Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 bu çok yaygın ve normal birşey mi, özellikle kadınlarda?
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 senden hoşlandılarsa yaygındır. kaslı mısın?
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Eğer evlendiği andaki kilosunda değilse takmıyor kadınlar genelde yüzüğü. Altında başka bir şey yattığından değil sadece parmaklar daha şiş olduğu zaman yüzük rahatsız ettiği için.
Tim Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Ben de hanim da takmiyoruz. Aldik yuzukleri, taktik bi sure, ben elimi cok sik yikadigimdan ve yuzugun altinin islak kalmasini sevmedigimden takmayi biraktim, hanim da beyaz/duz her turlu altinla derisi yara oldugundan birakti. Yuzuk takmakla aldatmak arasinda cok bir iliski yok zira yuzugu takan da aldatiyor cani istiyorsa, takmayan da.
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Eşimle 2.5 yıldır evliyiz. 2.5 yıldır yüzük takmıyoruz. Yüzük çok rahatsız edici bişi zaten. 2 sene önce köpeğimiz ağır bir hastalık geçirdi. Nasıl olsa takmıyoruz dedik sattık. Hastane masraflarının bir kısmını karşıladı. Çok da iyi oldu. Çok da güzel oldu.
Auril Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Tim said: hanim da beyaz/duz her turlu altinla derisi yara oldugundan birakti. platin alerji yapmıyor sanırsam, yada titanyum da olabilir
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Aceace said: Eşimle 2.5 yıldır evliyiz. 2.5 yıldır yüzük takmıyoruz. Yüzük çok rahatsız edici bişi zaten. 2 sene önce köpeğimiz ağır bir hastalık geçirdi. Nasıl olsa takmıyoruz dedik sattık. Hastane masraflarının bir kısmını karşıladı. Çok da iyi oldu. Çok da güzel oldu. gecmis olsun. nasi yuzuktu ki odedi abi hastane masrafini? bizim yuzuklerin ikisi 1000 lira mi ne sdfsd
µh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Tanıdığım çoğu kişi takmıyor abi. Artık herkes sosyal medyadan kontrol ediyor zaten.
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 neutrino said: Aceace said: Eşimle 2.5 yıldır evliyiz. 2.5 yıldır yüzük takmıyoruz. Yüzük çok rahatsız edici bişi zaten. 2 sene önce köpeğimiz ağır bir hastalık geçirdi. Nasıl olsa takmıyoruz dedik sattık. Hastane masraflarının bir kısmını karşıladı. Çok da iyi oldu. Çok da güzel oldu. gecmis olsun. nasi yuzuktu ki odedi abi hastane masrafini? bizim yuzuklerin ikisi 1000 lira mi ne sdfsd Bi kısmını dedim zaten :D Bizimkilerin toplamı da 1500 lira tuttuydu.
Tim Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Kadina kiz kurusu diyenlere sor bakalim bi nasi yorumluyolarmis yuzuk takip takmama olayini.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 biz de 40lı yaşlarda bıraktık takmayı, komik oluyor bence.. aldatmak isteyene istersen tasma tak yine bi işe yaramaz.. önemli olan sevgi ve saygı.. iyi forumlar..
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 biz de bıraktık aynen gereksiz olduğuna kanaat getirdik.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Eskiden alyans takmiyan evli erkeklerin belirli bir guruba uyeligini banko tahmin edebiliyorduk iki laf ederek, son 4-5 yilda takmamak moda oldu buda oyle bir gozlemdir
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Yuzuge neden ihtiyac duyulmus ki ! Aksesuar sevenlere lafim yok tabi ki . Sahsen bende takmiyorum , takamiyorum. Bu zamana kadar ne kolye ne de yuzuk taktim.
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Evlilik teklifinde bile yüzük yoktu bizde. Ben saat bile takmayi sevmediğimden hiç takmadim. Hanımı da ikna ettim ev işi vs uğraşırken sıkıntı oluyor diye oda son 2 - 3 senedir takmıyor.
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 ben takıyorum rahatsız da etmiyor artık tasmasız çıkmam abi
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Takmadım, sevmiyorum, takmıyorum. Eşim seviyor takıyor, takma demiyorum o da bana tak demiyor. https://i.imgflip.com/eftvr.jpg
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 valla unutan insanım hanım sürekli takıyor ben aksam gelip cıkarınca unutuyorum sabah takarsam takıyorum yoksa kalıyor hanım bişi dmeiyo ama sabah 4 defa eve cıkıp giren adamım birinde araba anahtarını unutup sonra cuzdanı unuttugunu farkedip araba anahtarını evde tekrar bırakan felan
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 bir de markete giderken bile tek taşını beş taşını tam turunu falan takan model var
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Cokomantis said: garbaj tadı yaşatmadınıs :( eşim bana peştemalin altından cockring takdı :( al sana garbaj dadı :))
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 biz elimize takmanın çok saçma olduğuna karar verdik, direk ayak işaret parmağına takıyoruz. PS: Şaka maka tek taş diye yırtınan bir karım olsa, alyans takmacaksan o da yok derim asdfg
Öne çıkan mesajlar