Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

zaten Modeste olayında da yaşadık aynılarını. Şu aşamada Çin'den yıldız eskisi yerine ortalama üstü liglerden 4-5 milyon bonservis girdisine ihtiyaç duyan takımların forvetlerine ulaşmak lazım.

YOK işte öyle birşey bulduğun adam yolladıklarından iyi değil artık. Biz fakirleştik avrupa futbolu zenginleşti. GERÇEKTEN çok zor olabilir bu bütçe ile forvet bulmak. Kahvedeki adam kızıyo al birini getir işet falan diyor ama ben kolay olmadığını düşünüyorum. Gene Sinan Muğdat forvet ikilisi ile devam edebilir takım ikinci yarı.
Sosyal ağlarda paylaş

Demba Ba'yı da almış İBB. Ben takip etmemişim, bir ihtimal daha azaldı. Gerçi ben gelirse GS'de başarılı olabileceğini sanmıyordum son Göztepe dönemindeki performansından sonra. Çin futbolcu performansından da çok şey götüren bir ülke, düzgün antrenman veya maç içi zorlanma yaşamıyorlar. Drogba bile gelince ölü toprağı tam atamamıştı üstündeki. O yüzden Demba'yı çok kayıp saymadım, ama tabii şu forvetsizlikte kötü oldu. İBB zaten heralde rakibe kaptırmamak için aldı, zaten ellerinde Adebayor Robinho var, diğer forvetlerini de yollamadılarsa götürürdü o da rotasyonu.
Sosyal ağlarda paylaş

muhaha

said:
Galatasaray'da son dakika şoku yaşanıyor! Taraftarların ısrarla beklediği forvet transferinde şoke eden gelişme yaşandı.
Pazar gecesi Dubai'ye giden Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve İdari Menajer Şükrü Hanedar, Pato ve Alan Carvalho transferini yüksek, astronomik maliyetleri nedeniyle bitiremedi.

Alan Carvalho, Galatasaray'a gelmek istese de aradaki menajerlerin talepleri, Çin'de 10 milyon dolar kazanan Pato'nun ise bu ücrette ısrar etmesi üzerine iki Brezilyalının transferi de gerçekleşmedi.

Galatasaray 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak ve İdari Menajer Şükrü Hanedar bu gelişme üzerine Dubai'den ayrıldılar ve öğlen saatlerinde İstanbul'da olacaklar.

Adam türkçe konusamıyor daha, gönderiyorlar oyuncu almaya. FT dönüşte fırçalar abdülünü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ocak 2019 ara transfer dönemde galatasaray camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.

bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.

Adeta bir "The Wall".... Aşamıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkıntı şimdi arayışa girmiş olmaları zaten, o arayışa 4-5 ay önce girmeleri ve şimdiye çoktan listeyi çıkartıp ön temaslara önceden başlamaları gerekiyordu.

Adamlar transfermarkt'tan filtre yapıp olur mu diye dürtüyorlar işte.

Haldun'u getirsin biri şu kulübe ya...
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

BulletRide said:

zaten Modeste olayında da yaşadık aynılarını. Şu aşamada Çin'den yıldız eskisi yerine ortalama üstü liglerden 4-5 milyon bonservis girdisine ihtiyaç duyan takımların forvetlerine ulaşmak lazım.

YOK işte öyle birşey bulduğun adam yolladıklarından iyi değil artık. Biz fakirleştik avrupa futbolu zenginleşti. GERÇEKTEN çok zor olabilir bu bütçe ile forvet bulmak. Kahvedeki adam kızıyo al birini getir işet falan diyor ama ben kolay olmadığını düşünüyorum. Gene Sinan Muğdat forvet ikilisi ile devam edebilir takım ikinci yarı.

Çok geriye gitme geçen sene kadroya full reset atıldı ve Gomis ,Belhanda, Feghouli,Fernando gibi iyi takımların banko oyuncuları transfer edildi. Bu sene yine Onyekuru hamlesi vs. Bir senede devrim mi oldu? FFP diyorduk kaynak da yaratıldı. Kimse 10 milyonlara oyuncu alalım peşinde değil, ekonomik gerçeklerimize göre gayet forvet bulup alabiliriz Avrupa'dan. Arap, Çin vb. takımlara giden oyuncular zaten beklentilerini sadece para olarak sergilemiş maddi açısından onları alabilmen için takımlarının vazçgeçmiş olması lazım. Fakat sen yine gençten bazı potansiyellere hem kariyer yolu hem de proje sunabilirsen zaten para olarak da tatmin ediyorsan getirtirsin. Marcao transferi olmasa harbi yönetim transfer cezası bekliyor o yüzden hamle yapmıyor diyeceğim ama çok taze iyi bir bonservisle transfer yapılmış başka bir mevkiiye.

Burada problem Abdürrahim gibi sadece iyi bir idarecinin kulüp organizasyonunun yüzü olarak transfer bitirmeye gitmesi, bu iş profesyonellerin düzeyinde yürümeli. Abdürrahim Florya'nın çimlerine sulama sistemi yaptırsın, futbolcuları yemeğe falan götürsün motivasyon tavşanı gibi yapsın işte idari işler amirliğini.
Sosyal ağlarda paylaş

Alan kim ya, tamam severdim ben de eskiden yetenekli de adam ama kariyerinde sadece Avusturya ve Çin ligi olan bi adam için 3.5-4 milyon euro maaşlar konuşuluyor ki daha fazlasını istedikleri için vazgeçtiler deniyor.

Yani bu adama 3 milyon bile fazlayken kariyeri ortadayken alınmıyor diye zırlamak harbi çok alt sınıf taraftarlık örneği.

Avrupa'dan da adam bulunur da devre arası kimse kolay kolay bırakmaz. Hedefi daha şimdiden sona ermiş, sezonu goygoyuna tamamlayacak takımlara bakıp onların oyuncularını ancak hatrı sayılır paralara alabilirsiniz.

Ya da işte rezerv takımlara düşmüş ya da düşmediği halde birçok farklı sebepten "bırak yakamızı artık yavşak" denilen sorunlu tipleri. Marcelo mesela öyleydi. Tolgay mesela öyleydi.

Araştırmak gerek ama o adamları işte böyle sona bırakmayacaksın. Maks 2-3 haftada bitirmen gerek devrede, araştırmanı belki de yazdan başlatacaksın.

Bilic diyordu Tolgay için 1 sene takip ettik diye, Marcelo içinde Şenor ben TS'ye istemiştim o dönemden beri hep takibimdeydi diye. Bunlar şansa yapılmış devre arası transferleri değildi verdikleri performans katkısı açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Transfer yapmayacağız genç mehmeti denicez para yok deseler tamam da bu beceriksizlik komik.

Para yok bir de. Olan para giderlere gidiyor.

Bugün para var diye gidip ortalama adamlara 32472342 verirsen sonra o kontratların bağlayıcılığı altında 2 sene sonra ağlamaya başlıyor herkes. Gidip suçluları başka yerlerde arıyorlar.

Adamlar boşu boşuna saçma sapan bir yükün altına girmek istemiyorlarsa bence 10 numara doğru hamle yapıyorlar.

Ha bu olasılığa karşı alternatif planları yoksa, orası da ayrı bir mallıkları bir şey diyemem askdhfsda
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Yani bu adama 3 milyon bile fazlayken kariyeri ortadayken alınmıyor diye zırlamak harbi çok alt sınıf taraftarlık örneği.

Kimse Alan alınmadı diye zırlamıyor. isim konuşmuyor kimse. Bizim yöneticiler Alan'la görüşene kadar kimse adını bilmiyordu zaten.

forvet yok olm takımda. yazdan beri forvet transferi konuşuyoruz, ara transferin bitimine 1 hafta kaldı. eldeki alıyoruz bitti denilen tek isimden de bugün itibariyle red cevabı alındığı çıkıyor ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Alan alınmadı diye zırlamıyorlar, Alan da dahil olmak üzere hiçbir forvet alınmadı, eline yüzüne bulaştırıp sonra da "ya bu transfer işi beklediğimiz gibi değilmiş" diye açıklama yaptı yönetim diye zırlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...