Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Beklenti çok düşük forvet transferinde. Ama en azından yeteneği kısıtlı olsa da kafa olarak gidik olmayan oyuncu izlemeyi tercih ederim. Zaten Belhanda gibi bir el bombası var takımda canı sıkılınca kırmızı görecek. Balo onun da ötesinde gerçi.

Belhanda'yı da dün ben beğendim, gerekli noktalarda zehiri saldı, takımın 10 numarasız kurgusunda daha kalitelisini alacak durumumuz da yok. Olay Belhanda tipi oyuncu lazım mı değil mi? Değilse de Belhanda tutulup önüne adam konulmalı çünkü N'Diaye'yi seneye tekrar kadromuzda tutmamız zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu takımın ayağına şans CL kurası ile sezon başında geldi, orada transfer yapamayıp sınıfta kaldık. Şimdi yine ne olursa olsun tepetaklak giden bir ilk devrenin ikinci periyodu sonrası liderle aramızda sadece 2 maç fark var, o maçlardan birinin hesabı Arena'da görülür, zaten yenemezsen şampiyon olamazsın, ikili averajı da alırsın kazanırsan. O yüzden puan farkına çok takılmadan dinamo stoper+iyi golcü ile işi bitirmek lazım. Başakşehir maçına kadar 3-4 puan farkla gitsek yeterli.

Başak-Malatya-Kasımpaşa-BJK-TS şu an denk ve üstümüzde olanlar, Kasımpaşa dışında hepsi içerde maçların. Yine traftara yük biniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Alan'ı çok dillendirdiler de bizim standartların üstünde. Çin'deki takımı sanırım kısıtlama nedeniyle transferleri için yer açmak istiyormuş o yüzden maliyetine bırakabilirmiş. Burada kritik olan devre arasında alacağın adam yarım sezonluk katkı için mi yoksa uzun vadeli planların için mi olacak? Türkiye için uzun vade 1-2 senedir gerçi ama Alan'ı alabilirsen bu amaca hizmet eder, baya maç da yapmış gol atmış bir herif; kullanıma hazır forvet işte. Keşke olsa. Talişka ile çılgın atıyormuş takımında.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray şu an tam kadro olduğu zaman ligde ne yapacağı en belli olan takım, sürpriz mağlubiyet ya da flaş galibiyet alamaz. Ligin ilk yarısındaki son dakikalarda kaçan Rize-Fener-Konya galibiyetlerinden bir 6 puan yazabilirdik en fazla. Ki o maçlarda da Rize ve Fener 10 dakika daha maç uzasa bizi yenerdi ivmeyi öyle kaybetmiştik. Puan olarak ben takıma çok kızamıyorum özellikle sakatlık-ceza durumlarının olduğu kara dönem yüzünden.

Onun dışında bütün galibiyetleri temiz aldık, kaybettiğimiz maçlarda da iyi ezildik özellikle Trabzon ve Malatya'da. İç sahada tribün ile birlikte coşan komple bir forvet bulabilirsek yine favori biziz.Kadıköy ve Kasımpaşa dışında zor deplasman kalmadı.

Bence ikinci yarının ilk maçında Trabzon Başak'ı içerde yener ve lig karışır. Başakşehir garanti oynasa da bence hücumda çok üretemiyor geçen seneler gibi, savunması ile yine geldi bir noktaya fakat BJK-TS-GS-Malatya hep deplasmana gidiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

TR'de mevki salmış kekoların değişen düşünce yapısındaki en baskın şeyde açık ara "benim dışımda herkes mal, ben çok bilirim" kafası

M. Cengiz demiş ki "Ozan için 7.5 milyon euroluk teklif geldi ama satmayacağız. Serbest kalma maddesinden haberimiz vardı, yoktu diye bir şey olabilir mi?"

Yani kralcılarından biri çıkıp deseydi keşke serbest kalma maddesi kadar teklif gelmez, öderler ve alırlar sen de mal gibi izlersin diye...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırak allasen..

Eğer bir oyuncuda serbest kalma bedeli varsa bu bedel takıma ÖDENMİYOR. Bu para doğrudan ülke federasyonuna (yani tff'ye) gönderiliyor ve oyuncu ile kontrat görüşmelerine geçiliyor.

Eğer Ozan "Yemişim süper toto'yu ben gidiyorum" derse sen arkasından el sallıyorsun. Mustafa Cengiz Ozan'a yeni kontrat imzalatana kadar zaman kazanmaya çalışıyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

FT, Serdar Aziz'i de istemiyormuş, yönetimde kulüp bul demiş.

Ozan'da sözleşme için gelişme olmasaydı tahminen ona öyle denmezdi. Ozan'da gelişme yokken Serdar gönderiliyorsa artık nasıl illahlah ettiler demek ki aksdjhfsda

edit: Sebep olarak da işte sürekli maçtan önce mide rahatsızlığı yaşayıp, maç kaçırmasıymış. Sadece bu sezon 3 kere olmuş galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Ya bırak allasen..

Eğer bir oyuncuda serbest kalma bedeli varsa bu bedel takıma ÖDENMİYOR. Bu para doğrudan ülke federasyonuna (yani tff'ye) gönderiliyor ve oyuncu ile kontrat görüşmelerine geçiliyor.

Eğer Ozan "Yemişim süper toto'yu ben gidiyorum" derse sen arkasından el sallıyorsun. Mustafa Cengiz Ozan'a yeni kontrat imzalatana kadar zaman kazanmaya çalışıyor işte.

OZAN GİTMEK İSTİYORSA
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

ara transfer donemindeki gazeteci goygoylari ne kadar sevimsizlesecek bakalim

aspor'da cikan adamlardan etik beklemek de gerci iste,,,,

Ali koc'un "gerekirse avrupaya gitmeyiz" aciklamasi ile cita yükseldi baya ya..

Boyle 2-3 gune inanilmaz isimler havada uçuşur. Hatta belki başlamıştır bile hic bakmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...