Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evli olup yüzük takmayan insan modeli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer evlendiği andaki kilosunda değilse takmıyor kadınlar genelde yüzüğü. Altında başka bir şey yattığından değil sadece parmaklar daha şiş olduğu zaman yüzük rahatsız ettiği için.
Mesaj tarihi:
Ben de hanim da takmiyoruz. Aldik yuzukleri, taktik bi sure, ben elimi cok sik yikadigimdan ve yuzugun altinin islak kalmasini sevmedigimden takmayi biraktim, hanim da beyaz/duz her turlu altinla derisi yara oldugundan birakti.

Yuzuk takmakla aldatmak arasinda cok bir iliski yok zira yuzugu takan da aldatiyor cani istiyorsa, takmayan da.
Mesaj tarihi:
Eşimle 2.5 yıldır evliyiz. 2.5 yıldır yüzük takmıyoruz. Yüzük çok rahatsız edici bişi zaten.

2 sene önce köpeğimiz ağır bir hastalık geçirdi. Nasıl olsa takmıyoruz dedik sattık. Hastane masraflarının bir kısmını karşıladı. Çok da iyi oldu. Çok da güzel oldu.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Eşimle 2.5 yıldır evliyiz. 2.5 yıldır yüzük takmıyoruz. Yüzük çok rahatsız edici bişi zaten.

2 sene önce köpeğimiz ağır bir hastalık geçirdi. Nasıl olsa takmıyoruz dedik sattık. Hastane masraflarının bir kısmını karşıladı. Çok da iyi oldu. Çok da güzel oldu.

gecmis olsun. nasi yuzuktu ki odedi abi hastane masrafini?

bizim yuzuklerin ikisi 1000 lira mi ne sdfsd
Mesaj tarihi:
neutrino said:

Aceace said:

gecmis olsun. nasi yuzuktu ki odedi abi hastane masrafini?

bizim yuzuklerin ikisi 1000 lira mi ne sdfsd

Bi kısmını dedim zaten :D Bizimkilerin toplamı da 1500 lira tuttuydu.
Mesaj tarihi:
biz de 40lı yaşlarda bıraktık takmayı, komik oluyor bence.. aldatmak isteyene istersen tasma tak yine bi işe yaramaz.. önemli olan sevgi ve saygı..

iyi forumlar..
Mesaj tarihi:
Yuzuge neden ihtiyac duyulmus ki ! Aksesuar sevenlere lafim yok tabi ki . Sahsen bende takmiyorum , takamiyorum. Bu zamana kadar ne kolye ne de yuzuk taktim.
Mesaj tarihi:
Evlilik teklifinde bile yüzük yoktu bizde. Ben saat bile takmayi sevmediğimden hiç takmadim. Hanımı da ikna ettim ev işi vs uğraşırken sıkıntı oluyor diye oda son 2 - 3 senedir takmıyor.
Mesaj tarihi:
valla unutan insanım
hanım sürekli takıyor ben aksam gelip cıkarınca unutuyorum sabah takarsam takıyorum yoksa kalıyor
hanım bişi dmeiyo ama sabah 4 defa eve cıkıp giren adamım birinde araba anahtarını unutup sonra cuzdanı unuttugunu farkedip araba anahtarını evde tekrar bırakan felan
Mesaj tarihi:
biz elimize takmanın çok saçma olduğuna karar verdik, direk ayak işaret parmağına takıyoruz.

PS: Şaka maka tek taş diye yırtınan bir karım olsa, alyans takmacaksan o da yok derim asdfg
  • Yeni Oluştur...