adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Böyle bi haber aldım. Tüm ürünler peşinde yarı fiyatına diyolar. gören duyan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 bi süredir yarı boştu zaten şubeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Adam beleşçi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 evet, biraz önce 4200tl'ye iphone x'imi aldım, kutu açılışı yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 http://www.hurriyet.com.tr/bimeksten-kurtulus-formulu-40700075 olm googleinizi da mi biz yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 aylar önce bi bankadan 300 tl fln bedava kupon buldum. gittim bimekse 300tlyi harcayacak ürün bulamadım 1 saat fln dolandım destiny 1, kutulu kaspersky, telefon ekran koruyucusu gibi aptal aptal şeyler alıp çıktım sırf heba olmasın diye fgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Arkadaş söyleyince gittim bize 3900TL peşin alırsanız dediler iphonex için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ankara'da açık mağazası kaldı mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 forum bornova'daki mağazasında pil falan kalmıştı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 abi bi projemiz vardı bir departmanında ismi bende kalsın. arkadaş gitti işte toplantı falan. toplantı çıkışında toplantı yaptığı adamlar şirket envanterindeki bi monitörü satmışlar adama nakit. o kadar laylaylom bi yerdi 6-7 ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 İflastan kurtulmak için tedarikçilerle ortalık modelini yokluyordu. Uzun bir süredir mağazalarındaki raflar bomboş zaten yazık valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 İstanbul'da nerede mağazaları var batan geminin malları uygulamasından yararlanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 DOĞRU ABİ TEYZEM BİMEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 batan geminin malları yok bimekste ya. ürün satamamak değil dertleri, tedarikçilerden ürün alamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 fuck logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Peregrin said: forum bornova'daki mağazasında pil falan kalmıştı en son. orada hiç indirim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 geçen aylarda bir ürün alacaktım, "biraz pahallıymış" dedim. "aklınızda ne fiyat vardı" dedi çalışan. dediğim fiyata aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 ahauhauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Trias said: geçen aylarda bir ürün alacaktım, "biraz pahallıymış" dedim. "aklınızda ne fiyat vardı" dedi çalışan. dediğim fiyata aldım :D ozledigimiz esnaf pazarligini kurumsala tasiyan firma gibi firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Bütün teknoloji marketlerde öyle özellikle yanyana şubeleri varsa gidip vatanda bu kadarmış diyorsun ya da tam tersi bi sn diyorlar amirlere danışıp %90 o fiyattan ya da 2-3 tl altına veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Aynen yıllar once medimarkt yan tv yi baya bi indirim yaptirip almistim,ki kampaya üstüne indirim yaptirdiydim. Az ugrasinca yapiyorlar illa Aynisini almanya da mediamarkt ta denedim. Adam tasak mi gecion benle dedi gonderdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 nası dedi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Almanciymis, direk turkce dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Überholst du den Ball? demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 ya zaten çoktan iflas etmemiş miydi? Ankara'da teknoloji ürünü alacağım zaman gittiğim bir mağazası vardı (Ankamall), orası kapanalı baya oldu, ben tümüyle iflas etti diye düşünüyordum. bu arada habere koydukları tablo çok ilginçmiş. Ülkenin ekonomisinin boktanlığı göstermesi açısından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar