-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 NE GÜZEL ÇAKTIK BEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Q7'nin heykeli dikilsin bu maçtan sonra. Adam maçın 1. dakikasından beri en çok maçı almak isteyen oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 bu vodafone parkta tum takimlar neden anadolu takimina donuyor anlamadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 buyuk takimsan sampiyonluga gidiyorsan nedir bu abi surekli kapanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 aykuş direk beraberliğe yatıyordu da queresma procladı ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweig Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 rıdvan rage açtı ASADSDFASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Offfff çok iy oldu beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Persembe yine fb maci var degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Adama şaklaban diyenler bu maça bi zahmet sevinmesin lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 bölümün boşçusu gelmiş dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Az attık perşembe daha çok atmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 2 de talisca atsa iyi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Sabırsızlıkla Dark'ın wot'unu bekliyorum. Q7 ve Şenol konusunda haklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Rewendor said: Adama şaklaban diyenler bu maça bi zahmet sevinmesin lütfen :) Yaptığı faul direk kırmızı Şaklaban yine şaklaban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 şaklabanlığından bir şey kaybetmez tek maçta, ama bugün harbi isminin hakkını verdi. sık sık böyle oynasın, yine arada sırada ihanet etsin takıma kimseye koymaz. sadece bu sezon değil, tekrar geldiğinden beri yani 3 senedir şaklabanın büyük ihtimal en efektif oynadığı maçtı. topu mükemmel kullandı. maç sonu whatsapp toplusunda yazıyordum zaten tahminen pas yüzdesi bile takımın en iyilerindendir diye de %90.3 ile takımın üçüncüsü pas isabetinde de mesela. topla az, kaleye yakın oynayınca bu adamın yetenekleri ile ortaya çıkan sonuç bu işte. bjk yine iyi oynamadı bence ama ilk defa quaresma'nın bireysel yetenekleri ile gerçekten bir maç domine edip, aldığını gördük. yoktu yani böyle performans kimse şu vardı, bu vardı demesin. tek başına aldı maçı. şunu 30 maçta bir değilde 4-5 maçta bir yapsa zaten şu halimizle bile rahat rahat şampiyon oluruz. takım olarak da oyuncu performansları bazında iyiydik bu arada. gerçi aynı gs maçında olduğu gibi fener'de yardımcu oldu. bu kadar boktan bi fener olmasaydı belki takım olarak bu kadar iyi olamazdık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 totemic said: Sabırsızlıkla Dark'ın wot'unu bekliyorum. Q7 ve Şenol konusunda haklı bence. sdafsd yazdık işte, şenor'da bence genele göre iyiydi bugün, ligde bu sezon ilk defa üç hamlesi de bence yerinde sayılırdı. yani caner'i alıp orta-kafa-gole dönmesi kötüydü sadece ama o da işe yaradı bu fener'e karşı sadfsda vida'yı almasına kızmıştık tosic varken ama orada da sonra düşününce haklıydı. hem sarısı vardı bu öküze güvenilmez hem de tosic takımı ve rakibi daha iyi biliyordu medel ile efektif olabilirdi. oldu da. negredo'yu alıp love'u amc gibi oynatması da mesela artı yazar hocalığa. love'un geriye gidip topla daha çok buluşması takımı aşırı rahatlattı. ölü babel bile dirildi. ama işte olay quaresma'da bitti. quaresma cidden harikaydı. şaklabanlığı bırakıp böyle oynasa ben bile şampiyonuz diye başlarım umutlanmaya da işte gelecek hafta bunu göremeyeceğimizden eminim ya asdjfhjsadh edit: bir de fener cidden rezaletti ya, bala göte gole yattı adam 70 dk muazzam ya. aykut cidden severdim eskiden de konya'da bile bu kadar korkak değildi bu adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Helal be Dark. Sezar'ın hakkı Sezar'a... bu arada medel şener'in şutu nasıl kurtardı öyle ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 mascio said: bölümün boşçusu gelmiş dağılın. Bu lakap hakikaten sana çok yakışmış. İşi gücü bölümde sağa sola hakaret etmek olan birine daha çok yakışamazdı. Bu da ikinci ve son uyarı olsun, ilk sefer daha iyi niyetle uyarmıştım, iyi niyetten anlamadığın belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 harika maçtı ya 45 dakika resital verdik resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 yekeyeke said: Bu hafta Türkiye'ye yağışlı hava dalgası gelecek dediklerinde hiç böyle olacağını düşünmemiştim :D dhoward said: İki mars bir dersin ilk maçı. Rahat rahat bükeriz. İsmail bir sakarlık yapmazsa en az 3 fark. smyrnas said: 0-5 fener alır >:D< S-H said: beşlik yer kalmamıştır beşiktaşta :D Raylen said: 5iktaş Bonjo said: Raylen said: 5iktaş yakışıyorda ha cool duruyor :D Nasılsınız çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 çok cool duruyorlar böyle sıralı olunca sadfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 :D @dre sıraya dizmiş adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 yeni eve gidiyorum , aykut aglamadi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar