ajmet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Yeni bir ARPG iyi bir alternatif olması umudu ile Rhykker incelemesi Kickstarter Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 fena durmuyor ama daha pre-alphada oyun bekleyip görecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Bastım 10 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 High fantasy a-rpg olsun da ne olursa olsun. Atın üstüme. Görünen çok bir yeniliği yok oyunun. Karakter animasyonları kundik gibi biraz ama daha zamanı var tabii. Oynanır, eğlenilir. Lootumuz eksik kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 video'ya bakilirsa itemizationdan karakter sistemine arpg'nin koklesmis butun sorunlarini beraberinde getiriyor. demirbas oyunlar dandik sistem tasarimlariyla citayi fazla dusurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 April 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 iyi duruyor, 200kyı toplarlar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Polemiğe girmek istemiyorum ama Path of Exile'dan ne farkı var bunun? combat olarak çok benziyor özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Bütün arpg ler combat olarak birbirine benziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Torchlight 1&2, Diablo 2&3, Marvel Super Heroes gibi de olabilirdi. böyle çok Dungeon Siege 2 gibi gözüküyor grafik ve combat tarzı açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Demosunu dün akşam indirdim, oynadım. Pre-Alpha olduğu için şusu busu kötü demeyeceğim. Eleştiriye girsek, ui'den map'e, grafiklerden animasyoa kadar bir çok şey var. A-rpglerdeki "hepsi birbirine benziyor" eleştirisi normal. Evet, benziyor ve yapımcılar çeşitlilik olması için skill ağaçlarını, skill sistemlerini farklı farklı yapmayı deniyorlar. Bu oyunda da farklı olma gayreti var. 2-3 saat falan oynadım. Fena da değil şimdilik uyguladıkları skill sistemi. A-rpg severi eğlendirir. Itemlar falan çok bilindik. Yeni bir şey yok. Renkten renge rarity ve suffix, prefix vs. çok standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 çıkmış galiba oyun deneyen oldumu? path of exile lig arası boslugu doldururmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 oynayan var mı? şu an steam'de %20 indirimde 45.60 lira. class / subclass sistemi hoşuma gitti. steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Karakter animasyonlarını sevemedim hiç. Birkaç kez denedim ama meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Son mesajı da ben atmışım gerçi ama Mayıs 2021 itibariyle oldukça hoşuma gitti, animasyonlar da düzelmiş. Hikayenin akışı güzel, gameplay akıcı, skill & talent tree iş yapar. ARPG sevenlere yoklukta iyi gider, tavsiyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Ben bayaa oynadım hatta tükettim bile biraz bunu. Yeni endgame alternatifleri gelecek onu bekliyorum. Bir de sistemim eski ve oyunun optimizasyonu şu an için korkunç 20-30 fps'lerde oynuyorum. Endgame'de daha da korkunç oluyor, sıkı takipteyim ama şimdilik park ettim. Kesinlikle favori arpg'lerimden. Roadmap'lerine falan baya sadıklar. Kesinlikle takip edin ben de tavsiye ederim ilgililerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 multiplayer gelsin dalıcam buna da onu bekliyorum işte. offline karakterler online'a geçemeyecek diye hatırlıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 4 saat önce, Gangren dedi ki: Son mesajı da ben atmışım gerçi ama Mayıs 2021 itibariyle oldukça hoşuma gitti, animasyonlar da düzelmiş. Hikayenin akışı güzel, gameplay akıcı, skill & talent tree iş yapar. ARPG sevenlere yoklukta iyi gider, tavsiyedir. gel abi bir tane glass-canon build yaparız sana sdsgesg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Void Knight oynuyorum. D3 Barb'ın voide maruz kalmış hali, sanırım Campaign bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Hafif gaz verin de alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 (düzenlendi) Türün şuan için en çok gelecek vaat eden oyunlarından birisi. 1 kere campaign bitirdim o dönem henüz rogue class eklenmemişti oyun bayağı iyi ama full versionu çıkmadan oynamicam diye de kendime söz verdim Kesinlikle desteklenmesi gereken bir oyun. PS : Bir de Slormancer var diğer gözümde onun üzerinde çok genç bir oyun ama çok güzel bir moda geleceğine inanıyorum. Haziran 25, 2021 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Tavsiye ederim ben de, indirime de girdi bildiğim kadarıyla. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Endgame'i tekrar elden geçiriyorlar, sırada MP var. "When it's ready" mantalitesi ile hareket ediyorlar bir de, o açıdan takdir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 gelemedi bi türlü o multiplayer, implement etsinler de başlayalım artık. bayadır listemde, h&s açlığımı yatıştırır bu oyun muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 21 inde çıkıyor final sürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar