reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 sizin streamlere konuk olarak katilabiliyomuz asdf oynamam ama kenardan cok guzel yilmaz vural yorumculugu yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ben FM yayını yapıyorum gel Yılmaz Vural'ım ol sdfsdg şerefsiz nintendo alete stream özelliği koysa üç gündür psikopat gibi Zelda yayını yapacaktım ama onun yerine yayınsız geçtim, özledim :( capture card yok zengin sıtrimır değiliz evelallah Denocum sana da follow attım, denk geldiğimde bir uğrar bir de yayınlarına autohost veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 -Deno- said: Nerde benim subs'larım beyler ya? İki tane subs oldu, 5 dolar'ı çok mu gördünüz olm. Nelere 5 dolares veriyorsunuz. Tamam zengin olayım size de araba alacam tamam o da olsun. Olmayin gelen parayla battlefrontta lootbox accakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 nileppezdel said: ben FM yayını yapıyorum gel Yılmaz Vural'ım ol sdfsdg şerefsiz nintendo alete stream özelliği koysa üç gündür psikopat gibi Zelda yayını yapacaktım ama onun yerine yayınsız geçtim, özledim :( capture card yok zengin sıtrimır değiliz evelallah Denocum sana da follow attım, denk geldiğimde bir uğrar bir de yayınlarına autohost veririm Eyvallah babuş, nick ne Twitch'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Bu arada keyif için yapıyorum daha önce söylediğim gibi, subs konusu geyikti. Kimsenin ekstra gelir elde etmekten şikayetçi olacağını sanmıyorum tabi, ama zaten hali hazırda tam zamanlı işim var. Teşvik edici oluyor daha iyi bir şeyler üretmeye subs ve bağış o kadar. Tamamen ona umut bağlamak saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 -Deno- said: Eyvallah babuş, nick ne Twitch'de? faredusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Deno sizi kandırıyor. İşi bırakıp tam zamanlı twitch yayıncısı olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Beyler 60 kişi daha follow ederse bağış alabilicem, hadi bir el atıverin. twitch.tv/denoran Şu ara PS4 yayınları yapıyorum full, ondan webcam yok, ses kalitesi düşük ama PC'ye dönücem yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 attim follow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Adamsınız lan, 5 kişi follow'lamış bump'tan sonra. Faith restored. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 bastım bende follow'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Ben followu kaldirip bi daha bastim ki sahte sevinc yasasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 ben de bastım follow'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Verdim FALOVU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Bugün adamlık günü müdür nedir, ilk başlığı açtığımda bu kadar olmadıydı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 bende bastım ilk beşte olanda olabilirim madem yazayım herkes yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 adamlığı bi kaç ayla kaçırdık iyi mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Bir follow da benden. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Olm takip etmeyin lan sonra gotu kalkiyo, ortamlarda “ben twitch yayincisiyim” diye geziyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Yapma Yankı biz din kardeşiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 takip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 bastım bende, çekilişlerde torpil isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Yemin ediyorum tam bir dilenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 ben hala takip etmedim, henüz dikkatimi çekecek kadar başarılı olamamış demek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
-Deno- tarafından paylaşıldı:
İşte görüyorsunuz böyle bir arkadaş kendisi
ZaugnaKhaldun tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git