Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 17/18 SAMPIYONLUK HAFTASI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Goztepeyi 3-4 farkla gecer 21. sampiyonlugumuzu ilan ederiz.

4. secenegi efendi kontenjanindan koydum ahasha, ayrica son 2 senedir besiktaslilarin emegi cok paticikte, pageviewlarin ve postlarin %50 si onlardan. bir iki oy atin, cogu banlatmis kendini zaten sajdfhsf.
Mesaj tarihi:
fatih terim bu kadar emin değildir şampiyonluktan sdfs. bir sıkıntı çıkma ihtimali var.

fenerbahçe'nin yaşadığını yaşayabiliriz bu sene. her şeyin bir ilki vardır.
Mesaj tarihi:
Bu seneyi de kazanırsak son 32 senede 15 şampiyonluk ediyor lan. Saçmalık resmen. Beşiktaş ve fener 8'er. Neredeyse 2'ye katlamış oluyoruz.

Şaka maka aşırı büyük başarı yani. Nazar değmesin, paşa paşa şampiyon olalım pls
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı matematiksel olarak sürmüyor?

Hangi matematik? Imaginary numbers konusu herhalde biz onu gormedik

ImagiZaaaaa

Soru diye okudum ya mis gibi espri bosa gitti
Mesaj tarihi:
Bu sezon deplasmanların neredeyse yarısında yenilmiş, 24 gol yemiş takımız. Zaten beraberlik kafasıyla maça çıkacak bir kültürü yok takım ve Terim'in, sonu mağlubiyet olur. Kendini oyunumuz oynayıp ilk dakikalardan 2 farklı öne geçmek elzem, yoksa kanser
Mesaj tarihi:
hani hep derlar ya biz iyi değildik o yüzden siz şampiyon oldunuz, aynısını söylüyorum şimdi :D kötü halimiz bile bir kaç puan geride, birileri gibi 15-20 puan fark yemiyoruz en azından hıh!
Mesaj tarihi:
göztepe baya bilenmiş bu maça ya taraftarda hayvan gibi hücum eder büyük ihtimal maça,bizimde deplasman performansımız ortada ki malatya maçında da baya kötüydük bence.başakcity şampiyonluğunu ilan edebilir haftaya.

işin kötüsü kaybedersek şampiyonlar liginden de oluyoruz :D
  • Yeni Oluştur...