Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Kaybettik bugün kendisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Hepimizin başı sagolsun, zamanının çok ötesinde kadınlardandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 https://www.nytimes.com/2018/01/23/obituaries/ursula-k-le-guin-acclaimed-for-her-fantasy-fiction-is-dead-at-88.html Kadın daha sogumadan NYT ölümüyle propoganda pushlamayı başarmış. Bariz anlamamışlar da okuduklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Yerdeniz büyücüsünün ilk kitabını küçükken okumuştum, detaylari hatiramasam da guzel vakit gecirmistim sayesinde. Rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Bugün dnr da yanyana dizmişler kitapları gözüme çarpmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 5-6 kitabını okumuştum, muhteşem kitaplardı. Çok büyük bir üstattı, hala konuşmalarını arada dinlerim. Huzur içinde yatsın. RIP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 offf :/ huzur içinde yatsın. yerdeniz üçlemesini çok keyifle okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 tanrica gibi kadindi. sadece yazdigi konular, hikayeler degil , o yazdigi dil, dusundugunu bu denli carpici ve etkileyici olarak edebiyata donusturmesiyle de beni her zaman kendisine hayran birakmistir. Bir hocam derste demisti, "alisveris listesi yazsa okutturur diye". huzur icinde yatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Bilim kurgu yazınındak bilimin sosyoloji bilimi de olabileceğini göstermiş yegane yazardır. Yazardı demiyorum çünkü hala ve hep okunacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 ya başlığı görünce 2003'lerden kalma saçma sapan imzalarla dolu, ergenli eski başlık up'lanmış ehe mehe diye girdim, ölmek ne alaka :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 yerdenizi okumayı hep es geçmiştim, bakalım belki şimdi kısmet olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 rip :( yerdenizi bir ben sevemedim sanırım, belki çeviri diyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Hayır zevksiz olduğun içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 mülksüzler en kötü disutopik kitap ama huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Ulan sabah sabah izinli oldugum gunde aldigim habere bak.masamin uzerinde iki kitabi var(bagislanmanin 4 yolu ve ruzgarin on iki koşesi) su anda ne zaman okuyacan lan bunlari diye kendime kiziyodum:( Ejderha oldu uctu kralicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Isıklar icinde yatsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Seru said: mülksüzler en kötü disutopik kitap ama huzur içinde yatsın. Türkçe okumussundur. Çevirisi baya tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 The dispossessed dünyanın en iyi kitabı, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 =/ mutsuzluk. Gercekten takdir ettigim bir yazardi. Son kitaplari biraz daha sunu yapin dogru olan bu kafasindaydi ama kurgu yazarlari arasinda en sevdigim top 10 du net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Lancelion said: The dispossessed dünyanın en iyi kitabı, teşekkürler. cogzel kitap, rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Bana da sabah kız arkadaşım söyledi kahvaltıda. Dostum ölmüş gibi üzüldüm... Kitaplarını geçtim, yazdığı çizdiği her şeyi bir kaç kez okumuş olabilirim. Düşünce yapımı şekillendirmiş yazarlardan kendisi. Huzur içinde uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 The Left Hand of Darkness okudugum en iyi kitaplardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 vay arkadaş ya : / urras’ta bir eksik, anarres’te bir fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Kadin baya unluymus, ilk defa duydum adını Allah rahmet eylesin Ilk firsatta mulksuzleri okuyacam, en unlu kitabi oymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 rip ::( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar