µh Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Litrelik saf etil alkol alip icki hazirlayan var mi aranizda? Millet baya viski, raki, kokteyl falan yapiyor, sizin kullandiginiz bir tarif falan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Buna icki yapamasinlar diye aci bisey katicaklardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Kimya firmalarının vatandaşa perakende satışını sanırım yasayla engellediler. Migros'ta falan satılana da söylendiği gibi acı kimyasal katacaklardı evde içki yapılmasın diye gene ama detaylı takip etmedim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 tekellerde falan üç beş farklı marka satıyolar belki aradan acı katılmamış kapılabilir biz 1 alkole 3 su katarak sonra 15-20dk ağzını açık bırakıp ardından ananas suyu elma suyu vs gömüyoruz şeker de katıyomuş ama insanlar aynı tarife anason şurubu katınca da rakı oluyo diyolla denemedim edit =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Bunu kaldir bence yassah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Ayrıca tehlikeli bir şey, fermantasyonla bira-şarap yapın. Onda en kötü bozuk yapıyorsun, bunda bozuk yaparsan zehirlenirsin direkt, ölüme kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Benim elimde var biraz aci katilmamis, internette bir yigin tarif var da burdan biri sunu deneyip begendim derse ondan da yapacagim iste. eldar said: Ayrıca tehlikeli bir şey, fermantasyonla bira-şarap yapın. Onda en kötü bozuk yapıyorsun, bunda bozuk yaparsan zehirlenirsin direkt, ölüme kadar yolu var. hazir etil akolle karisim yaparak zehirlenemezsin, kendin damitarak elde etmeye calisirken gelen metil alkolu ayirip atmazsan zehirlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 valla bi arkadaşım var rakı, votka ve viski yapıyor. daha doğrusu önce işe votka ile başladı. sonra rakıya en sonda viskiye geçti. fb'a tarifleri koyuyordu. bulabilirsem atarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 µh said: Litrelik saf etil alkol alip icki hazirlayan var mi aranizda? Millet baya viski, raki, kokteyl falan yapiyor, sizin kullandiginiz bir tarif falan var mi? ben bunu yeni gördüm. babam yapıyor baya da denedim söyle açıklayayım.. 1 litre rakı 1.2 litre su kullandığın anasonun türüne göre, yoğunluğuna göre bir kaç damla veya 3-5 cc kadar anason koyup karıştırıyor ve şişeye koyuyorsun. Bu kadar basit yeni rakıdan farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 kanunlara aykırı. topic'in kitlenmesi veya silinmesi lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Aykırı falan değil. Etil alkolü almak (şimdilik) legal, kimi markette bile var. Bira kitleri ve mayaları da legal. Satmadığın ve yılda 350 litreyi geçmediğin sürece üretmek de legal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Baggio said: Aykırı falan değil. Etil alkolü almak (şimdilik) legal, kimi markette bile var. Bira kitleri ve mayaları da legal. Satmadığın ve yılda bira/şarap yapımını 350 litreyi geçmediğin ve imbik ile üretim (vodka,rakı,viski vs..) yapmadığın sürece üretmek de legal. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 bana biriniz japanese plum wine tarifi verebilir mi? plot twist, wine degil. likorumsu plum da degil, apricot. umeshu iste. verene sarap veririm. hakiki sarap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Baggio said: Aykırı falan değil. Etil alkolü almak (şimdilik) legal, kimi markette bile var. Bira kitleri ve mayaları da legal. Satmadığın ve yılda 350 litreyi geçmediğin sürece üretmek de legal. distile içki yapman direk yasak. alkolü al vişne kompostosuna bas likör diye iç istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Etil Alkol tüketimi yada yapımı zehirlenmeden ziyade patlama-yanma riskinin yüksekliğinden tehlikeli. %99 alkol içeren bir şişe, yanlış ellerde sıkıntı yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 yüzde 99 saf etil alkol diye bir şey yok. saf etil alkol bulamazsınız. en fazla yüzde 96'lık olur geri kalanı da zaten su içerir ister istemez. ticari satılanlarda da zaten içilmesin diye sair sebeplerden katkılar eklenir. içmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 5'ltlik etilalkol bulup rakı yaptım eğer güzel olursa tadı burdan paylaşıcam. meşe aroması falan fistan baya şey de kattım. alkolmetreyle de ölçtüm yapmadan önce 97 derece çıktı alkol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 lezzetli olmaz fistanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Distile icki yapmak yasak kanuna gore yakalanirsan cezasi var. Mayali icki de kendi kullanimin icin serbest diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 en son serbestti yeni yasa çıkmadıysa. kendi kullanımın için yaptığın sürece sorun yok. ister damıt ister domal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 fermente alkollü olarak yılda 350 litre yapma hakkın var, kişisel tüketim olarak. distile alkol üretmek ama yasa dışı. [hr] Evet 4733 sayılı yasanın 8. maddesi “MADDE 8 – Ticari amaç olmaksızın, kendi ürettiği ürünleri kullanarak elli kilogramı aşmayan sarmalık kıyılmış tütün elde eden veya üçyüzelli litreyi aşmayan fermente alkollü içki imal edenler haricinde, Kurumdan tesis kurma ve faaliyet izni almadan; tütün işleyenler veya tütün mamulleri, etil alkol, metanol ya da alkollü içki üretmek üzere fabrika, tesis veya imalathane kuran ve işletenler bir yıldan üç yıla kadar hapis ve beşbin günden onbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Ayrıca riskli bir şey, teknik bir konu olduğundan anlamıyorsanız kendinizi zehirleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar