Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şirket aracı seçimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arabayla ilgili şekli dışında söyleyebileceğim tek iyi bir şey yok. yazıyı yazan arkadaş arabaya binmemiş olabilir. beni reno motoru falan olması rahatsız etmiyor. arabanın kötü olması rahatsız ediyor
Mesaj tarihi:
goldbären said:

vay be adamın babası adamdan fakirmiş.

parayi sokaktan kazanmiyoruz olm. turkiyede araba falan alinmaz. arti araba almak zaten basli basina parayi sokaga atmak demek
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

bu arabayla ilgili şekli dışında söyleyebileceğim tek iyi bir şey yok. yazıyı yazan arkadaş arabaya binmemiş olabilir. beni reno motoru falan olması rahatsız etmiyor. arabanın kötü olması rahatsız ediyor

onu anlatıyor zaten adam, motoru dışında görünür alanların dışında mersedes kalitesinden uzak diyor...

şanzıman iyi diyor, motor mercedes dokunuşları ile seviye atlamış diyor
Mesaj tarihi:
Esh said:

aktiftablet said:

Verdiğin para az para değil, neden dizel ya? Daha sessiz, basınca giden araba kullanmak varken.
Dize direk köylü işi ya.

gel bi cift turbolu 3.35d kullandirayim sana. dizele bakis acin degissin.

gerci sattim ama olsun isterim bi gunlugune sattigim elemandan sdfg

Nasıl değişecek? Sürüş zevkini üçüncü köprü yolunda hız denemesi yapmak zanneden nesle aşina değilim.
Mesaj tarihi:
Esh said:

aktiftablet said:

Verdiğin para az para değil, neden dizel ya? Daha sessiz, basınca giden araba kullanmak varken.
Dize direk köylü işi ya.

gel bi cift turbolu 3.35d kullandirayim sana. dizele bakis acin degissin.

gerci sattim ama olsun isterim bi gunlugune sattigim elemandan sdfg

değişmez
bunu sen de biliyorsun
dizel ne yaa
Mesaj tarihi:
ecotsi 1.0'dan 1.6 tdi a geçmiş biri olarak her türlü benzinli diyorum ben de. çok daha büyük motorlu dizeli zaten rüyamızda görürüz bu ülkede.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
aklıma gelen başıma geldi kaza yaptım arabayla, kaç senedir en ufak bişi yok o kadar araba kullandım bununla hemen kaza yaptım. ufak bişi aslında ama çarpıştığım arabada biraz hasar var :D tıkanan sokakta geri geri çıkıyordum biraz acele ettim, garajdan sokağa ters tarafa doğru çıkan bir araç geniş almış köşeyi sığır gibi benim şeridime baya girmiş. sol ön tarafıyla benim sol arka kaynaştı biraz sdsfds adamın tampon far çamurluk baya dağıldı, benim tampon çok azcık göçtü o kadar çizik bile yok sdsfds

işin en kötü yanı çarptığım adamın watsapta fotosu sedat pekerle alın alına vermişler öyle şalvarlı sakallı bir adam :O idari işlerde çalışan arkadaşımız sedatın sağ kolu gibi bişi bu herif bravo sana dedi :D ev adresim falan her şeyi verdim artık bekliyoruz reyizi bir akşam ziyarete
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Ev adresini niye verdin ki teli ver yeter. Plakanın da fotosunu almıştır herif. Her türlü bulurlardı seni zaten fsdsfds

tutanakta yazıyordu adres diye :( şaka bir yana hacı dayı inanılmaz kibardı ilginç biçimde hiç terslemedi kendi de farkında herhalde sola bakmadan çıktığı için suçlu biraz
Mesaj tarihi:
Şimdi sen hacı amcayı ara, amcacım arabanı tabiki yaptırıcam ama benim size yaptığım büyük eşeklikti, size bir akşam yemeği ismarlayarak kendimi affettirmek istiyorum de.Konu arasında reisi çok severim tanışmak nasip olmadı falan dersin
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Dark_Soul said:

Ev adresini niye verdin ki teli ver yeter. Plakanın da fotosunu almıştır herif. Her türlü bulurlardı seni zaten fsdsfds

tutanakta yazıyordu adres diye :( şaka bir yana hacı dayı inanılmaz kibardı ilginç biçimde hiç terslemedi kendi de farkında herhalde sola bakmadan çıktığı için suçlu biraz

Ana ya da ara yollarda geri geri manevra yapamazsin zaten. Yasssaaah. Sen simdi koskoca amcayi nasil suclarsin? Canim amcam
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Araç kiralayan firma kiraladığı firmaya rücu eder. Vardır sözleşmede. Firma da aracı kullanan kişiye rücu eder. Böyle zincir olur. Maaştan gider büyük ihtimal yani en son aşamada.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
paspatur said:

kiralık araçla yenilen cezalar yada hatalı HGS/OGS geçişleri ne oluyor?

hgs-ogs firma ödüyor ama avrasya tünelini kullanırsan kesiyorlar maaşından git köprüden geç diyor. osmangaziden de şahsi olarak geçersen kesiyor ama iş için gidiyorsan kesmiyor gibi durumlar var.

GERGE said:

Araç kiralayan firma kiraladığı firmaya rücu eder. Vardır sözleşmede. Firma da aracı kullanan kişiye rücu eder. Böyle zincir olur. Maaştan gider büyük ihtimal yani en son aşamada.

rücu mücu bilmem doğrudan firma bize çakıyor ceza yiyince sdsfds

ÇOK ŞÜKÜR kaç yıldır daha bir tane ceza yemedim, açtım yine şom ağzımı ama akşama yerim kesin sdsfdssd
Mesaj tarihi:
Liebe said:

ÇOK ŞÜKÜR kaç yıldır daha bir tane ceza yemedim, açtım yine şom ağzımı ama akşama yerim kesin sdsfdssd

Hay koca çenem batsın ağzıma edeyim ya. Suadiye sahilde arabayı çekmişler iş çıkışı sahilde yürüyelim dedik 200 lira kaçtı resmen
Mesaj tarihi:
Ben cevap vereyim.

Normalde öyle dururken falan çarpılıp pert edilmişse direkt kiralama şirketi yeni aracı verir, sonrasını onlarına kasko firması takip eder ama şirkete veya kullanana bir sorun çıkarmazlar.

Bu arada liebe "hiç araba pert etmedim" derse bi haftaya kesin pert olur, birinci elden öğreniriz sonuçları.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Liebe said:

Hay koca çenem batsın ağzıma edeyim ya. Suadiye sahilde arabayı çekmişler iş çıkışı sahilde yürüyelim dedik 200 lira kaçtı resmen

Haftada 2 çektiriyorum ben.
Tayyip ne zaman bankamatikten para çekmeyi unutsa, benden alıyo 100tl.

Plakalıktaki filo şirket yazısını çıkarmak biraz işe yarayabilir.
  • Yeni Oluştur...