Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bimeks iflas etti (mi?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aylar önce bi bankadan 300 tl fln bedava kupon buldum. gittim bimekse 300tlyi harcayacak ürün bulamadım 1 saat fln dolandım destiny 1, kutulu kaspersky, telefon ekran koruyucusu gibi aptal aptal şeyler alıp çıktım sırf heba olmasın diye fgh
Mesaj tarihi:
abi bi projemiz vardı bir departmanında ismi bende kalsın. arkadaş gitti işte toplantı falan. toplantı çıkışında toplantı yaptığı adamlar şirket envanterindeki bi monitörü satmışlar adama nakit. o kadar laylaylom bi yerdi 6-7 ay önce.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İflastan kurtulmak için tedarikçilerle ortalık modelini yokluyordu. Uzun bir süredir mağazalarındaki raflar bomboş zaten yazık valla...
Mesaj tarihi:
Trias said:

geçen aylarda bir ürün alacaktım, "biraz pahallıymış" dedim. "aklınızda ne fiyat vardı" dedi çalışan. dediğim fiyata aldım :D

ozledigimiz esnaf pazarligini kurumsala tasiyan firma gibi firma
Mesaj tarihi:
Bütün teknoloji marketlerde öyle özellikle yanyana şubeleri varsa gidip vatanda bu kadarmış diyorsun ya da tam tersi bi sn diyorlar amirlere danışıp %90 o fiyattan ya da 2-3 tl altına veriyorlar.
Mesaj tarihi:
Aynen yıllar once medimarkt yan tv yi baya bi indirim yaptirip almistim,ki kampaya üstüne indirim yaptirdiydim. Az ugrasinca yapiyorlar illa

Aynisini almanya da mediamarkt ta denedim. Adam tasak mi gecion benle dedi gonderdi sdf
Mesaj tarihi:
ya zaten çoktan iflas etmemiş miydi?

Ankara'da teknoloji ürünü alacağım zaman gittiğim bir mağazası vardı (Ankamall), orası kapanalı baya oldu, ben tümüyle iflas etti diye düşünüyordum.

bu arada habere koydukları tablo çok ilginçmiş. Ülkenin ekonomisinin boktanlığı göstermesi açısından...
  • Yeni Oluştur...