer ilanım forumun mobbing sistemine çok nadir çomak sokabildiğim anlardan biri olması nedeniyle ki çok sayılıdır bunu yapabildiğim zamanlar. bu çok dandik bi düşünce tarzı forumun seninle bi problemi yok sam :D , dandik oyunlarla problemi var. senin kadar kimseninde uğrunda değil cidden fallout'a laf söylenmiş yahut söylenmemiş. sen kendini bethesda milisi gördüğünden , oyuna söylenen her laf, mantıklı yahut mantıksız , sana dokunuyor oysa gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 basmışsın gene strawmani. bu arada pvpde chameleonu devrede bırakmak hakikaten aptal işi olmuş, herifin teki workshopu çaldı, yarım saat dövüştüm, üstüne para kaybettim mekanı geri almaya çalıştığım için. pvpde çalışmaması lazım öyle aptallıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 bekle abi ayın 11inde geliyor patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Workshopu çalmak nası oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 hayret cantalar aniden uretilebilir olmus :P: https://twitter.com/BethesdaSupport/status/1069713890806849536?s=19 We are finalizing manufacturing plans for replacement canvas bags for the Fallout 76: Power Armor Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 dava açılınca götündeki donu bile alıcaklarını görünce bi anda kanvas fiyatları indi heralde piyasadaki sadasdfsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 dava açamıyorsun sözleşmede çok garip bi madde var dava açmıcam illa bi sıkıntı olursan uzlaşmaya gidicem felan diye de genede boklum gibi PR yediler millet szaten bilenmişti oyunun kötülüğüne ben ki fallout hastası adamım resmen fiyatına bile bakmadım oynun iyi dedikleri fallout 4 bitsin yarabbim diye dua ede ede oynadım kötü dedikleri oyunu kaldırır laptopu camdan atarım resmen fallout 4 serinin en kötü oyunu olabilir fallout 3 bile bir fps olarak bakarsan daha iyi oyundu bitmedi lanet gibi bokum oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 o nerdeyse butun buyuk oyun sirketlerinin sozlesmelerinde var da bir etkisi yok acabiliyorsun eger bastirirsan ve rusvet olarak verilen 500 atomu kabul etmediysen, fallout redditinde youtubeda detayli acikliyordu sirayla ne yapilmasi gerektigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 dava degıl pr konusu. ıslerıne bıle geldı mıllet oyunu bırakdı bez canta muhabbetı yapıyo onuda sımdı gonderdık dıcekler ıste. bu sırada ınsanlar oyunda surunuyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Tüm bu olaylara rağmen bu oyunları alanlar hak ediyorlar ya, umarım bi dahaki oyunun CE ında patates çuvalı verip naylona upgradeler ordan PR yaparlar. Bethesda oyunlarına para verip şirketin bu vasatlığa devam etmesini sağlayan tüm paydaşları çok daha kötüsünü hak ediyor. Ama fallout76 bişey kanıtladıysa o da TES6 ve Starfieldla hak ettiklerini bulacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Fallout 3: “Where’s my dad?” Fallout 4: “Where’s my son?” Fallout 76: “Where’s my refund?” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 kisisel bilgileride sacmislar etrafa lol: https://www.youtube.com/watch?v=NnHbrb6U1GM encryption falan da yok heralde duz *.txt dosyasinda mı duruyor hersey nedir sgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 teknik altyapını oluşturmadan ne vercem dombiliye cut kendi platformumda satarım dersen böyle olur leeeel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Fallout 76'nın aslında bir sosyal deney oldugunu açıklamalarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Para versen bu kadar eglenemezsin... oh wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 excel yapsalarmış txt ayırmak zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=xf3jLzymMhc rastgele gezerken karşıma çıktı.konuyla az çok bağlantılı :( nerden nereye ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 fskjd source motorunu kullandığını ve hl2'den önce çıkaramayacağını biliyordum ama AYNI GÜN çıkarma mallığını kaçırmıştım. *slowclap* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Ayni gun cikmamistir ya. Boyle bisi olabilir mi lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Pek seçenekleri yoktu zaten batmışlardı. Çoğu şeyi test edilmedi diye çıkardılar falan. Historyler bile çıkış sürümünde konsol komutuyla aktif edilebiliyor ama paso crash veriyor karakter yaratırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar