Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Aradım ama bulamadım, genel MCU başlığında konuşulsa da kendi topiği açılmamış galiba. Geçen sene Tom Hardy'le duyurduklarında iyi hypelanmıştık. Bugün trailerı yayınlamışlar, ama kim yaptıysa helal olsun, 1,5 dk trailer'da tek bir kare bile Venom gözükmüyor. Müthiş trollük (tu) https://www.youtube.com/watch?v=dzxFdtWmjto Tom çok güzel seçim. Dedikodular Spider Man'in de filmde olacağı yönünde, hikayeye bakarsak zaten olması gerekir, ama ortada resmi bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Ben bu adamı çok beğeniyorum ya. Kırmızı olan venom neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Spider-Man? :P Carnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 venomun hikayesi böyle değildi sanki çizgi dizideki gibiydi spiderman 3'te de olduğu gibi peter parker kurtulmaya çalışıyor eddie brock'a geçiyor falan. bunda yine klasik hollywood deneyi var gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 90'lardaki çizgi filmindeki tek Venom hikayesi değil. Agent Venom hikayesi üzerine kurulu olcakmış bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ha oki baktım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Uzaydan gelme var gibi deneyden çok gibi trailera bakarsak, orası doğru. Ama Spidey olacak mı arada görecez, aslına sadakat için olması lazım. Dedikodu da var diyor, ama o yönde açıklama yok. Zaten asıl hikayeyi yaparlarsa filmi üçleme falan yapmaları, ilk filmin de yarısında ya da Spider-Man'larda falan bi ön hikayeyi vermeleri gerekir Venom'a gelene kadar Eddie ile Peter'ın bilenmeleri, Eddie'nin psikolojik buhranı falan. Kas yığını kısmı için Tom Hardy güzel seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ultimate spiderman evreni farklıymış iki wikiye baktım da sonuçta mcudaki peter parkerda liseli şu an daily bugleda çalışan üniversiteli eleman değil. orada agent venommuş boneun dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 en iyi spiderman villain bence venom ama ona rağmen hiç heyecanlandıramadı teaser bile olsa. logoyu gösterip geçseler bile daha heyecanlı olurmuş. origin hikayesini berbat etmemişlerdir umarım. hmm agent venomsa bizim venom değil bu, meh. tvde gelince bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Asıl şöyle güzel bi Carnage çekseler sıfır şaka komiklilik, sıfır klişe brütal gore içerse, karanlık güzel havası olsa mesela. xeşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Filmde Venom: Lethal Protector ve Planet of the Symbiotes çizgi romanlarının birleşimi olacak. "bizim sevdiğimiz" Fox Kids Venom origin hikayesi değil yani. nasıl olcak ben de bilmiyorum ama şu kesin ki, "Spider-Man Villain'ı" şeklinde görmeyeceğiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 agent venom eddie brock degilmis zaten, flash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Kafa kafaya tokuşturmuşlar hikayeleri o zaman, Eddie Brock yazıyo IMDB'de karaktere, ilk de öyle duyurdulardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 https://imgur.kageurufu.net/jS9wKPL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 bu ne lan minibuscuyle mi birlesmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 fox kids venom isteyen açsın youtube'ı izlesin, ne güzel değişik bir şey yapacaklar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 hiç beğenmedim lan. tom hardy'yi de hiç oturtamadım karaktere. villian için neden insanlarda bu kadar olumlu algısı olan adam oynatırsın ki. gerçi villian için neden film çekiyorsun orası da muamma. yoklukta evde snopy imax izlemelik film geliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 duz villain degil cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Villain için de muhteşem film yapılır ki. https://www.youtube.com/watch?v=6CJUQr4Vs40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 piyasadaki en kaliteli kadın oyunculardan biri oynuyor filmin fragmanı da bildiğin "ben yetişkinlere ve bu hayatla derdi olanlara hitap ediyorum" diyor. sonunda soytarı spiderman filmi yerine daha adam akıllı batman filmlerine yakın bir film izleyeceğiz. dc'nin çizgisinin daha doğru olduğunu anladılar sonunda sinemaya aktarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Tom Hardy poşet rolünde oynasa gene hakkını verir. Taş gibi film olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 eddie brock değil ki bu. spider man de olmayacak diyorlardı üstüne basa basa. keşke carrnage gelse bunun yerine. ha birde şunu unutmamak lazım; said: "That time Red Hulk bonded with the Venom symbiote and became a Ghost Rider" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Rewendor said: Villain için de muhteşem film yapılır ki. https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--zfwyhUhY--/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/ya4c8rc9pwfcsn8awr1e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 O yine kağıt üstünde Batman filmiydi, ama Bale bile açıkladı "o filmde Ledger'in çok altında kaldım performans olarak filmi o götürdü" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 şimdi bu filmde venomun kendisi kötü ama daha kötüyü mü dövücek yoksa iyi mi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar