Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Rain (2018) - Netflix

Norak

Öne çıkan mesajlar

http://cdn.nordiskfilmogtvfond.com/assets/news/_contentImage/Untitled.jpg

Yeni post-apoc dizi, baharda basliyor:

https://www.youtube.com/watch?v=P2gI1Cp3na4

Ten years after a brutal virus has wiped out most of the population, it follows two siblings on a search for safety only guided by their father’s notebook about the virus and the hazards of this new world. They join another group of young survivors, who quickly realise that the real danger comes from within.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
goldbären said:

young adult edebiyatın kanseri cidden.

YA olsak severdik, biz de Drizzt'in donen palalarini okuyorduk o zamanlar yani.

Ana babalarindan para alip filme, diziye harcasinlar iste, kotu mu? Yetiskin olup da bunlari seven, haklarinda Goodreads'de elestiri yazanlar asil garip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
YA'lar obsesif cunku, franchise kisminda cosuyorlar. Dergiler, ivir-zivir, para harciyorlar. Anne-baba-abi gibi kisiler de hediye alayim dediklerinde yine bu kizin cok sevdigi YA serisine yoneliyorlar. Ustune budget da gerekmiyor, oyunculugun cok iyi olmasi lazim degil, efektlerin cok iyi olmasi lazim degil, senaryo ve muzik siradan olabilir.

Ucuza para basiyorlar abi 13-19 yas arasina yonelince. Ustune neredeyse hic edebiyatla iliskisi olmamis yetiskinler de okuyor bunlari, izliyor sonra.

Sunu da unutmayin ama, YA cok degisti Twilight gibi kitaplardan sonra. Eskiden His Dark Materials gibi basyapitlar YA olarak pazarlanirdi, simdi His Dark Materials epic fantasy olarak pazarlaniyor =) YA cok bozdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
arcane said:

umarim young adult degildir dedim, aynen oyle cikti.

istisnasiz her young adult kitaptan uyarlama yapim gibi bu da bes para etmez cunku hikaye anlatmaktan cok hormonlara oynamak gibi dertleri var.

Abi nord'lar sanırım dogum oranlarını düzeltmek için paso premise'lerini YA'lara yediriyolar biraz azıp tokustursunlar diye.

Dark, bu ve bilimum başka yapımlarında paso shoehornlanmış YA romance aşk üçgeni ot bok. Aşırı baydım lan. YA'lar ölsün artık bu ne lan. Post-apo izlemeye oturuyorsun kıskanclık krizi izliyosun abi yeter aaaaakikikikiki
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan tam da ilk 2 bölümü çekmiştim başına oturacaktım. Yorumları gördüm..

Bir de imdb baktım herkesin dediği şey, bad casting, bad acting, stupid teenagers doing stupid shit to get in trouble.

Şöyle the road gibi sağlam post-apoc izlemek istiyorum ya. Film falan yok mu son 5 yılda çıkan duymadığım falan acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Ulan tam da ilk 2 bölümü çekmiştim başına oturacaktım. Yorumları gördüm..

Bir de imdb baktım herkesin dediği şey, bad casting, bad acting, stupid teenagers doing stupid shit to get in trouble.

Şöyle the road gibi sağlam post-apoc izlemek istiyorum ya. Film falan yok mu son 5 yılda çıkan duymadığım falan acaba?

Bad acting kısmına tahammül edebilirsen (maalesef çok düşük bütçeli diziydi) taş gibi senaryolu şu var, biraz eski, biraz da kısa ama susuzluğunu dindirir:

https://www.youtube.com/watch?v=T7kkZ-EQKcc

Keywordler: Jericho isimli ufak amerikan kasabası, ufuktaki şehirde nükleer patlama, bilinmezlik, daha sonra eş zamanlı başka şehirlerde nükleer patlamalardan haberdar olma, kaos, hayatta kalma...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...