Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 http://www.the-leaky-cauldron.org/wp-content/uploads/assets/fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-1024x576.jpg https://www.youtube.com/watch?v=5sEaYB4rLFQ 16 Kasım 2018'de geliyor. Eddie Redmayne Katherine Waterston Dan Fogler Alison Sudol Ezra Miller Jude Law Johnny Depp --- İlkini ben bayağı beğenmiştim. 2. ve 3. işleyişimde de aynı keyfi aldığımda daha çok sevmiştim. Zayıf yanları elbet vardı ama giriş filmi olarak başarılıydı. Bu çok daha iyiye benziyor. Kadro ateş ediyor zaten, Jude Law harika oturmuş. Keşke yaşlısı da böyle giyinseydi dedirtiyor sadkfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Cerezlik film Izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ilki bana çok zayıf gelmişti ya. yaşlandık ondandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 1.41 deki büyü kaç vuruyo acaba? efsunlu bir film bizi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 İlki çok zayıftı yazmaya geldim, yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 bet suratlı kız bunda da mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 zayıf değildi de daha iyi olabilirdi ben de katılıyorum. yine de hp dünyasından referanslar, background'ı oturtması falan bayağı başarılıydı. 2. filmde aynı şekilde devam ederse o zaman "eeebenin" diye gireriz. ilk filme giriş filmi olarak bakmak gerek hp'lerin devamı olarak değil. ben öyle bakınca bayağı 7.5/10'luk film gibi geliyor işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ben ilk filmi sevdim keşke biraz daha karanlık olsa çocuk filmi kategorisinden çıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ilk film gördüğüm en kötü fantastik filmlerden biriydi, tv film tieri dahil. çocuğun gergadana kur sahnesi özellikle kötülük tarihinde zirveye oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Ben ilkinde bayağı sıkılmıştım. İkide iyi bir hikaye falan yaparlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ilkinin yoklukta gideri vardı. Çok ta ezmeyin bu da öyle olcak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 birincisi gerçekten kötüydü ve ikincisinin de ondan pek bir farkı olmayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ilk film hakikaten rezaletti ama bundan umutluyum ekip gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=vvFybpmyB9E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 bu da bayağı iyi gözüküyor. ben ilk filmi beğenmiştim. hani beklentiler çok yukarıda olduğu için tabii ufak bir hayal kırıklığı yaratıyordu ama sakin kafayla tekrar izleyince yeni bir seriye giriş için harika bir başlangıç filmi olduğunu kabul etmek gerekiyor. Yepyeni bir dünya yaratılıyor eldeki az veriden ve bence bu işin altından harika kalkılmıştı. Bu film işte harbi önemli ama. Üstüne koyması gerekiyor. Mesela Episode 7 içinde aynısı vardı. Köpek gibi yüksek şeyler bekledik ama onu görmeyince kötüledik, ama aslında harbi çok güzel filmdi. Peşinden gelen çöp olunca ama onun güzel bir giriş filmi olmasının bir değeri de kalmadı. Bu filmde o konumda işte. Cidden ilk filmin 1 değil, 2 seviye üstünde bir şey olması gerekiyor ki devam edilsin. Ki kadro da hikayede buna müsait. Umarım Episode 8 hayal kırıklığını bunda yaşamam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Ben ilkinde çok sıkılmıştım. İki günde zorlayıp anca bitirmiştim. Bu sefer zahmet edip konu eklerlerse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Olm gelmiş ya bu Niye uyandırmıyorsun Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Olmamis ya... hayal kirikligi yasadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 ilk filmden sonra ikinci daha vasat. para, emek, yetenek, lore zart zurt var ama ortada sinema açısından bişey yok. belki heri hayranları vasatın üstü bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Film güzelde başka bir filmin ilk yarısı gibi olmuş... çoooooook uzun bir giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 zaten tum harry potter filmleri baya kotuki 9 tane filmi var sanirim en iyi kisim deadly hallows animation'du oda 3dakika bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 su seri gayet guzel genis genis anime edilebilir. cizgi film olarak baya da guzel olur ama filmleri hep meh olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Denildiği kadar kötü bulmadım ya Ama sequeli de çekmişlerdir umarım Johnny Depp in beyni u....u dan iyice ekmek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Fin said: su seri gayet guzel genis genis anime edilebilir. cizgi film olarak baya da guzel olur ama filmleri hep meh olacak. Yapıldı zaten kat kat iyisi, little witch academia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 [video]https://www.youtube.com/watch?v=QM6c99aaQhs?feature=oembed" width="459"> film bok gibi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar