Malibu Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Deno senden yakışıklı, hem de yeni bir surat. 98234729384 senedir seni görüyoruz resmen gözümüzün önünde yaşlandın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 https://clips.twitch.tv/JollySlickPotDerp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 erenin saçları manuş babayla aynı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Eren sağ olsun 2 gündür kanal bayram ediyor. 'Baskın neymiş ehaha' dediğim şey sayesinde kanal büyüyor resmen. Kendimce bir hatam çok oyun değiştiriyor olmam ama sanırım, oyundan oyuna geçişlerde viewer kaybediyorum. Kendi oyunlarım arasında en çok Overwatch'un rağbet görüyor olması üzücü ama, en salak community'si olan oyuna hype var hala. Fortnite mı indirsem diyorum ama o da çok çocuk oyunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 kitlen çoluk cocuk az kafası çalısan adam seni izlesin zaten target koy hatta x view geldiğinde saçımı mora boyarım gibisinden veletler acımasız severler öyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Büyük konuşmayayım ama izleyici kazanmak amacıyla kendi hayat düzenimden ödün vereceğimi hiç sanmıyorum ya. Az olsun, öz olsun, düzgün community olsun yeter. Zaten bordrolu çalışan adamım 5.5 senedir, bu işi de oyun oynadığım vakitleri değerlendireyim amacıyla yapmaya başladım. Spora gitmiyorsam o gün ya da kız arkadaşımla/arkadaşlarımla beraber değilsem hemen hemen her zaman oyun oynuyor oluyorum evde. Geç saatlere kadar da oturduğum için uzun yayın saatleri yapabiliyorum çalışan birine göre. Ben zaten işin 'x oyunu çok iyi oynamak' kısmından yürümeyi beklemiyorum, biraz Jack of all trades kafasındayım. Önce kendimi, sonra da izleyenleri eğlendirmek amacım. Çok yakın zamana kadar Twitch işini baya saçma buluyordum zaten, neden bir insan gidip kendine o vakti ayırabilecekken ya da izlediği oyunları oynayabilecekken saatlerce izler bir başkasının yayınını diyordum, ama görüyorum ki 4-5 yaşındaki çocuklar bile tabletten Twitch izliyor. Eh, demek ki insanlar bu durumdan hoşnut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 feyyaz yiğitin bi ara oyun oynama videoları vardı youtubeda. kaldırmış galiba hepsini. olsaydı koyardım buraya. o tarz deli eğlenceliydi. oyunla alakasız konuşmalar muhabbetler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Ya şu arkadaşıma yaptıracağım logo ve görseller hakkında fikirlere ihtiyacım var, ben bir 15-20 tane buldum başka kanallardan hoşuma giden görseller ama daha fazla olsa iyi olur. Logosunu, yayın interface'ini, panelleri beğendiğiniz yayıncıları buraya link'leyebilir misiniz? Fikir verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 neler geldi aklıma da şimdi samonun yaptığı görselleri buraya taşımayayım fçaömsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 LathspeLL said: https://clips.twitch.tv/JollySlickPotDerp Yüzün nasıl gülmüş lan o sırada dfgdfg. Şey nerede, 2sini birden indirdigimiz? hah, koymuşsun. https://www.twitch.tv/lathspellive/clips ERKEKLERE GEL BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Olm o top nasıl o falsoyu alıyor. Roberto Carlos'un frikik golü gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Falso almıyo abartılı bi momentum etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 gemi saatle 200 mil hizla falan gidiyo iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Jeeztro said: neler geldi aklıma da şimdi samonun yaptığı görselleri buraya taşımayayım fçaömsd Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 İlki ilk long range top vuruşum, çocuklar gibi şenim. İkincisinde ilk 2 galleon'a karşı combat, surattaki ciddiyet sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Ama zefer anı tatmini. Bide o 45 dakkalık savaşın sonu falan. Kabus gibiydi 8 kere batırıyosun geri geliyolar event sıfırlanıyo bilmemne, kabus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Ben hala oynuyorum. Dün Sloop ile tek başıma Galleon indirdim yine. En son mikrofondan "everybody bail!" diye bağırıyorlardı hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Nerde benim subs'larım beyler ya? İki tane subs oldu, 5 dolar'ı çok mu gördünüz olm. Nelere 5 dolares veriyorsunuz. Tamam zengin olayım size de araba alacam tamam o da olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 abi bu ise para kazanicam yihihi diye basladiysan durum sakat : hele patiden parali sub gelecegine inanmak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 o da bilmiyor ki abi niye başladı fasçödm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 primedan hakkım var basıyım mı buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Eskidendi o para için başlamadım. Öyle bi beklenti yoktu çünkü, keyfine yapıyordu insanlar. Şimdi başlayan para için başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Eskiden de keyfine yapan yoktu ki. 3-5 kişi çıkar öyle "keyfine" yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Cıks. Eskiden donate sistemi falan yoktu. Abonelik var mıydı bilmiyorum ama partnerlik almak için ort. 500 izlenmen gerekiyordu. Şİmdi herkese açık neredeyse abonelik, bağış sistemi tık diye açılıyor. Geleceği gören biri değilsen genelde eğlence içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ben keyfine yapıyorum kalabalık olursa gidin uğraşamam sizle diyorum, zipzipa yollayacağım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
-Deno- tarafından paylaşıldı:
İşte görüyorsunuz böyle bir arkadaş kendisi
ZaugnaKhaldun tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git